- 28 Aralık 2019
- 216
- 58
- 43
-
- Konu Sahibi sedakara81
gecmis olsun ve hayirli olsun tekrardan bu baski hissi nasil bi sey ben en cok onu merak ediyorum. sezeryenla dogum yaptigin icin sanirim kesikler ayni derecededir ama silikonlarin verdigi baski hisdi ne kadar suruyorTesekkur ederiim, iyiyim gayet agri yok cok sukur suan. sadece baski hissi ve direnlerimi bosalttilar onlar yaniyor biraz
yaaa of insallah yarin cikar benim canimi sadece onlar yakiyor sankicikarken aciyor mu? sorular sorulaar...
Cok tesekkur ediyorum umarim hepimiz bi an once iyi hissederiz
ya insallah hemen cikarlar beni onlar rahatsiz ediyor acikcasi.. kendim yiyorum iciyorum masallah agri yok ama diren yerlerim simdiden sizliyorCanim o kadar dayanilmayacak bir aci degil gibi..benim hassasiyet oldugu icin Sag tarafim acidi ama 5 saniyelik bir acidi ama sol tarafimi hic hissetmedim bile..sonrasında biraz aciyor yani hassasiyet olusunca kalkarken yatarken yine Sag Diren yerim cok aciyordu suan iyi durumda
Cok tesekkur ederim. Kesikleri hic hissetmiyorum bile. baski hissi de gogus kafesinize baya bi agirlik konulmus gibi. yattiginiz zaman sikinti yok ama oturur ya da yururken gerilme yaptigindan bi rahatsiz oluyor. o kadargecmis olsun ve hayirli olsun tekrardan bu baski hissi nasil bi sey ben en cok onu merak ediyorum. sezeryenla dogum yaptigin icin sanirim kesikler ayni derecededir ama silikonlarin verdigi baski hisdi ne kadar suruyor
tesekkur ederuim insallah herkes icin guzel gecer bu donem ben hala kararsizim cok istiyorum ama cesaret edemiyorumCok tesekkur ederim. Kesikleri hic hissetmiyorum bile. baski hissi de gogus kafesinize baya bi agirlik konulmus gibi. yattiginiz zaman sikinti yok ama oturur ya da yururken gerilme yaptigindan bi rahatsiz oluyor. o kadar
Hastane cok onemli bu donemde, benim oldugum hastane temizdi kalabalik degildi. bid de ctesi oldum tabii onunda etkisi vardie.insallah herkes icin cok kolay atlatilirtesekkur ederuim insallah herkes icin guzel gecer bu donem ben hala kararsizim cok istiyorum ama cesaret edemiyorum
Daha iyisin umarımHastane cok onemli bu donemde, benim oldugum hastane temizdi kalabalik degildi. bid de ctesi oldum tabii onunda etkisi vardie.insallah herkes icin cok kolay atlatilir
Canım çok geçmiş olsun sen de atlattın çok sevindim darısı basimizaTesekkur ederiim, iyiyim gayet agri yok cok sukur suan. sadece baski hissi ve direnlerimi bosalttilar onlar yaniyor biraz
Baya iyiydim acikcasi, agri hic cekmedim sadece direnler beni biraz zorladi o da bence 1-2 gun sonra regl olucam ameliyata girmeden bile hassasiyetim vardi o yuzden olduDaha iyisin umarımUyurken zor oldu mu
cok tesekkur ederiim, insallah sizlerin cok cok daha kolay gecerCanım çok geçmiş olsun sen de atlattın çok sevindim darısı basimiza
Kaçıncı günBaya iyiydim acikcasi, agri hic cekmedim sadece direnler beni biraz zorladi o da bence 1-2 gun sonra regl olucam ameliyata girmeden bile hassasiyetim vardi o yuzden olduAma kendim yedim ictim, aksam hastane bahcesine indim yurudum, yuruyus ve su icmek cok ama cok onemli. cunku odemler yuzunden agirlik gerginlik sislik oluyormus. Ayrica doktordan doktora da degistigini dusunuyorum bu agrinin, doktorumun eli hafifmis ya
cok tesekkur ederiim, insallah sizlerin cok cok daha kolay gecer
2. Gun bugunKaçıncı gün
2. Gun bugun
Gerçekten tebrik ediyorum. Cesaret ne güzel. Bense kafayı yiyecegim millet nelerle uğraşıyo ben taktım memeye. Ama cesaret edemiyorum. Ağrısından korkuyorum. Burda çok mu olumsuz yorum okudum ki... Halbuki gerçekten acı eşiğin yüksektir. Geçirdiğim tek ameliyat sezaryen. Sezaryen bana göre çok basitti. Ama bu sezaryen gibi değilmiş. Hadi ağrıya dayanırım diyorum sonra ya kabullenemezsem elleyince kendingogsum gibi olacak.mi diyorum. Ama psikolojim bozuldu.2. Gun bugun
bende ayni sikintidayim hem kendime kiziyorum bu ortamda ne ameliyati diyorum azicik bekle en azindan bi dort ay. ya diyorum hadi oldum belki cok rahatsiz edecek beni sonrasinda tekrardan ameliyat olup cikarymak isticem nolcak diyorum ya hastanelerin durumu kotuye giderse ya ameliyat yapmazlarsa.... durmadan düşünüyorum olumsuzluklari olumlu yanlarini dusunmekten evde yuzum gulmez olduGerçekten tebrik ediyorum. Cesaret ne güzel. Bense kafayı yiyecegim millet nelerle uğraşıyo ben taktım memeye. Ama cesaret edemiyorum. Ağrısından korkuyorum. Burda çok mu olumsuz yorum okudum ki... Halbuki gerçekten acı eşiğin yüksektir. Geçirdiğim tek ameliyat sezaryen. Sezaryen bana göre çok basitti. Ama bu sezaryen gibi değilmiş. Hadi ağrıya dayanırım diyorum sonra ya kabullenemezsem elleyince kendingogsum gibi olacak.mi diyorum. Ama psikolojim bozuldu.İyiki bu forum var.
bende ayni sikintidayim hem kendime kiziyorum bu ortamda ne ameliyati diyorum azicik bekle en azindan bi dort ay. ya diyorum hadi oldum belki cok rahatsiz edecek beni sonrasinda tekrardan ameliyat olup cikarymak isticem nolcak diyorum ya hastanelerin durumu kotuye giderse ya ameliyat yapmazlarsa.... durmadan düşünüyorum olumsuzluklari olumlu yanlarini dusunmekten evde yuzum gulmez oldu
doktorunuza karar verdiniz miBen de İstanbul’dayım. Benim hemşire arkadaşımın çalıştığı yerde yaptıracağım. Estetik clinic. 2 dr var hangisi olacağı henüz netleşmedi,haftaya netleşecek isim
siz kime ameliyat oldunuz? önerir misinizİnşAllah sorunsuz bir iyilesme surecin olur den de oldun ameliyat darısı dıgerlerınin basına :)
Ben fatih uygur a oldum kesinlikle öneririm çok memnunumsiz kime ameliyat oldunuz? önerir misiniz