beni de rahatsız eder o ses.sallanan bişey istiyorumki rahat edelim.kendi odasına alacağım büyüyen beşik de sallanmıyor.sepetlere baktım ama 6 aydan sonra yatılmıyormuş.ben daha uzun yatsın istiyorum.bi de ayağa kalkmaya başlayınca hiç kullanamıcaz onu..off napcam ben ya.ne alıcaz şimdi..park yataklarda titreşim var evet kızlar ama bebege yeterli kalırmı ve anne uyurken vızzzz die o sesi çekebilirmi endişeliyim bizde var hiç yatmadı kızım kimiside rahat der ama bana göre sallanırken naylonu fışır fışır etmesi sinir bozucu kullanamıyom açıkcası minik sallanan beşikler var onlar daha rahat sepet gibi
surayn kızz bende kararsız kaldım o konudaa şimdi ablamlarr park yatak almanyadan getirecekk bizde burdan ahşap beşik alıcaz bencee karyolada daha rahat uyurrr park yatağıdaa deniycz onda rahat edersee malum ev sobalı olduğu için kışın onda yatarr rahat edemessede oyun parkı olarak misafirliğe giderken yanımızda taşıycaz artıkk
kızlar ben sipariş verdim internetten 230 tl herşeyi içinde titreşimli ,geniş,sallanabiliyo ve birçok özelliği var.benim çok hoşuma gitti. cumartesiye kadar gelir inaşşallah
öncelikle hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini içinde sanırım bebefixin ürünü senin aldığın kampanya varmış başta banada cazip geldi sonra bebefixle ilgili olumsuz bir kaç msj okudum sözde ürünleri dedikleri gibi çıkmıyoruş seninki eline ulaşınca buraya yazarmısın eğer gerçekten nette göründüğü gibiyse bende alcam hoşçakal:CüvCüv:
canım ben aldığım ürünün yorumlarını okudum. hiç olumsuz yorum yoktu. bakalım gelince görücez. buraya yazarım. umarım düzgün bişey gelir
umarım canım istediğimiz gibi bişey çıkar bende o üçlü stten speriş verdim beşik+yatak+uykuset turuncu istedik biz kapıda ödeme yapıcaz 234 tl tuttu bakalım ne zaman gelir artık sanırım bayisi sivastaymış bizde yozgattayız inşallh erken gelir ve inşallah göründüğü gibi bişeydir :hulya:
canım seninde hayırlı olsun. benimkini kargolamışlar bende pembe aldım minik cadıma. koçtaştanda dolabını ve şifonyer ve kitaplık sipariş ettim. ileride park yatak yerine bir başlıklı baza alırız diye düşündük. al sana genç odası. haftaiçi hepsi gelir.hepsi 500 ytlye ma oldu.benim minik kızıma herşey feda olsun
hepsi hayırlı olur inşallah valla biz başka bişey almadık yerim olmadığından artık büyüsün bakarız bi kaç ufak tefek eşyası kaldı onuda haftaya alcam inşallah artıkta doğum çantamı hazırlarım ne malum belki erken gelir misafirimiz hazır dursun allah hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar park yatağım geldi. ama uyku seti ve yatağı stokta kalmamış oda bir hafta içinde gelecekmiş. park yatak beklediğimden daha geniş. çok güzel. sallanabiliyor. kurulumu kolay. ben çok beğendim. yatağı ve uyku setide gelse tam olacak.
hayirli olsun.
aldigin yatak nasil bir yatak? park yatagin kendine ait ince birseyi var ya o mu yoksa normal bildiimiz yatak mi?
cunku ben de park yatak almayi dusunuyorum kismetse altina normal yatak mi almamiz lazim, kalin gelmez mi o bilmiyorumkismile
bizimkiler kalinca bir yun yorgan sermislerdi altina bilmiyorumkismile
Kızlar park yatağım geldi. ama uyku seti ve yatağı stokta kalmamış oda bir hafta içinde gelecekmiş. park yatak beklediğimden daha geniş. çok güzel. sallanabiliyor. kurulumu kolay. ben çok beğendim. yatağı ve uyku setide gelse tam olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?