arkdşlr beşik arayışı içindeyim park yatak konusunda fikri olan varmı

meddah çok güzel özet olmuş paylaşımın için teşekkürler

rica ederim..konuya birçok yeni mesaj yazılmış ama bebeğim 7 aylık olu ve ben artık pc başında daha çok vakit geçirdiğimden şimdi görüyorum.:)

Exor park yataktan hiç memnun kalmadık maalesef..dolayısıyla tüm o yazdıklarım (park yatak avantajları) dezavantajdan öte kabusa dönüştü..

Daha ilk kullanımlarda gıcırdamalar başladı ve artarak devam etti. alt değiştirme ünitesini iptal ettik gıcırtı devam etti. Ardından bir keresinde (ya da hadi bir günün tamamında diyelim) beşiğin sallanma aparatını açmadan sallama gafletinde bulundum.(ya da ben öyle sandım hatanın nerede olduğunu ararken) Ki aslında bebeğim çok kustuğu için ufacık hareketlerle ve çok az sallıyordum. Bu hatalı hareketten bir kaç gün sonra beşiğin 4 köşesindeki plastik görünümlü köşelerden biri çat diye kırıldı. ardından ikinci köşe de çatladı. ve gacur gucur sallamaya devam ettik. 4.ayımızda
Firmayı aradık çok yardımcı oldular gönderin bakalım dediler ama ürünü kayseriye gönderip geri dönmelerini beklerken bebeğimizin kullanabileceği bir beşik olmadığından kırılan parçaları göndermelerini istedik.
Parçalar geldi güç bela yerlerine taktık ve çok dikkat ettiğimiz halde tekrar hem de aynı eyrden kırıldı. O zaman anladım ki yanlış sallamayla alakası yokmuş. Sallama aparatı ise sallarken kapanıveriyormuş onu da o günlerde farkettik. her defasında eğilip açmaktan da ayrıca gına geldi.

hasılı kelam beşik pert olalı çok oldu ama yeni bir beşiğe bi o kadar para veremediğimiz için gacur gucur kafası gözü bir yerde sallamaya devam ediyorduk ki oğlum dün ayaklanıverip tentesini eliyle çekip kırıverdi :) dolayısıyla en alt kademeye aldım ve bir baktım ki sallama fonksiyonu (!) tamamen iptal!

şimdi ucuz idarelik bir beşik arayışındayız ..
demem o ki iyi düşünün çok bilindik iyi markalar dışında bence park yatağa çok para vermeyin..yoksa çok fena içi yanıyor insanın..

Belki tek ürüne özgü fabrika çıkışında hata olan bir ürün kullanmış da olabiliriz..bilemiyorum ama magdurum magdurum magdurum da maggdurum...
(Graco ve Chicco kullanan arkadaşlarım çok memnun..)

Son düzenleme:
bende park yatak almayı düşünüyorum acaba hangi markalar iyidir boyutları nasıldır bir fikri olan var mı hiç bir bilgim yok bugun daha yeni dikkatimi çekti bu park yatak olayı arkadaşlar. marka ve ebat bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…