arkadaslarım 1 ay lıgına gelıyo

Keşke ayrıntı falan verseydiniz ama neyse...
Vallahi ben utanırdım başka bi evde bir ay kalmaya. İstediği kadar yakın olalım ben kalamam, kalmasını da pek istemem sanırım. Ne kadar yakınsınız ki?

Keşke ayrıntı falan verseydiniz ama neyse...
Vallahi ben utanırdım başka bi evde bir ay kalmaya. İstediği kadar yakın olalım ben kalamam, kalmasını da pek istemem sanırım. Ne kadar yakınsınız ki?

herkese ben bi özet geçiyim

bu kızımızın ev arkadaşıymış gelen
dgs ye girecek diye o şehre gelmiş
kızımız da sen bizde kalabilirsin sınavdan sonra da gezeriz demiş
ama kız kalkmış 1 aylığına gelmiş (sınav da olmuş bitmiş galiba)
kızımızın evi kalabalıkmış, erkek kardeşi falan da varmış evde.
nasıl kıza git derim diyor.

anladığım bu, şöyle yazsa boş yere kafa yormazdık

Eve çağıracak, kalmasını isteyecek kadar yakınsanız, o da sizi kendine 1 ay boyunca evinizde kalcak kadar yakın görüyorsa rahat bir şekilde gitmesini isteyebilirsiniz sanırım.

Dikey geçiş sınavı bugündü yani bundan sonra sırf beleş tatil olarak kalacak evinizde.
Yarın de ki "canım ben sana gel demiş bulundum ama dün memleketten aradılar önümüzdeki hafta bilmemkimler (misal halanlar düğün için geliyor olsun) geliyomuş, ev pek müsait olmayacak" o bir hafta takılırsanız sonra gider.
Açıkcası ailenin yanında böyle emrivaki yapıp kalan düz arsızdır. Oyüzden söylemek de fazla çekinmene gerek yok.

Bulunduğunuz yer deniz kenarı bir yer mi, bu nedenle mi bu kadar uzun kalmayı planlıyor?
Zira deniz kenarı bile olsa 1 ay başkasının evinde rahat edilmez ki.

RahatsızSan söyleyeceksin, senin evinde bir ay kalabilen insan demekki samimi, samimi olduğun insanda yeter artık diyebilmelisin.

Bence onun tanimadigi bir arkadasinla bir araya gelin. Arkadasini onceden tembihle. Konuyu acsin. Mesela kac gun kalacaksin falan desin ona. Diger arkadasinda 1 ay deyince "1 ay mi nasil kalacaksin ki hem erkek kardeşi seninle yasit rahat edemezsin" desin. Aklima gelen bu :KK49:

1saat durunca bile kendimi fazlalik gibi hissediyorum acaba işlerinden güçlerinden alimi koydum diye.

ben 1 gün kalınca bile rahat edemiyorum, hemen evime gidesim geliyor. Mecburiyetten, gezmek için birkaç gün kalınır da bu fazla. Ha çok yakın arkadaşım olsa rahatsız olmam çok. Ama her insanla da rahat edilmiyor evde. Ben üniversite ev arkadaşım gelse çok sorun etmem, huyunu biliyorum sonuçta. Ama edemeyecekseniz bir bahane bulup birkaç gün sonra söyleyin bence. Akrabalarımız gelicek, ya da şuraya gidicez, düğüne, tatile falan..

yeni gelmiş kız zaten,henüz 1 ay kaldığı falan da yok..siz kal demişsiniz,sınavdan sonra gezeriz demişsiniz...sınav bitti,hele bi gezin bakalım,sonrasında gitmezse yazarız bişeyler...

canlarım soyle detaylı anlatayım ben dgs sınavı ıcın geldı dün ben dedım gel kal oyle şeymı olur sonrada gezeriz hem sınav gunu gelse kotu olacak ısde 1 ay kalıcam dıyo yakın arkadasım unv ev arkadasım ama benımde bı aılem var ve kalabalık bı aılem var gıt dıyememkı ayıp oluır ne dıycem bılmıyroum
Yaşlarınız aynı anladığım kadarıyla. Gençler halden anlarlar. Açık açık söyleyebilirsiniz bence. Olmadı ailenizi öne sürüp canım 1 ay fazla bir süre tabi ki ihtiyaç duyduğunda gelip kalabilirsin ancak keyfi olarak bu kadar kalman ailemle sıkıntıya yol açar. Beni anlayacağını düşünüyorum diyebilirsiniz.

Ben tatile filan gidicez derdim.Yada misal ayın şu gününde düğün varmış oraya gidicez memlekete derdim.mecbur oda evine dönecek.

X