arkadaşlar yardım edin

Hangi parmağı soktun bu çok önemli...

Annen ile bunu rahatlık ile konuşabiliyorsan eğer annene huzursuz olduğunu kontrole gitmek istediğini söyle.

Arkadaşlar kendini tatmin sadece erkeklere has bişey değil, cinselliği sağlıklı gelişen bir genç demekki tabiki merak edecek o kadar büyük ve saçma tepkiler veriyosunuzki sonra vajinusmusla falan uğraşıyosunuz.. sana da hiç bişey olmamıştır canım merak etme .. büttün bunların hepsi çok normal kendini anormal bişey yapıyormuşun gibi zannetme

Ayrıca kızlık zarının yaradılışındaki tek etkende kız bebeği hastalıklardan korumak yani büyüyp kendi vajinal bakımını rahatlılıkla yapanildiği an kızlık zarının bir önemi kalmıyor. Birnevi burun kılları ya da kulaktaki kalıntılar gibi düşünebilirsimiz işlevini

Şimdi çok üstüme gelenler olacaktır ama kızlık zarı seni sen yapan bir şey değil. Bu kadar anlam yüklemek psikolojini bozabilir.
Daha fazla konuşursam mazallah taşlanma ihtimalim var.
İyi geceler.

Sahte konular yüzünden hep bir önyargılı olduk bende tersledim belkide doğru söylüyor çocuk

Elleşme cıııısssss diyorum dinlemiyor bu ergenler.zaten acı falan olmaz at acıyı kafandan ama kurcalamaya devam edersen bozulacak.

dikkatli olmakta fayda var birşey olduğunu sanmıyorum ayrıca dokunma etme demeyi de çok saçma buluyorum sanki hiç dokunmamışlar var değişik :KK14::cool:ne kadar abartan bir milletiz hayret yahu:KK14:

Ablalarım 16 yaşındayım. Geçen gün vajinamın içine parmağımı soktum biraz ama ne bi ağrı ne bi acı ne de kanama oldu. Kızlık zarıyla ilgili bilgilerimi yeni yeni geliştiriyorum ve şuan bu zarın yırtılmış olmasından korkuyorum. 3 cm sokmamışımdır ama korkuyorum yine de lütfen yardım edin :KK43:(

canm derdın ne parmagnı soktun :)) bılmıyorum bıse olmamstr heralde :)

fakemisin değilmisin bilmiyorum ama ben bişeye çok takıldım,annene nasıl söyledin ne dedin yani nasıl bi açıklama yaptın dalga geçmiyorum gerçekten çok merak ettim

Bozulmasini istemiyorsan bidaha mudahale etme, istiyorsan da tamamen sok ablacim. Bu kadar net.

X