• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkidişler bu sefer bir yardım edin derdim derinnn (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
selam kızlar milyonlarc kez yazmama rağmen yanıt alamadım. saçlarımda hafif dalgalar yapmak istiyorum ama maşa kullanmadan . çünkü saçlarım zaten yıprandı ....böyle hafif dalgalar istiyorumm
örneğin şöyle

dördüde olur güzell yani herhangi birinde yardım edin arkidişler lütfennnnnnnnn :nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar milyonlarc kez yazmama rağmen yanıt alamadım. saçlarımda hafif dalgalar yapmak istiyorum ama maşa kullanmadan . çünkü saçlarım zaten yıprandı ....böyle hafif dalgalar istiyorumm
örneğin şöyle

dördüde olur güzell yani herhangi birinde yardım edin arkidişler lütfennnnnnnnn :nazar::nazar:

cnm koyduğun resimlerde mutlaka bi yapım var ama anladığım kadarıyla sen doğal maşasız istiyorsun, gerçekten de maşa ile saçlar çok yanıyor ve çabuk yıpranıyor... ben saçımı cnm duştan sonra geniş ya da ince (istediğine bağlı senin) örüyorum bir müddet durduktan sonra ( genelde akşamdan yaparsan daha güzel olur) doğal dalgalanma oluyor 4. resimdekine benziyor daha çok.

cnm koyduğun resimlerde mutlaka bi yapım var ama anladığım kadarıyla sen doğal maşasız istiyorsun, gerçekten de maşa ile saçlar çok yanıyor ve çabuk yıpranıyor... ben saçımı cnm duştan sonra geniş ya da ince (istediğine bağlı senin) örüyorum bir müddet durduktan sonra ( genelde akşamdan yaparsan daha güzel olur) doğal dalgalanma oluyor 4. resimdekine benziyor daha çok.

ay canım maşa mahvediyor sçlarımı evet 4.cü olur heralde ama örüp açınca bazen öyle yapay oluok h,ç sevmiyorum sanırım kalın örsem olur . ama diğerleri olmaz heralde tatlım sağol

bide saç bandı ile yapıodu bi bayan çok hoş oluodu ama ben yapunca kötğ oldu bakımsız gözktü

cnm evet maşa çok yıpratıyor gerek de yok bence sürekli tahrip etmeye o güzelim saçlarımızı... bide cnm yine bana bi internet sitesinde denk gelmişti kimi ince çorap ile saçlarını kıvırcık yapıyormuş daha çok permayı andırıyor aslında ama bnce fikir olsun diye onada bi bakabilirsin belki işine yarar , en yapabilceğin 4. resim gibi gözüküyor diğerlerinde mutlaka bi makina yardımı var

saçların ıslakken, krem7/24 veya köpük gibi şekillendiricilerden sür kıvıra kıvıra sıkıca bir topuz yapıp yat canım,
sabah açtığında böyle olur.

cnm evet maşa çok yıpratıyor gerek de yok bence sürekli tahrip etmeye o güzelim saçlarımızı... bide cnm yine bana bi internet sitesinde denk gelmişti kimi ince çorap ile saçlarını kıvırcık yapıyormuş daha çok permayı andırıyor aslında ama bnce fikir olsun diye onada bi bakabilirsin belki işine yarar , en yapabilceğin 4. resim gibi gözüküyor diğerlerinde mutlaka bi makina yardımı var

of evet canım zaten düzleştirici mahvedio bide maşa öldürür heralde :(

kulakları cınlasın eski kuaförüm 1.resimdeki gibi fön çekiyordu,onun gıbısıne rastlamadım :( kapattı gitti... iri fırcalarla fönlersen saclarını olabilir belki..

kulakları cınlasın eski kuaförüm 1.resimdeki gibi fön çekiyordu,onun gıbısıne rastlamadım :( kapattı gitti... iri fırcalarla fönlersen saclarını olabilir belki..

ahh benimde bir zamanlar bir kuaförüm vardı,harika kesim yapardı,
föne bile gerek kalmazdı,kestiği saç o kadar güzel şekil alırdıki,çok rahat kullanabiliyordum.
dalga dalga dururdu,birdaha onun gibi kesen bulamadım :2: :1:

724 kremin hangisinden alayım canım hangi türünden

ben uzun zamandır kullanmıyorum canım,saçlarımın yapısı değişti düz oldu :44:
eskiden dalgalar vardı,7/24 sürünce çok hoş olurdu ama artık yapamıyorum.
şu an evde turuncu olandan var ama onuda çöpe atcam tarihi geçmiştir :1:
senin saç yapına hangisi uygunsa bakıp alabilirsin canım, ayrıca saç serumları falan varya sprey gibi
onlardan da olabilir,canlı parlak durur saçların.

canım belki bu videoyu görmüşsündür ama görmediysen işine yarayabilir.maşasız olmaz ancak iri dalgalar yapacağından en fazla 10 seferde tüm saçının maşasını bitirirsin.o zaman daha az yıpranır.

ben uzun zamandır kullanmıyorum canım,saçlarımın yapısı değişti düz oldu :44:
eskiden dalgalar vardı,7/24 sürünce çok hoş olurdu ama artık yapamıyorum.
şu an evde turuncu olandan var ama onuda çöpe atcam tarihi geçmiştir :1:
senin saç yapına hangisi uygunsa bakıp alabilirsin canım, ayrıca saç serumları falan varya sprey gibi
onlardan da olabilir,canlı parlak durur saçların.

evde gliss var bitane bir tane saç keratini var :D bunlar olurmu acep

kesinlikle örgü harika bir yöntem size kendı fotomla örnekleym :) ve bu sacım 3 saat salık kalmış hali ve hicbir tutucu sprey olamamasına karşı bu halde ayrıca kendı sacım dumduzdur::)

Eklentiler

• $CIMG8344.JPG
    $CIMG8344.JPG
    171,6 KB · Görüntüleme: 64
$MAGIC-LEVERAG-SAC-BIGUDI-SETI__52860826_0.jpg bunu gördüm geçen pazarda gezinirken saçlar ıslakken takılıyomuş çok pratik bişey adını da tam olarak bilmiyorum yapılışını da anlatmak zor bence direk bukle bukle kalmaz saç dalga gibi kalır denk gelirseniz bakın

evet bende gördüm onları.benim bir tanıdığım yapıyor çok güzel oluyor.ben kıvırcık saçlıyım,düz istiyorum :)..10 tl ydi sosyete pazarında..

Back