arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Kızlar merhaba. Ben de ciddi anlamda kafaya koydum ameliyatı. İstanbul Kocaeli Ankara doktor önerisi olan var mı? Ve maliyet konusunda endişelerim var ne kadar olur bilgisi olan yönlendirebilir mi?

ya merhaba ameliyattan kac saat sonra ayaga kalktiniz acaba hatirliyor musunuz? doktor kalkabilirsin 3 saat sonra dedi fakat bisey olur diye hala yatar pozisyondayim

ya merhaba ameliyattan kac saat sonra ayaga kalktiniz acaba hatirliyor musunuz? doktor kalkabilirsin 3 saat sonra dedi fakat bisey olur diye hala yatar pozisyondayim

Canim hemsirelerin destegi ile yurumustum bende 2 Saat Sonra..tansiyonum düstü oturduk yemek yedikten Sonra tekrar denedik bir sikinti olmadi

Canim hemsirelerin destegi ile yurumustum bende 2 Saat Sonra..tansiyonum düstü oturduk yemek yedikten Sonra tekrar denedik bir sikinti olmadi
Tesekkur ederim cevabiniz icin ya endiselendim, biraz once kalkabildim sukur agrisiz ama biraz mide bulantisi yapti. Narkoz etkiledi baya ya bakalim gece nasil gececek

Tesekkur ederim cevabiniz icin ya endiselendim, biraz once kalkabildim sukur agrisiz ama biraz mide bulantisi yapti. Narkoz etkiledi baya ya bakalim gece nasil gececek

Canim senin de tansiyonun düsmüs muhtemelen..benim de Mide bulantisi olmustu hatta kusacagim diye düsünmüstüm.Hemsireler Mide bulantin icin bi igne yapabilir Rahatla esim.Korkma canim zaten hastanede agrilar olmuyor hic eve gelince basliyor

Yaaa bilmiyorum kalkma dediler hatta bana ben tuvaleti kullanmak istedigimde 2. Gununuz nasil gecti sizin bu arada? suan sanirim agir agri kesiciler yuzunden iyi hissediyorum ben

Canim ikinci gün de rahat oluldu benim ama 3. Gün maalesef hassasiyet coktu biber gibi yandi resmen ama o da gecti bir gun Sonra.. Suan bel agrim Cok fazla o da geceleri Rahat uyuyamadigim icin ve hafif Kas agrim var bir de dikis yerlerim oturup kalktikca hafif sizliyor..yani demek istedigim her gun baska bir sikayet oluyor Tam Yarın daha iyi olurum derken baska bir yer agriyor vs..ama dayanilmayacak gibi degil sükür..Bugün yine dus aldim rahatlatiyor..doktorum Bana 2 gun Sonra dus alabilirsin demisti dikis yerindeki bantlari acmadan..Sana da derse yap gercekten iyi geliyor.diren takildi mi canim

Evet o igneyi istedim
hadi yaaa. Ya bu sikayetler ne zaman tam anlamiyla gecer acaba? kac gun oldu sizin? benim de suan o dediginiz yanmadan var, ama dayanilmayacak gibi degil. Ama evet sirt agrisiii! Ilerleyen gunleri merak ediyorum evet diren var bi de

Kuzum daha benim bile Tam anlamiyla gecmedi bugun 6.gunum sanirim bi muddet Boyle devam edecek.Direni benim 1 gun Sonra cikarmisti ins seninki de hemen cikar bazilarinin ki 3. Veya 4. Gün cikartiyor direnlerle evde daha zor olur sanirim.Yanma erken baslamis canim daha hastanedesin umarim evde artmaz..gerci Herkesi farkli etkiliyor.. Nihayetinde zor olan bitti Cok gecmis olsun Canim

Kızlar Dr size masaj önerdi mi benim 23.gunum ağrı devam ama ben hemen normal hayata döndüm dayanılmaz ağlayacak ağrım olmadı ama hep oldu sislerim baya indi buz kompres iyi geldi Bi de on beşinci günden sonra yeşil çay içmeye başladım dukan birası yaptım baya ödem söktü adetim on gün önce geldi dokuz gün sürdü iki hafta sonra ise döndüm çok hareket edince memelerim iyice taş oluyor soğuk su tutmak iyi geliyor

yaaa of insallah yarin cikar benim canimi sadece onlar yakiyor sanki cikarken aciyor mu? sorular sorulaar...
Cok tesekkur ediyorum umarim hepimiz bi an once iyi hissederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…