civalı evde yapılan arnavur kreminden almak istiyorum bayanlar yardımcı olun acillllllll
Civa kullanıldığından dişlerinizin çürüyebileceğini unutmayın. Ayrıca ben kullandım faydasını göremedim. :)
daha önce kullandım yengemın annesi yapıp satıyordu ama yaşlandı yapmıyor ve belli zamanlarda belli ölçülerde kullandım bi zararını göredim şimdi nereden alırım
arkadasım bulabıldın mı? ben de istiyorum bu kremden.banada yardımcı ol bulabıldıysen..
daha önce kullandım yengemın annesi yapıp satıyordu ama yaşlandı yapmıyor ve belli zamanlarda belli ölçülerde kullandım bi zararını göredim şimdi nereden alırım
Civa kullanıldığından dişlerinizin çürüyebileceğini unutmayın. Ayrıca ben kullandım faydasını göremedim. :)
sakın bu kadından almayın pişman olursunuz yüzünüz 10 yaş yaşlanıyo bu kremle.civa yüzü ve deriyi eritiyo benim gibi intiharlık olursunuz sonraarkadaşlar facebooktan ulaştığım bir bayan var izmirde gerçekten kremi çok etkili ve güzel facebook sayfasınının linkini buraya atıyorum.Tavsiye ederim
https://www.kadinlarkulubu.com/pages/ARNAVUT-KREMİ/218851951506404?fref=ts
İçinde civa olan ve daimi kullanıldığında diş bile döken bir üründen bahsediyorsunuz. Bence siz de kullanmayın. Geçici çözüm bunlar. Gidin 50-60 tl ye kozmetik kremleri alın daha iyiBizim mahallede bir bayan evde kendi yapıyor. Bundan 3 hafta önce ben arkadaşımın aracılığı ile aldım. 3 haftadir cildime uyguluyorum. Gerçekten ise yarıyor. Cilt lekelerim için almıştım yeni cilt lekelerini kısa sürede geçiriyor Doğum ve yıllar önceki cilt lekelerinide düzenli şekilde kullandigimda çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.