- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- Konu Sahibi sassyassyy
ogretmenine saldirmasi mi? yahu siz bizi gercekten dag insani mi zannediyorsunuz?
sevgilim lisede hocayla iddiaya giriyor, buradan atlar misin atlamaz misin diye. hoca da sen atlarsan siz ucunuz de tutun beni kantinin catisina dogru sallandirin butun okul gorsun hayatta atlayamazsin diyor. sevgilim de atliyor. bunlar da hocayi asagi salliyorlar okuldakiler de goruyor mudur vs. sevgilimin ve diger arkadaslarinin ailelerini ariyorlar hocaya boyle yaptilar diye ama hoca sakalastik diyor olay kapaniyor. bunu da okuldaki herkes yapamayacagi icin bu sekilde milletin diline dustuler. olay bu.
sizin dediginiz gibi hocaya saldirmis olsalar o kadar buyuk ve koklu bir okul bunlari barindirir mi? gercekten sasiriyorum ya bazen. farkindayim kimse kotu niyetli degil ama benim yillardir tanidigim insan bu, arkadaslariyla eglence sekilleri garip diye sanki dunya uzerindeki tehlikeli bir maddeden bahsediyor gibi yaziyorsunuz ben ciddi anlamda uzuluyorum o zaman.
konunun guncellemesini de yazdim. bu yorumunuz gozumden kacmisti. iyi niyetiniz icin cok cok tesekkur ederim ama belki ben de size gore cok sacma seylere gulup eglendigim icin beni hic rahatsiz etmiyor aileme yansimasi disinda. tekrar tesekkurler iyi gunler.
ekleme:bu “ogretmene saldirma” isinin uzerinden 9 yil gecti. 9 yilda bir insanin ne kadar olgunlasabilecegini hepimiz biliyoruzdur.
Bu benim duyduğum en harika lise hikayesi
Öğretmenin sözünde durmasını takdir ettim