- 20 Ocak 2010
- 45.670
- 158.938
- 43
- Konu Sahibi sormanehald
Off sorma kelpetenle laf alıyoruz ağzından oda yarım yamalak ne yazdığı belli değilValla bunaldim. Arkadaşım dogru duzgun yazsana bu ne ya??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off sorma kelpetenle laf alıyoruz ağzından oda yarım yamalak ne yazdığı belli değilValla bunaldim. Arkadaşım dogru duzgun yazsana bu ne ya??
Keşke ayrıntı falan verseydiniz ama neyse...
Vallahi ben utanırdım başka bi evde bir ay kalmaya. İstediği kadar yakın olalım ben kalamam, kalmasını da pek istemem sanırım. Ne kadar yakınsınız ki?
Oha o zaman bir ay cok fazla aile evi icinaıle evı aılemle yasıyorum ve kalabalıgız
Misafir dediğin balık gibidir üç günden fazla durdu mu kokar.1 ay misafirlik mi olurmuş yaw.
Yaşlarınız aynı anladığım kadarıyla. Gençler halden anlarlar. Açık açık söyleyebilirsiniz bence. Olmadı ailenizi öne sürüp canım 1 ay fazla bir süre tabi ki ihtiyaç duyduğunda gelip kalabilirsin ancak keyfi olarak bu kadar kalman ailemle sıkıntıya yol açar. Beni anlayacağını düşünüyorum diyebilirsiniz.canlarım soyle detaylı anlatayım ben dgs sınavı ıcın geldı dün ben dedım gel kal oyle şeymı olur sonrada gezeriz hem sınav gunu gelse kotu olacak ısde 1 ay kalıcam dıyo yakın arkadasım unv ev arkadasım ama benımde bı aılem var ve kalabalık bı aılem var gıt dıyememkı ayıp oluır ne dıycem bılmıyroum