- 27 Ekim 2022
- 13
- 6
- 1
- Konu Sahibi mashathecat
-
Hakli olabilirsiniz ama isin komik yani en cok dert dinleyen de bendimInsanların kafaları o kadara yoğun ki
Artık insan kendini çekemiyor
Bide uzun uzun anlat anlat
Yoruyor olabilirsiniz
Onlarda gecistirici cevaplar veriyor olabilirler
Kesinlikle. En cok canimi sikan da bu, ufak tefek dertlerini saatlerce anlatip da benim derdim olunca hemen konunun degismesi.Ayni sekilde dert anlatip dinlemiyorlarsa ben olsam silerim onlari yani..sana gelince ok bana gelince mi kafaniz dolu.. bazi seyler karsiliklidir.
Arkadaslarin baya bencil bence..sen icin nasilsa bizi dinler modundalar.. ben olsam birsey yazmam onlara daha.. illa Tepki ver gruptan cik diyemem ama..bir daha ne anlatirim ne dinlerdin senin yerinde olsam, cunku yanlislikla yapilan birsey yok.. gayet durumun farkindalarKesinlikle. En cok canimi sikan da bu, ufak tefek dertlerini saatlerce anlatip da benim derdim olunca hemen konunun degismesi.
Sadece dert degil ama dert yandigim cok oluyor. Normal sohbetlerde yok saymiyorlar, zaten onlarla ilgili bir meseleyse benimle konusmayi sevdiklerini soyluyorlar ve evet 2si benimle ilgili meseleleri pek umursamiyor.Sadece dert mi yaziyorsunuz gruba? Normal sohbetlerde nasillar, sizi yine yok sayiyorlar mi? Anladigim kadariyla 3 kisiden 2'si sizi yok sayiyor dogru mu?
Emin olun bi süre sonra sizde bıkacaksınızHakli olabilirsiniz ama isin komik yani en cok dert dinleyen de bendim
Sadece dert degil ama dert yandigim cok oluyor. Normal sohbetlerde yok saymiyorlar, zaten onlarla ilgili bir meseleyse benimle konusmayi sevdiklerini soyluyorlar ve evet 2si benimle ilgili meseleleri pek umursamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?