- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 37
- Konu Sahibi new_yorker
Çok guzel anlamissiniz.Newyorker ... herkes sizi eleştirmiş ama ben anladım sizi. Yurt dışına eşinizle çıktınız. Orda bi sosyal hayatınız aileniz arkadaşınız yok. O müzeye gidecek arkadaşlarınızla da bağ kurmak istediniz. Turkiyede böyle çünkü. Parkta 5 dakika oturup sohbet ettiğin kişiyle bile duygusal bağ kurarsın. Yalnızlıktan çok korkuyorsunuz çünkü. Orda da çok yalnız kaldınız. Belki kendi memleketinizde ailenizin olduğu şehirde olsaydınız böyle bir boşluğa düşmezdiniz.
Bu bir süreç. Siz de hassas noktanızı keşfetmiş oldunuz böylece. Lütfen üzülmeyin. Bu yönünüzü güçlendirmeye çalışın.
Bi de görüşmeyi o kadar çok istemişsiniz ki kendi aracınızla , gezmeyi garantiye almak istemişsiniz.
Ben olsaydım bir daha o tayfa ile onlar mesaj atıp görüşme planı yapana kadar görüşmezdim.
Gurbet çok zor geliyor bana, çok yalnız hissettiriyor. Turkiyede iken hiç Boyle birisi degildim, Boyle dertlerim de yoktu.
En son lisede falan Boyle hissetmiştim o da baya zorbalık seklinde idi. Universitede ve sonrasında hiç Boyle hissetmedim.
ABD ye geldigimden beri hep yalnız kaliyorum, on senede 7 defa birbirinden uzak eyaletlere tayindik, o yüzden bir bag kuramadım etrafımdaki insanlar ile. Burada bir senedir oturuyorum, bu arkadaşları da bir senedir taniyorum, Allah biliyor sevdiğim kisiler ucu de. Buraya dert yazıyorum ama sanırım yurt disinda olmak ile yurt icinde olmak dert sekillerini ve hislerin şiddetini etkiliyor. Aslında abartmadım, samimi olarak yazdım ne hissettiğimi. Keske gercekten de bunlar beni üzmese ve bir butun gunum kotu gecmese. Dedim ya elimde degil