Bi kere guzelliginle ilgisi yok.bir erkek yanindaki kadin cirkinde olsa surekli ayni evde ayni yatakda yatiyor uyarilmasi gerekir. Adam cinsel anlamda isteksiz demek bazi erkekler boleymis ben bunu cok kişiden duyuyorum. Evlilik terapistine gidin .
cinsel sağlık problemi var mı eşinin..
erken boşalma, sertleşme gibi...
bu sebeplerden dolayı da istemiyor olabilir...
antidepresan vs. yada düzenli kullandığı bir ilaç varmı
Aklıma farklı bir seçenek daha geliyor eşiniz sizi aldatmış olabilir mi? ve aldattığı zamanda daha fazla zevk almış? Hiç birlikteliğiniz olmasa anlayacağım ama bebeğiniz var, bazı erkekler doğumdan sonra kadınları kutsal varlık sayıp anne moduna sokup el sürmeyebiliyor psikolojik olarak etkileniyorlar.. Bu yüzden de farklı arayışlara girebiliyorlar..
ama biz nianlıyken hiç öyle isteksiz değildiki tam tersine ben frenliyordum hep ?
evlendiginizin hemen ertesi gunu olmasi aklima nisanliyken numara yaptigini getirdi. direkt konusmalisiniz.
sizi uzemk istemem, ama gozu acik olun. gay olabilir. iktidarsiz olabilir, sonucta giden sizin hayatiniz. bir an once acikca konusup psikiyatriste gitmezse ayrilacaginizi belirtin derim.
evlendiginizin hemen ertesi gunu olmasi aklima nisanliyken numara yaptigini getirdi. direkt konusmalisiniz.
sizi uzemk istemem, ama gozu acik olun. gay olabilir. iktidarsiz olabilir, sonucta giden sizin hayatiniz. bir an once acikca konusup psikiyatriste gitmezse ayrilacaginizi belirtin derim.