- Konu Sahibi rose_of_vova
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm koyduğun resimlerde mutlaka bi yapım var ama anladığım kadarıyla sen doğal maşasız istiyorsun, gerçekten de maşa ile saçlar çok yanıyor ve çabuk yıpranıyor... ben saçımı cnm duştan sonra geniş ya da ince (istediğine bağlı senin) örüyorum bir müddet durduktan sonra ( genelde akşamdan yaparsan daha güzel olur) doğal dalgalanma oluyor 4. resimdekine benziyor daha çok.
bide saç bandı ile yapıodu bi bayan çok hoş oluodu ama ben yapunca kötğ oldu bakımsız gözktü
cnm evet maşa çok yıpratıyor gerek de yok bence sürekli tahrip etmeye o güzelim saçlarımızı... bide cnm yine bana bi internet sitesinde denk gelmişti kimi ince çorap ile saçlarını kıvırcık yapıyormuş daha çok permayı andırıyor aslında ama bnce fikir olsun diye onada bi bakabilirsin belki işine yarar , en yapabilceğin 4. resim gibi gözüküyor diğerlerinde mutlaka bi makina yardımı var
saçların ıslakken, krem7/24 veya köpük gibi şekillendiricilerden sür kıvıra kıvıra sıkıca bir topuz yapıp yat canım,
sabah açtığında böyle olur.
tatlım köpük çok sert oluo ya![]()
kulakları cınlasın eski kuaförüm 1.resimdeki gibi fön çekiyordu,onun gıbısıne rastlamadımkapattı gitti... iri fırcalarla fönlersen saclarını olabilir belki..
azıcık sürmen lazım zaten ama daha doğal istiyorsun sanırım.
ozaman krem 7/24 yada durulanmayan şampuanlardan azıcık sürüp topuz yap tatlım.
yada evde yapabilen varsa tepeden başlayıp balık sırtı örgü yaptır çok güzel dalga veriyor.
724 kremin hangisinden alayım canım hangi türünden
ben uzun zamandır kullanmıyorum canım,saçlarımın yapısı değişti düz oldu :44:
eskiden dalgalar vardı,7/24 sürünce çok hoş olurdu ama artık yapamıyorum.
şu an evde turuncu olandan var ama onuda çöpe atcam tarihi geçmiştir
senin saç yapına hangisi uygunsa bakıp alabilirsin canım, ayrıca saç serumları falan varya sprey gibi
onlardan da olabilir,canlı parlak durur saçların.
Victoria's Secret Inspired Curls - YouTube
canım belki bu videoyu görmüşsündür ama görmediysen işine yarayabilir.maşasız olmaz ancak iri dalgalar yapacağından en fazla 10 seferde tüm saçının maşasını bitirirsin.o zaman daha az yıpranır.
cnm koyduğun resimlerde mutlaka bi yapım var ama anladığım kadarıyla sen doğal maşasız istiyorsun, gerçekten de maşa ile saçlar çok yanıyor ve çabuk yıpranıyor... ben saçımı cnm duştan sonra geniş ya da ince (istediğine bağlı senin) örüyorum bir müddet durduktan sonra ( genelde akşamdan yaparsan daha güzel olur) doğal dalgalanma oluyor 4. resimdekine benziyor daha çok.