Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yoğurt -böğürtleni çok sevdim :)
ama arkadaşlarım kokusunun rahatsız edici olduğunu düşünüyor =/ turuncu renkli olan mangoluydu sanırım tam da bilmiyorum ondan kullanmıştım ilk başta onun kokusunu sevmişlerdi.

yaa bu kremi ara ara ara öldüm yaa bak tansaşta vardır kesin ama bi oraya bakmadım herhalde. mangolu elmalı var böğürtlenli yok diolar kafayı yicem yahuu

bu kremi bi kaç yerde dha okumuştm.bi çıkıp almaya fırsat bulamadm.mango ve böğürtleni merak ettim.alıyım yorumu yazarm yne....

evet bende kullanıyorum böğürtlenli olandan benimki el ve tüm vucud için olandan hani şu tv de reklamı olandan ..gerçekten kremi sürerken yiyesi geliyor çok güzel ve etkili kokusu var ..marketlerde satılıyor 7 yeteleye almıştım ben ..

ben de bu kremi 1 haftadır kullanıyorum. çok güzel,ben çok beğendim.özellikle kokusu çok hoş :)

dün okuduktan snra bugn gttim hemen aldım arkdşlar :)
böğürtlenli ve şeftali aromalısndan aldm.çok tatlı kokuyolar...
bu arada 3,5 ytl ye aldm

Bi ara bende kullandim, ama benimki kokuyu cok agir buldugu icin biraktim.. Ara sira Mango kokulu olanini kullaniyorum baya fresh bi hava veriyor :)

çok güzel ve mis gibi kokuyor alışkanlık yaptı bende sürekli kullanır oldum :)
Tavsiye ederim.

ay merak ettim yarın mutlaka alcam ben normalde elmalı ve şeftalilisini kullanmıstım hatta suan elmalı az kaldıgı için gidip alıyım diodum şeftali pek ii gelmedi bana ama elmalıdan memnun kaldım bi arkadasımda fındıklımı ne varmıs onu kullanıyr ama cok agır geldi kokusu bana

Bende kullandım böğürtlenliden,güzeldi ben sevdim ama benim kociş beğenmedi yaaa...Yatarken sürme şunu Allah aşkına nefes alamıyom çok ağır kokuyor dedi,nefret ettim şu kremden valla dedi((
Bende normal sade arkoya döndüm haliyle ama ara ara kullanmak için hoş...Sadesinin yanındada fındık-vanilya aromalısı hediyeydi ama onu hiç beğenmedim,çok bayık ve ağır geldi bana....

bende kullanıyorum erkek arkadaşım kokusuna bayıldı şuan askerde kendisi verdim ona götürdü çok güzel kokuyor diyo:)) süper bi krem gerçekten

peki elleri yumuşatıyomu bari? mağlum havalar soğuk eller sertleşiyo.

gercekten kremden beklediginiz hersey var hem kokusu hem yumusaklıgı öle ki yanımda tasımak icin kücük tüplerden kullarıyordum baktım hemen bitiyor bir de ev icin büyüklerinden aldım :jeyyar:

gerçekten süperr kokuo -tatlicadiarzu- vanilyalısınıda aldım hiç cantamdan çıkartmıorum :CüvCüv:

bende aldım veeee bayıldımmm mükemmel kokuo yaa cook sevdimm bi de yumusacık yapıoo kokusuda kalıcı hemen gitmioo :asigim:

ya bende hic sevmedim ha..şurup gibi kokuo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…