Cilt Bakımı Ürünleri Arnavut kremi almak istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cnm ben arkadaşımın aracılığı ile kendime aldım. Mahallesinde bir bayan kendi yapıyormuş. Ben kullandım Halen de kullanıyorum. Yüzümde güneş lekeleri var dı. Düzenli kullandigimda faydasını gördüm. Her hangi bir yan etkisinide görmedim. Bayan doğal malzemelerden yapıyor. Ve ürünün garantisinide veriyor.Ben arkadasa ulasiyim arnavut kremi yapan teyzenin numarasi varsa alıp sizinle paylasirim.

Cnm ben arkadaşımın aracılığı ile kendime aldım. Mahallesinde bir bayan kendi yapıyormuş. Ben kullandım Halen de kullanıyorum. Yüzümde güneş lekeleri var dı. Düzenli kullandigimda faydasını gördüm. Her hangi bir yan etkisinide görmedim. Bayan doğal malzemelerden yapıyor. Ve ürünün garantisinide veriyor.Ben arkadasa ulasiyim arnavut kremi yapan teyzenin numarasi varsa alıp sizinle paylasirim.
Eşimin teyzesi civalı ve civasız olmak üzere iki tür arnavut kremi yapıyor ve ben 9 yıldır her ikisinden de kullanıyorum cilt lekelerine ve sivilcelere çooook faydalı olduğunu söyleyebilirim dişlere de hiçbir zararı yok hatta diş hekimi bir tanıdığım bile civalı kremden kullanıyor ve çok memnun almak isteyenlere... civasız 20 tl civalı 30 tl... bu numaradan kremleri kolayca temin edebilirsiniz kargo ücreti sizde olursa kremi daha da uygun alabilirsiniz..
nasil alacagiz numara nedir

X