- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Sakalasirken yaralanabiliyor ve komik eglenceli oluyor. sakalasirken olurse de eglenceli olur mu?
Babaniz saygisindan dolayi ve sizi kirmaktan cekindigi icin bir sey dememis olabilir. Sonucta herkesin hayatina saygili olmak gerekir, okuzluk yaparak eglence anlayisi olabilir insanlarin, baskasina zarar vermiyorsa sayet ..fakat hocayi pencereden sallandirmak gibi bir sey okudum bu kabul edilemez bir seviyesizlik
Bu okuzlukleri eglenceli bulanlar 18 yas civari olsa gerek
Siz begenmiyorsaniz ben alabilirik cok eglenceli bence
buna mi takildik cidden
ted ankarali olan varsa bilirler ikinci kattan kantine atlanirdi bizim zamanimizda. onunla ilgili bir seydi. ortaokul/lise doneminde olan bir seyden bahsediyorum. o mesajdaki pointi yanlis almissiniz siz.
Bu konuda o kadar sıkı bir ortam da yetiştim ki milana abla. Hayatımda kullandığım en ağır kelime gerizekalı mısın olmuştur.Sekerim senin mesajın üzerinden bir yorum yapıyım
Sassy'nin sevgilisini tanıyorum , bir iki defa da telefonda konusmuslugum var , inanılmaz , kibar , saygılı ve efendi bir çocuk gercektrn normal hayatta burda anlatılan gibi değil
Bu hareketleri sadece yakın arkadaşlarıyla iken yapıyor , yoksa normalde son derece efendi ve kibar bir adam
Ben anlamadım neden evlenirsen hayatın kaosa dönecekmiş gibi yorumlar yapıldığını. Benim kocam 30 yaşında hala daha böyle arkadaş ortamında tam anlamıyla cozutarak eğlenmek tabirini yapıyorlar evet ama zamanla kademe kademe azalıyor dozu merak etme. Standart bir baba figürü olmuyorlar onu da söyliyim kızım var evde ikisi resmen çete oluşturmuş durumda ama arkadaki enkazı topluyacak bir yardımcı varsa oda sorun olmuyor. Kızım hayat dolu bir çocuk babasıyla eğlenirken ikiside kendinden geçiyor oturup evcilik oynamak yerine kapı eşiklerine tırmanıp itfaiyecilik oynuyorlar belki ama olsun zarar gelmez munzur insanlardan şu güreş olayını biz hala daha yapıyoruz mesela sıkılınca ama hiç yağlanmamıştık tabi.
Bu konuda o kadar sıkı bir ortam da yetiştim ki milana abla. Hayatımda kullandığım en ağır kelime gerizekalı mısın olmuştur.
Annem va babam bu konuda çok titiz. Onların yanında salak demem bile mesele olabilir.
Bu sebeple bana cok tuhaf geliyor.
Hatırlıyo musun kv ile ilgili konumu. Kadınin laflarini hickimse benim kadar büyütmedi gözünde. Bazıları normal bile karşıladı.
Bu konuda eniştem anneme diyor ki "sen bu kızları fanusta mı yetiştirdin? Bunlar hiçbir şey bilmiyor"
. Sen bakma kimseye iyi anlaşıyosan eğer ailenin yanında daha dikkatli davranmasını tembihlesen yeterli. Bu tiplerden iyi koca oluyor çocuk kalpli oldukları için küsmek,alınmak falan bilmiyorlaryok yahu buradaki hanimlar ingiltere prensesi oldugundan aaaggggaaoooo nasil oyle deegggrrr falan tepkileri normal
Sen mi sıkı yetiştinBu konuda o kadar sıkı bir ortam da yetiştim ki milana abla. Hayatımda kullandığım en ağır kelime gerizekalı mısın olmuştur.
Annem va babam bu konuda çok titiz. Onların yanında salak demem bile mesele olabilir.
Bu sebeple bana cok tuhaf geliyor.
Hatırlıyo musun kv ile ilgili konumu. Kadınin laflarini hickimse benim kadar büyütmedi gözünde. Bazıları normal bile karşıladı.
Bu konuda eniştem anneme diyor ki "sen bu kızları fanusta mı yetiştirdin? Bunlar hiçbir şey bilmiyor"
Yok böyle yetiştim. Derdim marjinallik değil.Sen mi sıkı yetiştinaslinda belki cok sıkı yetistirildigin icin boylesindir. Cunku kırsal kesimde sonradan bi takim seyleri gören insanlar genelde senin gibi davraniyorlar. Unideyken bunu cok bariz bi sekilde gordum. Ozellikle dogu ve gdadan gelenler unide ozgur olunca marjinal takilmaya calisiyorlardi
Yalnız insanın kendi kendine oradan oraya atlaması ayrı öğretmenine saldırması ayrı bir konu. Komik değil.
Bir de gerçekten bakış açın, yazıların çok güzel gelirdi bana hep. Sevgilinin yaptıklarına üzüldüm. Sanırım sana yakıştıramadım ben de annen gibi. Kardeşinin sevgilisi vardır ama içine sinmiyordur ya öyle bir his oluştu. Umarım pişman olmazsın. Oturup güzelce konuş en iyisi ve rahatsız olduğunu belirt. Sana, ailene yansıtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?