• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:(

zanexia

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
26
0
286
İstanbul
slm arkadaşlar, malum konu yine kilo kilo ve kilooo:( bu gune kadar bır suru dıyet denedım, dıyetısyene gıttım, spora gıttım ama sonuc ortada. erkek arkadasım nısanda askere gıttı ve su an 40 gunu kaldı:) tabı benı asırı bı heyecan sardı.:1hug: ve ben kılolarıma cok uzuluorum. uzuluorum. gıttıgınde 83 kıloydum. su an 72 kıloyum. fastfoodu hergun yıyen bır ınsan olarak bırden kesınce sanırım ondan gıttı kılolar. yoksa sureklı bı dıyet yapmadım. bir ara ısevc dıyetını denedımama oda sonuc vermedı.
su an onumde 40 gun var. geldıgınde benı degısmıs zayıf gorsun ıstıyorum. artık kendıme guvenım gelsın ıstıyorum. sureklı bol gıyınmekten oramı buramı cekıstırmekten bıktım. aynaya bıle bakamıorum artık. dün kendıme bır program yaptım. ıste kacta kalkıcam kacta ara ogun yıcem. spor saatlerıme kadar yazdım. ama asıl buyuk problem. 40 gunde sonuc alabılecegım bır dıyet lıstesı lazım . hersey hazır hatta ben bıle hazırım psikolojık olarak dıyet yapmaya ama dıyet lıstem yok:( cunku ne yapacagımı bılmıorum. en azından 1 ayda 65 e dusermıyım dıye dusunuorum. lutfen kızlar bana dıyet onerırmısınız?

arkadaşım 7 kilo daha vermek istiyosun bu zor bişey diil 40 gün için. bunu seni cesaretlendirmek için diil gerçekten inandığım için söylüyorum. yaklaşık 5-6 günde 1 kilo veriyo olsan 40 günde 7 kiloyu da verebiliyosun. ki bu da kolay bişey. sana protein diyeti öneriyorum. herhangi bir protein diyeti olabilir. normalde aldığın kalori miktarını azalt ve daha az kaloriyle beslenmeye başla. ve günde 20 gr protein al.(aldığın şeylerin paketlerinde yazar; protein miktarı,kalori hesabı) bunlar dışında ben liste uygulayan biri diilim ama eski halime göre 6 kilo verdim. ve bunu da listesiz yaptım. ayrıca bir spor edin kendine. spor alışkanlığı kazan bu 40 gün boyunca. örneğin hergün 1 saat yürü vb. uyumadan 3-4 saat önce yemeyi kes ki ertesi güne kilo vermiş olarak kalkabil. ayrıca şunu da bil: bir günde bir kilo verilmez her gün tartılıp da moralini bozup eskisi gibi olmaya başlama. günde 2,5 litre su iç metabolizmanı canlandırıp,kilo verdirsin. dikkat edersen yaparsın. sadece alışkanlıklarını, şu anki yaşantını, mideni değiştirmen lazım. umarım başarırsın...

Back