Arkanızdan yapılan dedikoduyu bilmek istermiydiniz??

Dayı dememekle işe başlamalısınız. O adama dayı denir mi Allah aşkına! Psikolojik problemleri var, hemen bir psikiyatra gösterin. Allah korusun bununla kalmaz bir de sizin hakkınızda dedikodu çıkartır o zaman ne yaparsınız? Siz genç bir bayansınız sonuçta. Elalemin ağzı da torba değil ki büzesin!

Hemen, derhal ve en kısa zamanda annenizin eşine gidiniz! Olanlara derhal el koyması lazım. Ama komşuya söylemiş demeyin. Gider komşuya doğrulatmak için büsbütün yalancı çıkarsınız. Onun gözünde değeriniz kalmaz.

Birinden duydum ama sana söyleyemem, içinden çıkamadım yardımcı olacağını düşündüm. Derseniz ve daha önceki olayları anlatırsanız kesinlikle size hak verecektir.

Sağlıcakla kalın...

çok teşekkür ederim..ben sinirden napıcamı bilemedim yardımlarınız için sağolun..
yarın gelmeden bu işi halletmem lazım benim..
zaten konuyu açsam bana hak verir eminim ki dediğiniz gibi önceki olaylarıda anltırsam..
bugün söyliyim ben..

Söylersen suçlu konuma düşebilrisin, ben bundan korkuyorum..
Adamın belli ki arası çok iyi annenin eşi ile..
Senin dedikodunu da çok yapmışlar. "Bana iftira ediyor" diye çıkar işin içinden.
Muhtemelen annen de arkanda durmayacak, zaten tavrını koymuş "o benim kardeşim" diyerek.

Bence zamana bırak, ya annenin eşi gerçek yüzünü görür dayının.. Ya da belki bıkar zamanla.
Ama dayın bile olsa, senin odanda sabaha kadar (Sen uyurlen) kalması doğru değil.

ama anneme anne sana gerçekten dedi mi ilk eşinden ayrılmasaydın madem budahada kötü çıktı diye sordum..annem yalan söyliyemez..sustu neyse diye geçiştirdi..
yani eğer ben söylersem annemin eşine anneme sor istersen anneme söylemiş derim ve annemin doğruyu söyliycene eminim..ama sonradan konuyu kapatmaya uğraşır işte..
annemin eşide arkasından konuşulanları bilse soğur..
geçen gün bi akrabımıza gitmek istememiştim..geldi ve noldu kızım eğer bişey olduysa söyle bizde gitmiyelim demişti..yani eğer ben sessiz kalmazsam beni savunucaktır diye düşünüyorum..
zamana bırakmak istemiyorum daha fazla..bana söylediği hakaretlerde çocuktum..halen çocuk yerine koyulduğumu hissediyorum..unuttuğumu sanıyo annemin eşide haklı olarak ben ses çıkartmayınca..
en azından söylersem rahatsız olduğumu anlar diye düşünüyorum ve kendi hakkında konuşulanları da öğrenir?

Annene de kızmaz mı eşi peki?
Madem sana "bu daha kötü çıktıı" diye yorum yaptı, niye eve soktun, bana anlatmadın vs gibi.

Gene de sen bilirsin cnm..

Annene de kızmaz mı eşi peki?
Madem sana "bu daha kötü çıktıı" diye yorum yaptı, niye eve soktun, bana anlatmadın vs gibi.

Gene de sen bilirsin cnm..

canım sanmıyorum kızıcanı kardeşi sonuçta diye düşünür geçer de dayıma çok kızar..
ben söylemeyi düşünüyorum bu akşam..
inşallah güzel bi şekilde hallederim bu olayı..

Ortalık karışıcak canım yapma

ya ama benle dalga geçer gibi bu evde günlerce kalıyr..
benle dalga geçilir gibi onun burda kalınmasına izin veriliyr..
ben inançları kuvvetli oln böyle şeyleri sevmeyen daha çok ortalığı yatıştırmak isteyen birisiyimdir aslında..ama iftira atmıyorum bişiy yapmıyorum..okadar dedikodu yapmış..insanlar bilmeli artık diye düşünüyorum..çok canım sıkıldı bu knuda

Senin seçimin canım umarım sonradan pişman olmazsın..
Ama bana sanki böyle bi insan olduğunu kabullenmişler gibi geldi anlattıklarından..

Senin seçimin canım umarım sonradan pişman olmazsın..
Ama bana sanki böyle bi insan olduğunu kabullenmişler gibi geldi anlattıklarından..

yok canım..
kardeşine bağırır..kardeşinin karısına bğırır..annesine babasına bağırır..bana bağırr..ablasına v.s
ama ona bişey denmez.. annesine babasına istediğini söyler kendi ..başkası bişey söylesin kavga eder..

bide üzüldüğüm nokta yengemin çocuklarına yani yeğenlerime okadar laflar etti ama annanem onları bikerecik savununca küstü gitti ordan..
yengem de çocuklarını savunur..
annem de bizi savunsa ben hiç bi olaya girmem..
ama kendim kaldım her olayda

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.

kızlar söyledim bu konuyu biliyorum dedi..söylemiş yani dayım annemin eşine..
boşver ölümlü dünya dayına kin besleme sonuçta dayın v.s v.s dedi..
ama ben sonuçta aileysek gelmesini istemiyorum en azından kalmasını dedim..annemde zaten kalmaz artık eskisi gibi dedi..kapandı öyle baya uzun konuştuk.
neyse ya kapatiim konuyu sinir oldum

Ne anlayışlı bir adam annenin eşi..
Bu konuşmaları da biliyor, gene de evine gelmesine müsade ediyor..
Eskisi gibi kalmayacağnıı nerden biliyor ki annen?

Umarım kalmaz..
Ama bence kalır.
Sen bi kilit bul en kısa zamanda

Ne anlayışlı bir adam annenin eşi..
Bu konuşmaları da biliyor, gene de evine gelmesine müsade ediyor..
Eskisi gibi kalmayacağnıı nerden biliyor ki annen?

cidden ne kadar anlayışlıymış üvey baban
yani kimse eşinin kardeşini üstelik böyle nankör lafçı birini bu kadar uzun süre evinde misafir etmez
çok iyi niyetliymiş ama anladım ki bu zamanda merhametin fazlasından maraz doğuyor
umarım bir çözüm yolu bulursun canım:97:

valla arkadaşlar dua edinde ben şu sınavı kazanıp bi şu evden gidiyim..
yoksabunlar kesinlikle benim istediğim bir şeyi yapmazlar..
sizi dediğiniz gibi eminim kalıcak yine bu evde günlerce..
iyi niyet falan da değil ayrıca bence artık bu dünya çıkar dünyası olmuş..
kim çıkarına uygunsa ona laf kondurmuyolar..
annemin eşide dayımdan bi çıkarı var olsa gerek ki laf bile ettirmedi..ölümlü dünya boşver diye geçiştirdi..sinir oldum..annemin de kocası tabi diğeri de kardeşi..
ben çocuğu olsam da onu pek ilgilendirmez kendileri mutlu olsun da..
diyorum ya çıkar meselesi..
benim için dua edin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…