Arkadaşlar yardım lütfen

Exmen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
17
1
36
34
Ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hatta aramızda ikimizin de pantolonu vardı. Eve gittiğimde açık renk pembemsi kanamam vardı ve çok azdı. Bu 4 5 gündür hala aynı şekilde devam ediyor. Sizce neden olmuştur lütfen yardım edin. Ve ek olarak biraz meni yuttum ama ondan bir şey olmaz sanırım

Sadece sebebini merak ediyorum kanamanın

Yok mu bir fikir verecek olan

Ağız yolu ile hamile kalinmazpembe akıntı bir sonraki ay regli gecikirse olur vajina zorlanmış olabilir

Ben zaten kalınır demedim ondan bir şey olmaz dedim teşekkür ederim

hamile kalinir demedim diyorsunuz ama konuyu actiginiz yer " hamilelik belirtileri "
ne düsünelim ki baska.

Açacağım yeri bulamadım endişe yaptım bu kanamayla ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Tahriş olduysa neden bu kadar uzun sürdü onu çözemedim

Sana soracak değilim bunu

Ben ne kızlığım bozulur mu yazdım ne de hamile miyim dedim tek sorduğum kanamanın sebebi. Siz bana öneri vermeden önce okuyup anlamayı öğrenin bence.

Şimdi burda birisi çıksın ve uzun uzun kadın fizyolojisini mi anlatsın sana.Kizlik zarı için sorduysan o derinde.Zaten onu sormuyorum demişsin. Kanama için muayene olmadan ne soylenebilirki.Yardim istediğin konu ilginç yani anladinmi .En fazla belki kızlık zarın zedelenmiş olabilir diyebiliriz ki bence buda mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…