- 13 Ağustos 2020
- 163
- 62
- 48
- Konu Sahibi sedakara81
-
lütfen kırma cesaretini. Daha öncede defalarca düşündün ve vazgeçtin yüksek ihtimal. ben öyleydim çünkü. Bu defa çok çok istiyorum ve geç değil hiçbirşey için diyorum . çok güzel olacak umarım. Aslolan pandemi vs den etkilenmeden umarım süreci ivedi atlatabilelim demerhaba bende 39 yasindayim. bazen diyorum ki ya 40 yasima geldim bu yastan sonra olur mu hic diyorumkeske diyorum bekarken yaptirsaymisim sonra diyorum ki bu benim hep istediğim neden yaptirmayom kendim icin yaptiricam sonrada kendimi eksik hissettigim yerden tamamlicam. cok istiyorum gercekten ama cesaret edemiyorum.
biri 4 yasina yakin dugeri 2.5 yasinda iki oglum var ailem sehirdisinda yasiyor. eve bir yardimci almayi dusunuyoum 20 gunluk sonrasinda idare ederim diye düşünuyorum ama gel gor ki cesaretim kiriliyor ya aksi bi durum olursa diye.
ayyy hadi hayırlısı .çok heyecanlandım. Kaç takılacak belli miydi yaklasık ve mentor mu sizin de
hadi bakalım hayırlısı olsun. kendi ameliyatım yaklaşmış gibi heyecanlandım. Cumartesi olacak sanırım değil mi . çok çok güzel geçsin inşallah :)ben coook cook heyecanliyim foruma her gun 1 saat ayirmaktan is yapamaz oldumbitse de kurtulsam artik diyorum. 315-325cc iyi olur dedi ama burdan konustuklarim bu ccyi az buldu, ameliyata girmeden tekrar konusacagim
hadi bakalım hayırlısı olsun. kendi ameliyatım yaklaşmış gibi heyecanlandım. Cumartesi olacak sanırım değil mi . çok çok güzel geçsin inşallah :)
merakla bekliyoruzay cok tatlisiniz sagolunnevet cumartesi, bakalim insallah dediginiz gibi guzel gecer, sizlere sonuclari yazarim burdan
evet aynen su an ne agri ne basinc ne de direnler bemi düşündürüyor sadece pendemi sureci kafamda tek olan.lütfen kırma cesaretini. Daha öncede defalarca düşündün ve vazgeçtin yüksek ihtimal. ben öyleydim çünkü. Bu defa çok çok istiyorum ve geç değil hiçbirşey için diyorum . çok güzel olacak umarım. Aslolan pandemi vs den etkilenmeden umarım süreci ivedi atlatabilelim de
hangi hastaneye oldunuz hangi doktor fiyatlar artmis gibi sanki benim ki uclu kombin uc islem 16 bin demişlerdiKuzum evliyim 1 kizim var.Ameliyat günü akciger film, Kan tahlilleri, ekg yapıldı ve 1 Saat Sonra ameliyata girdim.Ameliyatim 2 Saat sürdü.375 cc mentor high profile takildiNarkoz etkisi Cok gec cikti benden tansiyonum Ilk gün nerdeyse sabaha kadar hep düsük seyretti.Ilk yurumek icin kalktigimda gözüm karardı dinlenip yemek yedikten Sonra tekrar denedik ve yürüdüm. Ben ameliyat agrisini unuttum tansiyonla ugrastim maalesef.Suan 2.günüm ve yataktan kalkarken ve tekrar yatarken agri oluyor.
Kolumu oynatabiliyorum ama yukarı kalkmiyor Tabi..ama yemegimi yiyebiliyorum suyumu icebiliyorum.Cok sukur iyi gidiyor en azindan Bugün tansiyonum normal
16 bin tl ye oldum canim
öncelikle geçmiş olsun ,doktorunuzu önerir misiniz? operasyonunuz nasıl geçti bende istanbulda iyi bir hekim arıyorum.Merhaba ben olmak üzereyim. Damar yolum acildi bekliyorum :)
bende iyi bir hekim arıyorum, hekiminiz kim paylaşır mısınız?ben İstanbulda'yım. Bir hemşire arkadaşım yönlendirecek bir doktora. Ekım için planlıyorum .Evet iletişimde olalım ,destek çok önemli bu süreçte :)
com tesekkir edeeim insallahKuzum yillarca istedim dune nasip oldu ins sende bir an once olursun
evet bende bi an once iatiyorum ekim ayi sanirin daha kotu olacakyaptıracaksanız bir an önce yaptırmaya bakın, bu iş iyiye gitmiyor.
evet tek korlum su pandemi brnim de. insallah isteyen herkesin cok iyi ve guzel bir uyikesme sureci olurlütfen kırma cesaretini. Daha öncede defalarca düşündün ve vazgeçtin yüksek ihtimal. ben öyleydim çünkü. Bu defa çok çok istiyorum ve geç değil hiçbirşey için diyorum . çok güzel olacak umarım. Aslolan pandemi vs den etkilenmeden umarım süreci ivedi atlatabilelim de
öncelikle geçmiş olsun operasyonunuz nasıl geçti size hangi yöntemle kaç cc takıldı? doktorunuzu önerir misiniz? iyi bir hekim arıyorum bende çok endişeliyim.yardımcı olursanız çok sevinirim.ay cok tatlisiniz sagolunnevet cumartesi, bakalim insallah dediginiz gibi guzel gecer, sizlere sonuclari yazarim burdan
Ben de İstanbul’dayım. Benim hemşire arkadaşımın çalıştığı yerde yaptıracağım. Estetik clinic. 2 dr var hangisi olacağı henüz netleşmedi,haftaya netleşecek isimbende iyi bir hekim arıyorum, hekiminiz kim paylaşır mısınız?
Cumartesi heyecanla bekliyoruz canim insallah güzel geceray cok tatlisiniz sagolunnevet cumartesi, bakalim insallah dediginiz gibi guzel gecer, sizlere sonuclari yazarim burdan
Cumartesi heyecanla bekliyoruz canim insallah güzel gecer
Çok normal düşünemeye çalış. Bence en zor kısmı atlatmışsın. Karar vermek. Nerde hangi doktora olacak? Bir de merak ediyorum meme buyutme ameliyatı öncesi hangi tetkikler yapılıyor?Ay cok gerginim, insallah guzel gecer cok tesekkur ederim
heyecanla bekliyoruz darisi basimizaay cok tatlisiniz sagolunnevet cumartesi, bakalim insallah dediginiz gibi guzel gecer, sizlere sonuclari yazarim burdan
Çok normal düşünemeye çalış. Bence en zor kısmı atlatmışsın. Karar vermek. Nerde hangi doktora olacak? Bir de merak ediyorum meme buyutme ameliyatı öncesi hangi tetkikler yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?