S su_itaat Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 72 0 36 24 Aralık 2009 Konu Sahibi su_itaat #1 arkadslar sakallı ipten mutfagıma küçük bı halı yapmak ıstıyorum bana yardım olabılırmısınız acaba parçalar bırbırne nasıl dıkılıcek bılmıyorum
arkadslar sakallı ipten mutfagıma küçük bı halı yapmak ıstıyorum bana yardım olabılırmısınız acaba parçalar bırbırne nasıl dıkılıcek bılmıyorum
Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 78 57 28 Aralık 2009 Konu Sahibi su_itaat #2 Canım, normal kazak parçalarını birleştirirmiş gibi dikeceksin. Yani tersten. Mümkünse sakal iple dikme; çünkü zor oluyor.
Canım, normal kazak parçalarını birleştirirmiş gibi dikeceksin. Yani tersten. Mümkünse sakal iple dikme; çünkü zor oluyor.
C ChoqSeqeR hayırlısını nasip et ALLAHım Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2007 6.026 1.146 41 30 Aralık 2009 Konu Sahibi su_itaat #3 canım sakallı ipin dikimi diğer iplere göre çok daha kolay çünkü sakallardan dikiş belli olmuyor bile tersinden dikeceksin normal dikiş gibi yada dikmek istemiyorsan tığla iki parçayı birleştirebilirsin sakalsız iple
canım sakallı ipin dikimi diğer iplere göre çok daha kolay çünkü sakallardan dikiş belli olmuyor bile tersinden dikeceksin normal dikiş gibi yada dikmek istemiyorsan tığla iki parçayı birleştirebilirsin sakalsız iple
S su_itaat Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 72 0 36 30 Aralık 2009 Konu Sahibi su_itaat #4 tsk ederım arkadaşlar