arkadaslarım 1 ay lıgına gelıyo

Kalan kişiye bağlı veya kaldığım kişiye mesela en yakın arkadaşım istediği kadar kalabilir hiç rahatsız olmam :KK14: sizinkiler arkdaş değil demekki

pardon am ane yapmam lazımkı ne yazıyım yanı

İyi de, durumu söylememişsiniz. Şu bu yüzden geliyor, kalıryor, ben şunla bunla yaşıyorum gibi.. Rahatsız olup olmadığınız dahi anlaşılmıyor.. Bir insanın 1 ay evinde kalma rahat etme durumu kişisine ve durumuna göre değişir.. Öğrenciyse, başka bir öğrenci evinde 1 ay kalıp rahat edebilirsin mesela, ev sahipleri gönüllülerse.. Gibi gibi..

Nerden geliyo nasi bi eve geliyo ne icin geliyo samimiyet ne nasil zaman gecirilecek gibi faktorler muhim.
Her yaz 1 ay benim de misafirlerim olur, balik gibi kokmazlar da. Gayet de hoşlar. Ama nitelik onemli :KK66:

Ev durumuna bagli..

Evli oldugum icinasla kabul etmem...
Annemin evinde kalsam yine kabul edemezdim ..

Ögrenci evi felan ise olabilir ...

kusura bakma canim sanada gel demis oldum ama su siralar ailemle aram limoni ailem müsade etmiyor diye söylesen ?

Noldu olay ne babasıyla mı kavga etti. Geçerli sebebi ne? Kalabilir de. Ama sebebi olması lazım. Zor durumdadır. Ev kirasını ödeyemez. Ailemin başının üstünde yer vardır. Ama sen bişey anlatmıyosun.

canlarım soyle detaylı anlatayım ben dgs sınavı ıcın geldı dün ben dedım gel kal oyle şeymı olur sonrada gezeriz hem sınav gunu gelse kotu olacak ısde 1 ay kalıcam dıyo yakın arkadasım unv ev arkadasım ama benımde bı aılem var ve kalabalık bı aılem var gıt dıyememkı ayıp oluır ne dıycem bılmıyroum

parayla mı harf satın alıyosunuz?
3-5 cümleyle derdinizi tekrar anlatır mısınız
canlarım soyle detaylı anlatayım ben dgs sınavı ıcın geldı dün ben dedım gel kal oyle şeymı olur sonrada gezeriz hem sınav gunu gelse kotu olacak ısde 1 ay kalıcam dıyo yakın arkadasım unv ev arkadasım ama benımde bı aılem var ve kalabalık bı aılem var gıt dıyememkı ayıp oluır ne dıycem bılmıyroum

Noldu olay ne babasıyla mı kavga etti. Geçerli sebebi ne? Kalabilir de. Ama sebebi olması lazım. Zor durumdadır. Ev kirasını ödeyemez. Ailemin başının üstünde yer vardır. Ama sen bişey anlatmıyosun.

Ev durumuna bagli..

Evli oldugum icinasla kabul etmem...
Annemin evinde kalsam yine kabul edemezdim ..

Ögrenci evi felan ise olabilir ...

Nerden geliyo nasi bi eve geliyo ne icin geliyo samimiyet ne nasil zaman gecirilecek gibi faktorler muhim.
Her yaz 1 ay benim de misafirlerim olur, balik gibi kokmazlar da. Gayet de hoşlar. Ama nitelik onemli :KK66:
.

hmmm kusura bakma ben sana gel dedim ama bi kaç gün kalacaksın sandım ailem bu kadar uzun misafirliğe onay vermez de bence
hem kızın ailesi nsıl bu kadar rahat?

evde abiler ya da erkek kardeşler varsa onları da bahane edebilirsin.
aynen erkek kardesım var 1 yas kucuk bende anlamıyorum sahsen ben kalamam rahat edemem

kusura bakma canim sanada gel demis oldum ama su siralar ailemle aram limoni ailem müsade etmiyor diye söylesen ?

X