• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkidişler bu sefer bir yardım edin derdim derinnn (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
mesela sacini banyodan sonra ikiye ayirip tamamen burup kurutabilirsin oda cok guzel oluo

burmek derken canm anlatırmısın tam olarak bana inceliğiyle bağlı sekildemi kurtcam..örüp açınca iğrenc oluo çingen kızı gbi istemem bide saçım uçları açık renk tam onlara benzerim kalsın:Dsenin dediğini anltasana

Ben de örerek yapıyorum. Duştan çıkınca hafif kurutuyorum saçlarımı sonra arkadan sıkıca örüyorum hiçbir şey sürmüyorum saçım yağlanıyor diye. Hafif bi kabarıklık olmasını istediğim zaman da arkasını üst ve alt olmak üzere ikiye ayırıp örüyorum. Biraz kabarık duruyor saçlarım da gür duruyor :) Genellikle final haftası hep böyle yapıyorum saçlarımı. Sabah ta kalktığım da düzleştiriciyle örgülerin üstünden geçiyorum. Bi de gazete ile sarma yöntemi var ama uğrştırır birazcık. Ona da bakabilirsin çok hoş oluyor onunla da.

Back