Dayı dememekle işe başlamalısınız. O adama dayı denir mi Allah aşkına! Psikolojik problemleri var, hemen bir psikiyatra gösterin. Allah korusun bununla kalmaz bir de sizin hakkınızda dedikodu çıkartır o zaman ne yaparsınız? Siz genç bir bayansınız sonuçta. Elalemin ağzı da torba değil ki büzesin!
Hemen, derhal ve en kısa zamanda annenizin eşine gidiniz! Olanlara derhal el koyması lazım. Ama komşuya söylemiş demeyin. Gider komşuya doğrulatmak için büsbütün yalancı çıkarsınız. Onun gözünde değeriniz kalmaz.
Birinden duydum ama sana söyleyemem, içinden çıkamadım yardımcı olacağını düşündüm. Derseniz ve daha önceki olayları anlatırsanız kesinlikle size hak verecektir.
Sağlıcakla kalın...
Söylersen suçlu konuma düşebilrisin, ben bundan korkuyorum..
Adamın belli ki arası çok iyi annenin eşi ile..
Senin dedikodunu da çok yapmışlar. "Bana iftira ediyor" diye çıkar işin içinden.
Muhtemelen annen de arkanda durmayacak, zaten tavrını koymuş "o benim kardeşim" diyerek.
Bence zamana bırak, ya annenin eşi gerçek yüzünü görür dayının.. Ya da belki bıkar zamanla.
Ama dayın bile olsa, senin odanda sabaha kadar (Sen uyurlen) kalması doğru değil.
Annene de kızmaz mı eşi peki?
Madem sana "bu daha kötü çıktıı" diye yorum yaptı, niye eve soktun, bana anlatmadın vs gibi.
Gene de sen bilirsin cnm..
canım sanmıyorum kızıcanı kardeşi sonuçta diye düşünür geçer de dayıma çok kızar..
ben söylemeyi düşünüyorum bu akşam..
inşallah güzel bi şekilde hallederim bu olayı..
canım sanmıyorum kızıcanı kardeşi sonuçta diye düşünür geçer de dayıma çok kızar..
ben söylemeyi düşünüyorum bu akşam..
inşallah güzel bi şekilde hallederim bu olayı..
Ortalık karışıcak canım yapma
ya ama benle dalga geçer gibi bu evde günlerce kalıyr..
benle dalga geçilir gibi onun burda kalınmasına izin veriliyr..
ben inançları kuvvetli oln böyle şeyleri sevmeyen daha çok ortalığı yatıştırmak isteyen birisiyimdir aslında..ama iftira atmıyorum bişiy yapmıyorum..okadar dedikodu yapmış..insanlar bilmeli artık diye düşünüyorum..çok canım sıkıldı bu knuda
Senin seçimin canım umarım sonradan pişman olmazsın..
Ama bana sanki böyle bi insan olduğunu kabullenmişler gibi geldi anlattıklarından..
dayınız da tam dayıymışş.. düşman başına
kızlar söyledim bu konuyu biliyorum dedi..söylemiş yani dayım annemin eşine..
boşver ölümlü dünya dayına kin besleme sonuçta dayın v.s v.s dedi..
ama ben sonuçta aileysek gelmesini istemiyorum en azından kalmasını dedim..annemde zaten kalmaz artık eskisi gibi dedi..kapandı öyle baya uzun konuştuk.
neyse ya kapatiim konuyu sinir oldum
kızlar söyledim bu konuyu biliyorum dedi..söylemiş yani dayım annemin eşine..
boşver ölümlü dünya dayına kin besleme sonuçta dayın v.s v.s dedi..
ama ben sonuçta aileysek gelmesini istemiyorum en azından kalmasını dedim..annemde zaten kalmaz artık eskisi gibi dedi..kapandı öyle baya uzun konuştuk.
neyse ya kapatiim konuyu sinir oldum
Ne anlayışlı bir adam annenin eşi..
Bu konuşmaları da biliyor, gene de evine gelmesine müsade ediyor..
Eskisi gibi kalmayacağnıı nerden biliyor ki annen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?