arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

merhaba nasil oldum gecti mi agrilarin merak ettim

Kollarımı kaldırabılıyorum ama doktor kaldırma demişti olabildiğince kaldırmıyorum ben de. Eşimin ofisine geliyorum ıkı gundur orda calısıyorum kendi bilgisayarımla bu ıkı gun ıyıydım baya. Kas agrılarım var koltuk altım ve meme kenarları hala agrıyor ama dayanamayacak bir agrı degıl inşallah bir haftaya onlarda tamamen biter ne kadar iyiyim desem de hayatımı kısıtlıyor tabıkı önden dugmeli kıyafetler giymeye calısıyorum cunku kolları tamamen kaldırıp normal Bi tsört giymek zorluyor bıraz

Daha iyi olacaksın umarım kısa zamanda. Tabi saç tarama vs de sıkıntılı olur. Ödemler gitmeye başladı mı ,hissediyor musun. Birde senin mentor düz müydü pürtüklü mü Sinem cim . Kafamı acayip kurcalıyor bu konu kararsızım

Tabı yavas yavas protez asagı iniyor sıslık ler de azalıyor gıbı. Diz mu puturlu mu İnan bılmıyorum hıc bunun konusu gecmedi bız mi seciyormusuz?

Tabı yavas yavas protez asagı iniyor sıslık ler de azalıyor gıbı. Diz mu puturlu mu İnan bılmıyorum hıc bunun konusu gecmedi bız mi seciyormusuz?
tabii seçilebiliyor yanılmıyorsam. Doktora ne istediğini iletiyorsun sanırım. Her ikisinin de bilinen artı,eksisi varmış yorumlardan okuduğum

tabii seçilebiliyor yanılmıyorsam. Doktora ne istediğini iletiyorsun sanırım. Her ikisinin de bilinen artı,eksisi varmış yorumlardan okuduğum
Biz damla mı yuvarlak mı onu konustuk iki marka kullanıyormuş damla önermedi bana yuvarlak takarız dedi yuvarlak taktı öyle yani pütürünü bilmiyorum :))

Geçmiş olsun doktorunuz kimdi?

Merhaba canım kontrole gittin mi hersey yolunda mı merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…