O kadar yorumda çok şükür bir kişi “canlı bir hayvan olan tavşan”ın çektiği eziyeti anlamış. Çok mutlu oldum yorumunuza. Yazımın bundan sonrası size değil genel olacak
![Bouquet :bouquet: 💐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f490.png)
Tavşanlar ıslatılmaya dayanamaz, kemikleri güçsüzdür. Islatıp mindere sarmak demek hayvanı ya öldürmek ya felç etmek ya da hiçbir şey olmasa bile(şans eseri, hayvanın alacağı nefes varmış demekki daha ömrü varmış) hayvanın korkudan tirtir titremesi demek. Burada eğer konuda kedinin kuyruğuna teneke kutu bağlamış çocuk deseydi konu sahibi, birçok kişi görüştürme o çocukla derdi. Söz konusu ucuz , önemsiz bahçe tavşanı gibi olunca yorumlarda çocuk ya işte ne olacak yazılıyor. Gerçekten hayret ettim, bu insanların çoğu da anne olacak veya öğretmen olacak. Canlının türüne göre mi merhamet dediğimiz şey değişiyor acaba ? Bu görmezden gelinecek yav işte yapmış bir şey denilecek bir konu değil sevgili anne ve öğretmenler. Burada bir canlının istismarı söz konusu. 6 buçuk yaşında çocuktan bahsediyoruz, 3 yaşındaki çocuk bile kedi köpeğin kuyruğunu çekince acıyacağını akıl ediyor. Bu çocuk mu akıl etmeyecek? Bayağı merhametsiz ve vicdansız yetişmiş bir çocuk belliki. Ben olsam asla görüştürmem bunla çocuğumu ve ailesiyle bile görüşmeyi keserim. Allah herkesin çocuğunu vicdanlı merhametli ailelerde yetişmişlerle karşılaştırsın