- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi new_yorker
Daha oncede yazdim ama cikar o insanlari hayatindan.. olsalar ne olmasalar ne.. son dk nasil muze ziyareti oluyor onu anlamadik.. muze tadilata mi giriyormus yoksa yikmaya mi karar vermislerozru kabahatinden beter dedikleri sey tam bu!Bu uc arkadasım Turk, Amerikali ya da yabancı arkadaslar birlikte plan yaptıkları kisiyi ekmezler, onlarda "to be nice to other people" yani insanlara karşı iyi/kibar olma kavramı oturmuştur.
Aslında cok şükredecek bir hayatim var. Benim ilk problemim elimde olmayan nedenlerden dolayı her sene ya da iki yılda bir taşınmak. Sürekli tasindigim icin insanlar ile koklu iliskiler kuramıyorum, çünkü ortamdan ayrılıyorum. Neyse ya hayirlisi.
Turkiyede iken bir defa bile Boyle dertlerim yoktu, kim kiminle gitmiş, gezmiş, aramid, aramamış, falan hatta bunları kafaya takan bir arkadasimi cok garipser, sürekli moral vermeye calisirdim. Gurbetci kafesi herkeste olmasa da bende cok yogun bir sekilde var. Calismiyor olmak da cabası. Iki çocuğum var, okula gidiyor bu sene ikisi de.
Is başvuruları ve mülakatlar donemindeyim, umarım ise girer ve sikintilarimi unuturum.
Yani bazilari yazmis sevmedigimz kisileri bizde pek dahil etmek istemiyoruz planimiza.. ok de plana hic dahil etmemek baska.. birde dahil edip haber vermemek baska.. hic etik degil yaptiklari..
Diyorum ya bir daha o kisilerle gorusmezdim her yerden silerdim, o muzeyede esimle cocuklarimla giderdim