arkadaşlar yardım lütfen evlendiğimiz ilkgünden beri eşimle cinsel problemlerimiz var

masalbebe

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
11
0
arkadaşlar 2, 5 yıldır ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin. eşimle severek evlendik 2,5 yıldır da evliyiz 10 aylık bebeğimiz var onu çok seviyorum oda beni çok sevdiğini söylüyor. 2 ay gibi kısa bir sürede nişanlanma kararı aldık nişandan 5, 5 ay sonrada evlendik ama bu süreçte iş yoğunluğumuzdan dolayı pek görüşemedik. evlendiğimizde ben 27 o 33 yaşındaydık . çok iyi bir insan kibar nazik anlayışlı yardımsever ama cinsel sorunlarımız çok çok çok fazla. aslında nişanlıyken böyle değildi sürekli öpmek koklamak istiyordu birlikte olmak istiyordu ama ben çok ileri gitmek istemiyordum. ama ne olduysa evlendiğimiz gecenin sabahı uyandığımızda birden bire değişti. beni resmen asker arkadaşı olarak görmeye başladı. ne yaptıysam değiştiremedim. sorduğumda sürekli geçiştiriyor terapiste yada doktora gitmeyi kabul etmiyor. beni aldatıyormu diye düşünüyorum imkanı yok çünkü işten direk eve geliyor veiş dışında ayrı takılmayız yani aldatması için fırsatı yok.sürekli ailesi ile problemler yaşıyoruz böyle kötü olaylardan etkileniyorum diyor ama düşünüyorum evliliğimizin başında da böyleydi o zaman ailesiyle problemler yaşamıyorduk ki. aslında fazlasıyla duygusal bir insan ama benim bu konuda ne kadar üzüldüğümü göremiyor. ya düşünsenize 1 yıl arayla bile birlikte olmadığımız zamanlar oluyor. çocuk istediğimizde 3 kere ilişkiye girmiştik o kadar. onun dışında da benim bir kaç defa uğraşmalarımla parmakla sayılacak kadar o da 5 - 6 ayda bir bazen daha da uzun aralarla. çirkin bi kızmıyım diye düşünüyorum. hayır. tam tersi etrafımdakiler çok güzel çok alımlı olduğumu söyler. acaba onlar arkadaşlarım akrabalarım olduklar içinmi öyle diyorlar desem hayır yolda yürürken dışarda alışverişte erkeklerin baktığı bi kızım öyle açık saçık dar falan giyinmem. ama demekki kendime göre bi alımım var. ama eşim neden bana böyle davranıyor onu anlayamıyorum. acaba beslenmesi ile mi alakalı diyorum bazen sabahları kahvaltı etmez öğlende 5 günün bazen birinde yer bazen onda da yemez işi çok yoğun aslında müdür istese çıkar yer ama fazla işkolik olduğu için aklına bile gelmiyo. akşamda ne olursa farketmez ama işte meyve falanda yemez hazır kek cips falanla geçiştirir. lütfen yardım edin çünkü çok üzülüyorum

Bi kere guzelliginle ilgisi yok.bir erkek yanindaki kadin cirkinde olsa surekli ayni evde ayni yatakda yatiyor uyarilmasi gerekir. Adam cinsel anlamda isteksiz demek bazi erkekler boleymis ben bunu cok kişiden duyuyorum. Evlilik terapistine gidin .

ama biz nianlıyken hiç öyle isteksiz değildiki tam tersine ben frenliyordum hep ?

aktardan epimedyumlu macun al, puding yap içine at yedir bakalım faydası olacak mı? kesin bir üroloğa gitmesi şart, konuşamazsan bir mektup yaz derdini anlatan, anlamasa bile sen içini dökmüş olursun, yazı dilden daha kuvvetlidir ve böyle gidersek evliliğimizin yürümeyeceğini falan da yazabilirsin.

bir erkeğin bu kadar kayıtsız kalması imkansız bir durum,yani güzellik çirkinlikle hiç alakası yok bu işin ve bence kesınlıkle bir sağlık sorunu var ve doktora gitmesi gerekli

cinsel sağlık problemi var mı eşinin..
erken boşalma, sertleşme gibi...
bu sebeplerden dolayı da istemiyor olabilir...

Aklıma farklı bir seçenek daha geliyor eşiniz sizi aldatmış olabilir mi? ve aldattığı zamanda daha fazla zevk almış? Hiç birlikteliğiniz olmasa anlayacağım ama bebeğiniz var, bazı erkekler doğumdan sonra kadınları kutsal varlık sayıp anne moduna sokup el sürmeyebiliyor psikolojik olarak etkileniyorlar.. Bu yüzden de farklı arayışlara girebiliyorlar..

işte sorun orda zaten evlendiğimizin ertesi gününden beri böyleyiz biz

evlendiginizin hemen ertesi gunu olmasi aklima nisanliyken numara yaptigini getirdi. direkt konusmalisiniz.
sizi uzemk istemem, ama gozu acik olun. gay olabilir. iktidarsiz olabilir, sonucta giden sizin hayatiniz. bir an once acikca konusup psikiyatriste gitmezse ayrilacaginizi belirtin derim.

ama biz nianlıyken hiç öyle isteksiz değildiki tam tersine ben frenliyordum hep ?

belki sana numara yaptı .. bence senin eşin normal değil . farklı eğilimleri bile olabilir korkutmak istemem ama . çünkü normal değil yani bu kadar isteksiz olması ...adamın yanında uyuyaksın öle oda birşey yapmıcak .. illa miranda kerr olman gerekmez yani istek duyması için . erkek bu sonuçta .

benim bir tanııdık çocuk var gay . bunun sevgilisi vardı adam hem evli hemde iki çocuğu vardı . ben gördüm bu tip olayları yani . o yüzden şaşırmam .

bazi erkekler hayatlarinda bir sorun oldugu zaman
mesela is hayati yada sosyal hayati
malesef oraya takilipi kaliyorlar
ve bu nedenle yatak odasi akillarina gelmiyor
gelse bile yapamiyorlar
ben esimde bunu cok yasiyorum
yani sizin gibi evliligin ilk gununden itibaren degil ama ara sira sorun yasadigi zaman
bizim yatak odasi hic aklina gelmyor
bizimde bir ay mesela hic olmadigi oluyor
bu normal mi bilmiyorum ama dert etmiyorum
oldugu zamanda arka arkaya oluyor mesela

ben bu arkadaşa tamamiyle katılıyorum. sizin birlikte olmak istemeyeceğinizi düşünerek, nasıl olsa sonuna vardırmaz diyerek nişanlıyken çok istekli görünüp numara yapmış olabilir. çünkü bu durumun evlendiğinizin ilk gününden beri sürmesinin tek açıklaması bu bence.

bence eşinizi daha dikkatli gözlemleyin. erkek arkadaşlarıyla olan diyaloğuna bakın. gittiği görüştüğü arkadaşlarını gözlemleyin bakın bakalım onlar evli mi eşleri varsa onlarında böyle sorunları var mı, bence ona çaktırmadan didikleyin.

tabi en masumu ve etiği birlikte doktora gitmek ama yanaşmıyorsa bunu araştırmakta hak bir yerde.

bu sorunla mahkemeye gitseniz tek celsede boşarlar. ki büyük ihtimal bunuda reddeder, çünkü orda bişe senin haklı olup olmadığın araştırılırken doktora gösterecekler eşini.

ama çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…