- 22 Aralık 2016
- 118
- 57
-
- Konu Sahibi sedakara81
Ay hadiii insallah her isteyenin basinaheyecanla bekliyoruz darisi basimiza
kizlar herkese gunaydinnn
aneliyat olan atkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor iyilesme sureciniz.
cok gecmis olsun insallah bi an önce gecerCok Kötüyüm ya Sag tarafim biber gibi yaniyor resmen...dün sutyeni cikarayim öyle yatayim dedim doktor demisti hep takmak sorunda degilsin arada cikar diye.sol tarafta bisey yok ama Sag taraf dokunmadan bile cayir cayir yanan bir aci... Sag meme komple aciyor jilet eksigi gibi niye Boyle oldu olan arkadaslar sizde de oldu mu bu durum..geri giydim icinde de suan aciyor cikarmadan once Boyle bir problem yoktu durduk yere agridi
Canım mrb. Doktora sormadın mi ? Kaçıncı günCok Kötüyüm ya Sag tarafim biber gibi yaniyor resmen...dün sutyeni cikarayim öyle yatayim dedim doktor demisti hep takmak sorunda degilsin arada cikar diye.sol tarafta bisey yok ama Sag taraf dokunmadan bile cayir cayir yanan bir aci... Sag meme komple aciyor jilet eksigi gibi niye Boyle oldu olan arkadaslar sizde de oldu mu bu durum..geri giydim icinde de suan aciyor cikarmadan once Boyle bir problem yoktu durduk yere agridi
aaaa yapma ya. hemen doktoruna danış canım . Bakalım ne diyecek. Umarım geçmiştir ağrıCok Kötüyüm ya Sag tarafim biber gibi yaniyor resmen...dün sutyeni cikarayim öyle yatayim dedim doktor demisti hep takmak sorunda degilsin arada cikar diye.sol tarafta bisey yok ama Sag taraf dokunmadan bile cayir cayir yanan bir aci... Sag meme komple aciyor jilet eksigi gibi niye Boyle oldu olan arkadaslar sizde de oldu mu bu durum..geri giydim icinde de suan aciyor cikarmadan once Boyle bir problem yoktu durduk yere agridi
Selamlaaaar bende hersey Yolunda olacakların da darısı basınaaaakizlar herkese gunaydinnn
aneliyat olan atkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor iyilesme sureciniz.
cok sukur burayi okurken cok cesaretleniyorum ama yakinlarimla konusurken vazgeciyorum cunku su ortamda neler olabilecegini olumsuzlukları anlatiyorum yok olmicam diyorum. burdan boyle sorunsuz gecirenkeri okurkende bi cesaret geliyor hemen olmaliyim diyorum.Selamlaaaar bende hersey Yolunda olacakların da darısı basınaaaa
Operasyonu gecırdıgın hastane cok önemli covid hastaneleri zaten ayrı benimki covıdlılerı kabul etmeyen bir hastaneydi eger öyleyse hic korkma ve hemen ol cunku bu is ıyıye gitmiyor eylul sonu Ekim bası daha tehlikeli corona ya ek influenza da cıkacakcok sukur burayi okurken cok cesaretleniyorum ama yakinlarimla konusurken vazgeciyorum cunku su ortamda neler olabilecegini olumsuzlukları anlatiyorum yok olmicam diyorum. burdan boyle sorunsuz gecirenkeri okurkende bi cesaret geliyor hemen olmaliyim diyorum.
ahhh bu kararsizlik cesaretsizlik
Canım mrb. Doktora sormadın mi ? Kaçıncı gün
cok sukur burayi okurken cok cesaretleniyorum ama yakinlarimla konusurken vazgeciyorum cunku su ortamda neler olabilecegini olumsuzlukları anlatiyorum yok olmicam diyorum. burdan boyle sorunsuz gecirenkeri okurkende bi cesaret geliyor hemen olmaliyim diyorum.
ahhh bu kararsizlik cesare
tsizlik
yok degil kabil etmiyorlarmis covidlileri ozel medline hastanesi su an adana kotuye giden iller arasindada degi. kotuye gidiyor gercekten zaten bu ay olamazsam seneye kalacakOperasyonu gecırdıgın hastane cok önemli covid hastaneleri zaten ayrı benimki covıdlılerı kabul etmeyen bir hastaneydi eger öyleyse hic korkma ve hemen ol cunku bu is ıyıye gitmiyor eylul sonu Ekim bası daha tehlikeli corona ya ek influenza da cıkacak
Ozaman en kısa zamanda aramızda olursun inşallah :))yok degil kabil etmiyorlarmis covidlileri ozel medline hastanesi su an adana kotuye giden iller arasindada degi. kotuye gidiyor gercekten zaten bu ay olamazsam seneye kalacak
ben hep seni okuyacağım olana kadarSelamlaaaar bende hersey Yolunda olacakların da darısı basınaaaa
Aynen öylee :))ben hep seni okuyacağım olana kadarOlunca zaten başa geleni çekeceğim doğum gibi
Ben de kasım ekime denk getireceğim galiba.ben izin alamıyorum her durumda Ekim 10 en erkenKısmet bakalım.Umarım o dönemde daha kötü olmaz ve vazgeçmem gerekmez ,çok amin
Umarım sıkıntısız atlatırız hayırlısıyla bakalımBen de kasım ekime denk getireceğim galiba.