- 17 Temmuz 2018
- 4.047
- 18.742
- Konu Sahibi new_yorker
Inanin elimde degil. Aklima geldikce agliyorum. Yani Gercekten bir kotulugumuz yok ama beni ekiyorlar. Umursamamayi Nasil yapabilirim? Cunku esim de agladigima denk gelince umursama diyor. O olsa hic umursamaz da. Elimde degil diyorum
Ben sanki sizin konularinizi hatirliyorum. Arkadas bulamamaktan yakindiginiz birkac konunuz daha var miydi onceden?
Kirilmanizi anliyorum ama bence en bastan beri sizi istemeyen biri vardi o 3lu grup icinde, bunu direkt soyleyip soylemenin huzursuzlugunu hissetmek yerine, direkt siz olmadan plan yapmislar. Belki de sizin tepki vereceginizi dusunmemislerdir. Belki de sizin ne hissedeceginizi dusunmemislerdir.
Sizin de duygularinizi ifade etmeniz guzel elbette ama bir kere soylediniz yeterli. Hala daha kalbim aciyor cok kirildim diye uzatirsa bana biri kusura bakma dedigim halde, offf aman iyi ki de gelmemis diye dusunurum mesela. Cunku yaslariniz gayet olgun yaslar.
Genel olarak arkadasliginizdan memnunsaniz gorusmeye devam edip gozlemleyin derim. Ama genel bir sogukluk hissediyorsaniz da mesafeyi koyun bence.