slm arkadaşlar, malum konu yine kilo kilo ve kilooo
bu gune kadar bır suru dıyet denedım, dıyetısyene gıttım, spora gıttım ama sonuc ortada. erkek arkadasım nısanda askere gıttı ve su an 40 gunu kaldı:) tabı benı asırı bı heyecan sardı.:1hug: ve ben kılolarıma cok uzuluorum. uzuluorum. gıttıgınde 83 kıloydum. su an 72 kıloyum. fastfoodu hergun yıyen bır ınsan olarak bırden kesınce sanırım ondan gıttı kılolar. yoksa sureklı bı dıyet yapmadım. bir ara ısevc dıyetını denedımama oda sonuc vermedı.
su an onumde 40 gun var. geldıgınde benı degısmıs zayıf gorsun ıstıyorum. artık kendıme guvenım gelsın ıstıyorum. sureklı bol gıyınmekten oramı buramı cekıstırmekten bıktım. aynaya bıle bakamıorum artık. dün kendıme bır program yaptım. ıste kacta kalkıcam kacta ara ogun yıcem. spor saatlerıme kadar yazdım. ama asıl buyuk problem. 40 gunde sonuc alabılecegım bır dıyet lıstesı lazım . hersey hazır hatta ben bıle hazırım psikolojık olarak dıyet yapmaya ama dıyet lıstem yok
cunku ne yapacagımı bılmıorum. en azından 1 ayda 65 e dusermıyım dıye dusunuorum. lutfen kızlar bana dıyet onerırmısınız?

su an onumde 40 gun var. geldıgınde benı degısmıs zayıf gorsun ıstıyorum. artık kendıme guvenım gelsın ıstıyorum. sureklı bol gıyınmekten oramı buramı cekıstırmekten bıktım. aynaya bıle bakamıorum artık. dün kendıme bır program yaptım. ıste kacta kalkıcam kacta ara ogun yıcem. spor saatlerıme kadar yazdım. ama asıl buyuk problem. 40 gunde sonuc alabılecegım bır dıyet lıstesı lazım . hersey hazır hatta ben bıle hazırım psikolojık olarak dıyet yapmaya ama dıyet lıstem yok