bence sakın karışma yoksa haksız sen olursun annene söylemişsin gerekeni o yaparsa yapar zaten sonradan pişman olma:18:
Diğer konuyu okumuştum ben hatırlıyorum....
Ne dayıymış Allah düşman başına vermesin
Peki dayın döndüğünde size gelceği kesin mi?
Eğer kesinse söyle bence nolcaksa olsun
Yoksa sen sinirden gidiceksin yani......
Diğer konunu da okudum bence dayına direk dal, sabredilcek gibi değil
kiralık katil mi tutsam
yahu adam diğer dayımın karısının(yengemin) üstüne bile bak seni döverim diye yürüdüde kimse bişeycik demedi..birinin haddini bildirmesi gerek artık ona..
kesin canım..kendi evinde yine 1 gün kalır bizde 1 hafta..kendi evine de göstermelik gider..(kendi evi dediğim anneannemlerde kalıcak evinide boşalttı)
evet kesinlikle valla allah kimseye böyle insanlarla karşılaştırmasın yani..
sinirlerim bozuldu..
böyle insanlarda hep beni buluyo..anneme söyledim aldırış etmedi..
ama söyliycem artık evet nolcaksa olsun..hem annemin eşine seni düşündüm yani haberin olsun diye yoksa söylemezdim demeyi düşünüyorum:84:
Evet dersin senin için söyledim yoksa bu zamana kadar sabretttim sustum yine susurdım de...
Bunlara rağmen eve alırsa da....kendi odana girmesine izin verme..ne hakla gircek
Ama bence bu sen olmamalısın, ben de çok daha küçük bi olayda ailemden birine diklendim ama haklıydım, olay büyüdü de büyüdü.. Ben sonra keşke yapmasaydım dedim yani, gerçi yaşım da küçüktü ama... Neyse.
Dayın yüzsüz biri, uğraşmakta zorlanırsın. Sonra gene sizde kalır falan sonuçta annenle arası iyi, daha zor tahammül edersin..
Başarabiliyosan hiç takma, ya da annenin eşiyle konuş kalmasını istemiyorum de sizde fazla kalmasın..
o hak hukuk bilmez ki ben bi sigara içiyim diye girer..
bende balkondan çıkcak diye rahat rahat uyuyamam..
ne diyebilirim girmemesi için şöyle hiç bişey söyleyemesin??
ya başaramıyorum tahammül edemiyorum..
ve öyle ki annim eşinin arkasından konuşuyo..
sonra annemin eşine bizim hakkımızda bunları çok şımartıyosun diye dedikodumuzu yapıyo..
ve gidip annemin eşinin hakkında dedikodu yapıyo..
bu adama susulur mu
anlamaz dailkinden böyle derim..Hani deki orası benim odam sonuçta uygun olmayabilirim...Dağnık olabilir..
Gerçi onuda anlamaz gibi geliyo ama.....
Canım sus demiyorum ama ortalığı da birbirine katma.
Annenin eşine sizi konuştuğuna göre, onu da başkalarına konuşabilceğini annenin eşi tahmin edebilir çok zor değil yani.Hani onla aran iyiyse bence ona anlat ama dayına söylemesin sadece ilişkisine mesafe koysun
Sen sadece yeri geldiğinde haklarını savun. Odana girmemesi lazım yani ne olursa olsun genç kızsın. Kilit falan yok mu kilitle gitsin kapını. Yüzgöz olma bence..
[öyle bir rol yapıyo ki sanki dünya da ondan iyisi yok..
tahmin eder mibilemiyorum yani bu yüzden..annemin eşine iyi niyetli şekilde söyliyim..
onla yüzyüze gelmek istemiyorum daha fazla söyleme diyim??
öyle olurmu:18:
kilit varda..aynen şöyle bağırır kııızzz açç kapıyı bakalımm yeni odan nasılmış der girer balkon sefası yapar artık..sinir olmakta haksızmıyım ya bu adama
başkası olsa çoktan büyük bi kavga daha etmişti yani Anlaşıldı senin canın sıkı bi kavga etmek istiyo yapcak bişey yok
Evet önce annenin eşine söyle, sonra gelirse size odanı kilitle çağırırsa duymamış gibi uyuyo gibi yap, üstelerse işteeee ordaaaa patlat kavgayı hem durumunda haklı olursun yani...
Canım, bu adamın şehir dışı görevi bitti mi?
İzinli mi geliyor, yoksa temelli mi dönüyor?
Annenin eşine de şaşırdım, insan sıkılmaz mı böyle uzun süreli misafirden?
ya aslında mesele sadece oda da değil..odanın kapısını kitlersin, kapıyı çalan olursa hiç cevap vermezsin ertesi sabah bişey söylerlerse uyuyordum diyip geçiştirirsin.
kapıda kilit yoksa dayın gelmeden yaptır bi tane, olsun bitsin.
allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?