arkadaşlar yardım edin

ballipanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
9
0
25
Ablalarım 16 yaşındayım. Geçen gün vajinamın içine parmağımı soktum biraz ama ne bi ağrı ne bi acı ne de kanama oldu. Kızlık zarıyla ilgili bilgilerimi yeni yeni geliştiriyorum ve şuan bu zarın yırtılmış olmasından korkuyorum. 3 cm sokmamışımdır ama korkuyorum yine de lütfen yardım edin (

Gün geçmiyor ki böyle konular olmasın, fakeler yüzunden bilgisiz kızlarımizada ışık olamıyoruz. Ama fake olmadığını farzederek yorumumu yapayım; Kanama, acı vs olmadıysa korkma bişey olmamıştır. Ama bilgin olmadan oynama oranla buranla iyice araştır öğren sonra napmak istiyosan yap. Zira parmağını sokmadanda gerçekleştirmek istediğin eylemi gerçekleştirebilirsin.

Sana iğrençsin, salaksın, uğraşma şunla vs diyenleri görmezden geliyorsundur umarım öncelikle.
İğrenç değilsin ve yaşın gereği cinselliğini keşfetmeye çalışan birisin.
"Uğraşma şunla, oynama, kurcalama" diyenleri şey et sen. Boşver yani.
Tabi ki öğrenmeye çalışacaksın.
Sorunun cevabına gelince de hiçbir şey olmamıştır.

Soyle de bi olay oldu bunu annemle de paylastim fakat bisey olmiycagini soyledi. Yine dokunmustum ama iceri soktugumu hatirlamiyorum da sanmiyorum da yaptiysam da 1cm belki sonra biraz kan gelmisti ama benim adet gunum zaten geceli iki gun olmustu annem o yuzden oldugunu soyledi zaten bozuldugunda gelen kan gibi koyu degildi ve ertesi gun sabah uyandigimda da adetim baslamisti

Şimdiki nesil ne kadar da cesaretli
Bilmeden oranı buranı elleme. Elinin altında internet var, aç araştır. Bu da sana ders olsun. Kendine zarar verebilirsin, mikrop kapabilirsin.

Sana inanmak isterdim tatlım, ama nerden baksan ofsayt.
Oraya parmak sokunca zarin yirtilabilcegini akil edebildiğine göre, parmağını oraya cumburlop diye sokmaman gerektiğini de akil ederdin herhalde.

Ya ders oldu zaten ben bisey olup olmadigini soruyorum
Canım herkes tek tip değil. Hymen'in bir kaç çeşit tipi var. Kimisi esnek olur kimisi parçalı falan. Kanama olmadıysa yırtılmamıştır herhalde , ama yukarıdaki mesajında ertesi gün adetim başladı vs yazmışsın, tam anlamadım. Zedelemiş olabilirsin bilemeyiz buradan.

Olmamış git bir daha dene bir şey diyeceğim gene ban alıcam ya

Adetten önceki lekelenmedir o kan, parmak sokmadım diyorsun çünkü. Bundan sonra dikkat etmebi tavsiye ederim zarın konusunda hassassan ki belli zaten parmak sokma. İnternette bir sürü bilgi var onları araştır.

Insallah

Kizlik zariyla ilgili bilgilerimi yeni yeni gelistiriyorumdan ne anliyosunuz acaba
Uygulamalı olarak geliştirmene gerek yok bilgilerini.
Ayrıca özel olarak kızlık zarıyla ilgili bilgilerini geliştirmek için çabalamana gerek yok. Ha Jinekolog falan olacaksan o ayrı.
Bir şeyi merak ediyorsan aç oku öğren, orana burana parmağını sokma.

öğrenmek için uygulama yapmana gerek yok

Bozulduğunda gelen kan koyu mu oluyormuş?
Annenle paylaştığına göre kaygılarından arınmış olmalısın.

Adetten önceki lekelenmedir o kan, parmak sokmadım diyorsun çünkü. Bundan sonra dikkat etmebi tavsiye ederim zarın konusunda hassassan ki belli zaten parmak sokma. İnternette bir sürü bilgi var onları araştır.
Tamam cok tese
öğrenmek için uygulama yapmana gerek yok
Uygulamayla ogreniyorum gibi bi laf etmedim sozel olarak yeni ogreniyorum ayni zamanda teknik olarak da ama kasdettigim ve onceligim sozel olandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…