• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar uzun oldu ibretlik bir hayat çok yalnızım dertlesmeye çok ihtiyacım var

Yemeginin icine antidepresanlari doldur adam mayisincada biguzel dov hincini al o kdr uzuldum ve sinirlendimki senin adina aklima baska care gelmedi suan al sonra butun parasini kac git elbette basini sokacak biyer bulursun kendine

bazı türk aileleri böyle işte çocuk yaparlar satmış gibi kakalarlar kocaya..
problem olunca sırt dönerlerki yüz bulup gelmesin geriye..
yapma arkadaş zevkine çocuk yapma..
bak arkadaşım aileni ara beni dünyaya getirmeseydiniz o zaman de abine deki ben burada eziyet görürken sen daha beter olacaksın farkında değilsin de..

arkadaşın parası pulu yokmuş canım..:25:

Tüh. Iste bunlari okudukca 20 yasindaki kizlarin neden hemen evlenmek istedigini anlamiyorum. Okuyup kendi parani kazan kimseye hesap vermeden catir catir harca. Neyse haricten gazel okumak kolay bana tabi.insanlar neler neler yasiyor.halimize bin sukur.

Valla hanimefendi ailenizi ikna etmekten baska careniz yok. Boyle bir adamla omur gecmez ki.
Allah yardimciniz olsun.

evet tatlim bende ilk cok kizdim ama kadin nereye gitsinki kadin siginma evleri anca cozer bu olayi

canım kadaınında sosyal hakkı var aslında ben çevremde birsürü duydum böyle dayak yiyip şikayet eden..dünyanın sonuda değil şikayet etmek..oğlu var ona nafaka vermek zorunda..kadında tazminat davası açar..
birde adam bu evliliğini bitirmeyi göze lamaz bence 3. çünki..sindirmeye çalışıyor sadece..

canım kadaınında sosyal hakkı var aslında ben çevremde birsürü duydum böyle dayak yiyip şikayet eden..dünyanın sonuda değil şikayet etmek..oğlu var ona nafaka vermek zorunda..kadında tazminat davası açar..
birde adam bu evliliğini bitirmeyi göze lamaz bence 3. çünki..sindirmeye çalışıyor sadece..

aynen canim kesinlikle katiliyorum ama cevrede hic destek gormeyince bu kadar korkmasi normal

Tüh. Iste bunlari okudukca 20 yasindaki kizlarin neden hemen evlenmek istedigini anlamiyorum. Okuyup kendi parani kazan kimseye hesap vermeden catir catir harca. Neyse haricten gazel okumak kolay bana tabi.insanlar neler neler yasiyor.halimize bin sukur.

Valla hanimefendi ailenizi ikna etmekten baska careniz yok. Boyle bir adamla omur gecmez ki.
Allah yardimciniz olsun.

canım ben 26 yaşında evlendimki,hayata karşı insan ilişkilri olsun çok tecrübesizdim..erken evlenmeyi doğru bulmuyorum bende..Allahtan eşim insan evladı çıktı da başım yanmadı..allah herkezin yar ve yardımcısı olsun..

aynen canim kesinlikle katiliyorum ama cevrede hic destek gormeyince bu kadar korkmasi normal

dayak yemektende biraz psikolojisi bozulmuş olabilir aslında yapabileceyi şeyler var ama adam amacına ulaşmış gibi

canım ben 26 yaşında evlendimki,hayata karşı insan ilişkilri olsun çok tecrübesizdim..erken evlenmeyi doğru bulmuyorum bende..Allahtan eşim insan evladı çıktı da başım yanmadı..allah herkezin yar ve yardımcısı olsun..

Amin. Allah iyilerle karsilastirsin.

Ben Erken evlenme dim çok direndi m ama baktım kazandığım gidiyor evlensin diye yapmadiklari kalmadi kendi hayatım olsun dedim çekeceğim varmış çekiyorum ama yok olacak gibi değil

Dedim ki ne bekliyorsunuz hala illa kolum Bacağı m kırıp hastanelik ya da öldürdükten sonra mı varlığını zi göstereceksiniz çık gel desek elinin çocuğuyla napicak sin hayatımı mahfetti niz diyince biz napti k zorlami evlenirdi k zamanin da okumak istedim okuyup napicaksin, çalışmak istedim baban yok millete laf mi anlatacağım , o kadar kişi çıktı karsima biriyle konuştuğunu duymaya yim laf olur yaş 20 yi geçti ben dinlemiyor çalışıyorum eee evlen artık vakti geldi neyin vakti hani kimseyi tanıma ma izin vermeyen sizdi niz ozaman da oldum dik başlisin kim evlenir seninle evlen sen de durmaz sin dahil dediler aslin da hiç kimse yok insanın hayatında işleri bitene kadar tek doğru bunları ya yollarından gidelim dedik şimdi olan bana ve o suçsuz Günah siz yavrum a oldu

arkadaş evlenmek istememiş aslında resmen başlarından atmışlar

dayak yemektende biraz psikolojisi bozulmuş olabilir aslında yapabileceyi şeyler var ama adam amacına ulaşmış gibi

heralde zaten bu kadar baskinin sebebi baska ne olacakki yani ne calismasina ixin veriyor nede cevreyle arkadaslik kurmasina kadina otur evini temizle demis yuh yani maddi anlamda para kazanirsa oz guneni yerine gelicene emin o yuzden kadina acayip baski yapiyor arkasindada duran kimse yok sinir oldum zaten okudukca tatlim yaaa icim ciz etti ai
esi ye dayagi otur diyorlarmis mantiga bakarmisin

Ben Erken evlenme dim çok direndi m ama baktım kazandığım gidiyor evlensin diye yapmadiklari kalmadi kendi hayatım olsun dedim çekeceğim varmış çekiyorum ama yok olacak gibi değil

yok canım ya daha gençsin bu adamla ömürmü geçer,sen gençsin ona yenik düşme,hayata yenik düşme dişlerini göster sende dinsizin hakkından imansız gelir,yapma yemek falan yapmıyorum hastayım de..dışarıdan söyle de..yat hizmet bekle..

tatlim ben kendi isteginle evlendim zannetim o yuzden kizmistim kusura bakma lutfen yanlis bi anlasilma olmus :17:

Back