- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
arnavutların hepsi bunları kullanmıyorlar demekle başlayıp, kremlerin insana bir faydasının olmadığına geçtiniz farkındamısınız??? ayrıca 23 gibi göstermek ayrı 23 olmak çok ayrı dimi? demek biz 23 lüklere özenip bizim gibi göstermeye can atıyorsunuz hımm. ne mutlu biz 23lükler gibi gösterebiliyorsanız madem tebrikleryaşlısınız demedimki zaten sadece benden yaşlısınız o kadar. yani bana güzelim gibi havalar yapmak için yanlış kişiyi seçtiniz. aynı kulvarda yarışmıyorsunuz demek açısından söyledim. yaşınıza hürmeten artık yorum yazmamayı uygun görüyorum size.bilirsiniz biz arnavutlar güzelliğimizle olduğu kadar saygımızlada meşhuruz. saygılar dilerim ablacım.
arnavutların hepsi bunları kullanmıyorlar demekle başlayıp, kremlerin insana bir faydasının olmadığına geçtiniz farkındamısınız??? evet farkındayım,ne olmuş ?!!! krem bu lafından bozuldu mu ne
ayrıca 23 gibi göstermek ayrı 23 olmak çok ayrı dimi? demek biz 23 lüklere özenip bizim gibi göstermeye can atıyorsunuz hımm. ne mutlu biz 23lükler [/COLOR]_ şaka gibisin gerçekten ben de 23 yaşındaydım ve sen de 30 sonra 40 yaşında olacaksın hiç merak etme,sana da o günler gelince ayyy 23 göstermek için can atıyorsun diye söyleyecekler hiç merak etme
yani bana güzelim gibi havalar yapmak için yanlış kişiyi seçtiniz _hahaha sana güzelim diye bir hava atma gibi bir derdim ne olsun ki seni tanımıyorum etmiyorum hava atsam da ne olur atmasam da ne olur,aslında yazdıkların biraz mantıklı okursan hava atan sensin,ben şimdiye kadar bir arnavut olarak arnavutlar güzel diye hava atmadım sen ama maşallah biz güzeliz,biz saygılıyız hava atıp duruyorsun
yaşınıza hürmeten artık yorum yazmamayı uygun görüyorum size.bilirsiniz biz arnavutlar güzelliğimizle olduğu kadar saygımızlada meşhuruz. saygılar dilerim ablacım.[/QUOTE]
Bence de daha fazla cevap yazma çünkü yazdıkça batırıyorsun,anlaşılan daha çocuksun ve laf yetiştirmekte baya saygılısın cnm kardeşim