- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
-
- Konu Sahibi merveakkk95
On sekizim fakat bu benim icin ilk arkada grubumda bu islerden en yzak duran benim ve herkes tarafindanda boyle bilindigi icinde utandim soylemeye
E canım söylemesen de yakın davran çocuğa. Kimse gidip söylemiyor. Bak ben hayatımda sayısını hatırlamadığım, adını bile unuttuğum çok kişiyle flört ettim. Ayran gönüllüyümdür. Eşimi hariç tutuyorum, diğerleri için konuşuyorum;hepsini de ben etkiledim. Tabi saçma sapan şeyler yapıp gidip seviyorum hoşlanıyorum demedim hiç birine. Ama etkilemek zor olmadı. Gayet basit. Uzaktan bakınca, gelip seni sevmiyor maalesef adamlar.Eger cocugunda kiza bir ilgisi olursa tabiki aradan cekilirim boyle bir durumda arkadasim mutlulugu daha onemli benim ihanetimden zaten burda bunu yazmamin nedeni sadece icimi dokmek kimseye anlatamadihim duygularimi ben korkak biriyim gidip duygularimi acik acik kimseye soyleyemem
Hayir o beni tanimiyo sadece arkadasinin arkadasiyim ben onu uzaktan izliyorum zaten cok sikta goremiyorum1 yıldır seviyorum diyorsunuz.Bu 1 yıl içinde size karşı birşey hissetse açılmaz mıydı size.Bir araya geldiğiniz ortamlar oluyor mu?Size bakışını falan yakaladınız mı?
Eskilerde kaldı sanıyordum böyle masum aşklar,inşallah iyi biriyse senin farkına varır canımHayir o beni tanimiyo sadece arkadasinin arkadasiyim ben onu uzaktan izliyorum zaten cok sikta goremiyorum
Cok tesekkur ederim gercekten cok haklisinix kendimi hazir hissetigimde en azindan birine bu durumu anlaticamne yapacağını bilmiyorum ama bu konuda ne yapmayacağını biliyorum. insan evladı herşeye alışır kuzum. her tür değişime ayak uydurduğumuz için insanız. içinle dışın bir değilse ya dışını içine benzeteceksin yahut içini dışına. hiçbirşey saklamayacaksın. elma yemek senin için yanlışsa prensiplerine sahip çık yeme elma, bunun prensip meselesi olduğunu da duyur cümle aleme. ama sadece çekindiğin için elma yemezsen yandı gülüm keten helva. tüm ömrün yapmak istediklerin ama görünmeye çalıştığın kişinin kavgası ve içinde yaşanmamış sevdalarla geçer gider. değişiminle dalga geçmelerine izin verme. 'vaaay x sen ne yaman delikanlıymışsın' derlerse ezilip büzülme, 'istemem diyenden korkacakmışsın' de. isteklerine sahip çık, kimsenin seni dalga mevzusu yapmasına izin verme.
Haklisiniz ama ben oyle hemen samimiyet kurabilen bir insan degilim surekli ayni ortama girmemiz lazim bunu yapabilmem icindeE canım söylemesen de yakın davran çocuğa. Kimse gidip söylemiyor. Bak ben hayatımda sayısını hatırlamadığım, adını bile unuttuğum çok kişiyle flört ettim. Ayran gönüllüyümdür. Eşimi hariç tutuyorum, diğerleri için konuşuyorum;hepsini de ben etkiledim. Tabi saçma sapan şeyler yapıp gidip seviyorum hoşlanıyorum demedim hiç birine. Ama etkilemek zor olmadı. Gayet basit. Uzaktan bakınca, gelip seni sevmiyor maalesef adamlar.
O halde o ortamı sağlayacaksın canım...Haklisiniz ama ben oyle hemen samimiyet kurabilen bir insan degilim surekli ayni ortama girmemiz lazim bunu yapabilmem icinde
Umarim insallah tek temennim bu:))Eskilerde kaldı sanıyordum böyle masum aşklar,inşallah iyi biriyse senin farkına varır canım
Bunu yapmak gercekten cok isterim ama onundeki duvar cok yuksek arasinda bir sevim yapmaliyim yada arkadasimin duygularinin gecmesini beklemeliyimO halde o ortamı sağlayacaksın canım...
Seçim yapmalisin. Arkadasinin duygulari gecse bile sen cocukla sevgili olunca kiymete binecek geçen duyguları.Bunu yapmak gercekten cok isterim ama onundeki duvar cok yuksek arasinda bir sevim yapmaliyim yada arkadasimin duygularinin gecmesini beklemeliyim
Cok zor ama gercekten haklisiniz umarim pisman olmayacagim seyler yapabilirim cok teskkurler cok yardimci oldunuz :))Seçim yapmalisin. Arkadasinin duygulari gecse bile sen cocukla sevgili olunca kiymete binecek geçen duyguları.
hala en azından diyorCok tesekkur ederim gercekten cok haklisinix kendimi hazir hissetigimde en azindan birine bu durumu anlaticam
Buyuk yerlerde ucamiyorum kusura bakmayin:))hala en azından diyor