Erkek doğurmak Anadoluda hala bir numaralı itibar görme vesilesi değil boşu boşuna Çok üzgünüm çoook
Erkek çocuk doğuran kadınlardan kaynanalık yapanlar da hayatta hiç bir itibarı ve vasfı olmayan,ancak erkek annesi olunca statü kazanan tiplerdirCADIARZU
Boşu boşuna uğraşmayın bence,siz değişirsiniz o değişmez,siz küçülürsünüz o yücelirfisfisfis
Ne yaparsanız yapın erkek anneleri nasıl beceriyorlarsa oğulları çekim alanından çıkamıyor bir türlü
Haaa tabii ki böyle olmayan kayınvalide ve erkek evlatlar da var,
Zaten olmasaydı biz normal bir durum zannederdik bu öğrenilmişliğikafamçokkarıştı[/QUO AYNEN KATILIYORUM HİÇ BİR VASIFLARI YOK OĞULLARINI EVLENDİRİNCE MEVKİ SAHİBİ OLUYORLAR KAYNANA MEVKİSİ
tüm hata eşinde doğrusu annesine biz bu gece için plan yaptık başbaşa yemeğe çıkıcaz yarında size uğrarız dese... biliyorum şimdi kayınvalidem çok problemli bize zehir eder diyosun ama bırak ayılsın bayılsın size kızsın ama bi şekilde sizinde bi hayatınız olmasına alışsın alışmazsa çok kötü canım ömür boyu boş kaprislerine katlanmak zorunda kalırsınız....hatta eşinin aklını çel bi şekilde sana değil onlara hayır desin yap işte bişeyler zafer senin olsun .....
Ya genel olarak haklısınız aslında ama şöyle de bir şey var, her ailenin yapısı farklıdır, bu aile doğum günlerine çok önem veriyor ve muhakkak birlikte kutluyor olabilir. Kimi aile bayramları tatil olarak görürken kimisi geleneksel aile ile geçirmeyi sever, kimi aile telefonla kutlar doğumgünlerini, kimisi onu bile yapmaz, bu da onun gibi birşey mi acaba?
Yani sadece eşininizin doğumgünü mü bu şekilde kutlanıyor, yoksa bütün aile fertlerinin mi?
Eğer diğer kardeşlerin de bu şekildeyse bence müdahale etmek yerine bu duruma alışın.
Ama eğer düşünüldüğü gibi ise, amaç sizi huzursuz etmekse ben olsam o doğumgününde hasta falan olur, eşimi de başıma diker gitmezdim.
ay çok sinrlendim ya..
gerçekten çok sinir bozucu bir durum..
ne bu ya..madem çok kıymetli evlendirmeseymiş madem oğlunu
eşinede pes doğrusu..diyecek birşey bulamıyorum
rica ederim canım.gerçekten bi yerlerden başla eşinle ailesiyle aranın bozulmasını istemem ama gerçek bu bence dikkatini çekecek bi sürpriz yap (anlarsın artıkcanım benim ya ... o kadar doğru söylüyorsun ki.
sanırım bir yerlerden başlamam gerekecek...
teşekkür ederim...
hayır canım sadece eşimin doğum günü böyle kutlanıyor. Bir de görümcem var benim. ama ona kimse karışamaz. asla kimseye kulak vermez, her zaman bildiğini yapar. anne kız eşimi hep ezmişler. hiç söz hakkı vermemişler. ilk evlendiğimizde her şey daha kötüydü. o kadar büyük bir yol katettik ki... daha önceleri kayınvalidemle görümcemin izni ve haberi olmadan dışarı çıkamazdık, evime bir çöp dahi alamazdım. şimdi hiç takmıyorum onları her istediğimi alıyorum, istediğim yere gidiyorum. görümcem her fırsatta face bookuma girip bakar. neler yapıyorum diye. Bende oraya yazdım ki "her horoz kendi çöplüğünde öter" diye. Oda bana bizim tavuklar o horozu parçalar diye yazmış. Bende o zaman o tavukları Pupy'e veririz o ham yapar. Yani mutlak hakimiyet :)...diye yazdım. Pupy bu arada köpeğimiz oluyor. Daha doğrusu bizim kıymetli kızımız. YAni evet artık hiç birşey eskisi gibi değil. kayınvalidemde bunun farkında. O yüzden böyle baskı kurmaya çalışıyor. Düşünsene evlendiğim günün sabahı evimi basıp altınlarımı almışlardı benden. Çok yaptılar bana. Asla hakkımı helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?