Arkadaslar ve umursanmama?

öneri verilip hiç birini kabul etmıyorsan burun dıkıne gıdıyorsan olabılır.
bendede var bitane soyluyorum ama şöyle suyuna olacak birşey diyorum ama böyle. e bi gittttttt

Surekli yakınmayın bence. Ozellikle gruplar kaldırmıyor artik. Grupta cok muhabbet donmesine bile gerek yok arada toplu bir haber vereceksem kullanir oldum. Muhabbet icin hicbir gruba yazmiyorum artik ben. Birebir gorusmek istediklerimle birebir yazisirim onlar da dönmezse dönene kadar beklerim. Bi arkadasim dört cocuklu asiri yogun mesela iki gun once sana dönücem yazdi hala dönmedi. Bende yazmadim daha. Biliyorum ki yoğundur ve bir aydir sıkıntılı bir durumum var ama bekliyorum anlatmak icin. Dönemezse de anlatmam. Ya da baska yakin arkadasim durumumu biliyor uzun zamandir sormadi. O sormadan guncelleme yapmiyorum onunda kötü niyetli olduğunu sanmiyorum iki cocukla kendi yoğunluğunda sadece. Bende eskiden en cok arkadaslarimla paylaşırdım bu duruma geldim. Benzer seyleri hepimiz yasiyoruz sanirim. Zamanla gruplardan uzaklasip bazi sorunlara da kendi icinde çözüm aramak, yakın gördüğüm arkadaslara da oyle saatlerce anlatmak değil de anlik paylaşıp rahatlamayi tercih ediyorum.
Bir de benzer seyler yasayanlar daha cok muhabbet edebiliyor o konu etrafinda. Artık arkadas dost secerek değil de benzer sorun yasayan arkadaşıma acilmayi tercih ediyorum. Riskli gebelik yasiyorum bir yıldır tanidigim arkadasimla daha cok yazistim en yakin dostlarıma gore. O da dedi seni kendimle cok özdestirdim diye. Bende en cok o anlar hissiyatindayim.

Bence dertlerinizi ozel konularinizi artik o arkadas grubuyla paylasmayin onlar derdini anlattiginda da yazmayin eglenceli ya da farkli bir konu oldugunda yazin. Tam olarak arkadasliginizi kesmeyin ama cok yakinda olmayin.

Simdi herkes kendine yeni ortam yaptığı için oralarda vakit geçirmek sizin dertlerinizden daha eğlenceli geliyor demek ki
Anlatmayın
Ama onlar anlatırken siz dinlemissiniz onların da dinlemesi lazimdi evet
Benim de pek arkadaşım yoktur yani böyle çok şey anlattığım
Bir yakın arkadaşım var baktim bu aralar hep ben yazıyorum yazmıyorum artık üstelik benim bir çocuğum var ve hamileyim çalışıyorum ben daha yoğunum ona rağmen yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…