- 12 Mart 2018
- 461
- 600
-
- Konu Sahibi sedakara81
Geçmiş olsun doktorunuz kimdi?
Kollarımı kaldırabılıyorum ama doktor kaldırma demişti olabildiğince kaldırmıyorum ben de. Eşimin ofisine geliyorum ıkı gundur orda calısıyorum kendi bilgisayarımla bu ıkı gun ıyıydım baya. Kas agrılarım var koltuk altım ve meme kenarları hala agrıyor ama dayanamayacak bir agrı degıl inşallah bir haftaya onlarda tamamen biter ne kadar iyiyim desem de hayatımı kısıtlıyor tabıkı önden dugmeli kıyafetler giymeye calısıyorum cunku kolları tamamen kaldırıp normal Bi tsört giymek zorluyor bıraz
Ben aynı gun destek alarak kalktım canım senin kac gun olmustuya merhaba ameliyattan kac saat sonra ayaga kalktiniz acaba hatirliyor musunuz? doktor kalkabilirsin 3 saat sonra dedi fakat bisey olur diye hala yatar pozisyondayim
Bugun 10da ciktim ameliyattanBen aynı gun destek alarak kalktım canım senin kac gun olmustu
ya merhaba ameliyattan kac saat sonra ayaga kalktiniz acaba hatirliyor musunuz? doktor kalkabilirsin 3 saat sonra dedi fakat bisey olur diye hala yatar pozisyondayim
Bugun 10da ciktim ameliyattankorkuyorum bisey olur diye kalkarsam.. gerci burda ayni gun hastane bahcesine inenler varmis
Tesekkur ederim cevabiniz icin ya endiselendim, biraz once kalkabildim sukur agrisiz ama biraz mide bulantisi yapti. Narkoz etkiledi baya ya bakalim gece nasil gececekCanim hemsirelerin destegi ile yurumustum bende 2 Saat Sonra..tansiyonum düstü oturduk yemek yedikten Sonra tekrar denedik bir sikinti olmadi
Yaaa bilmiyorum kalkma dediler hatta bana ben tuvaleti kullanmak istedigimdeCanim yurumen gerekiyor narkoz etkisini Tamamen atman icin..Saat 10.00 da olmussan hemsireler neden yurutmedi ki seni
İnşAllah sorunsuz bir iyilesme surecin olur den de oldun ameliyat darısı dıgerlerınin basına :)Tesekkur ederim cevabiniz icin ya endiselendim, biraz once kalkabildim sukur agrisiz ama biraz mide bulantisi yapti. Narkoz etkiledi baya ya bakalim gece nasil gececek
Tesekkur ederim cevabiniz icin ya endiselendim, biraz once kalkabildim sukur agrisiz ama biraz mide bulantisi yapti. Narkoz etkiledi baya ya bakalim gece nasil gececek
Yaaa bilmiyorum kalkma dediler hatta bana ben tuvaleti kullanmak istedigimde2. Gununuz nasil gecti sizin bu arada? suan sanirim agir agri kesiciler yuzunden iyi hissediyorum ben
Evet o igneyi istedimCanim senin de tansiyonun düsmüs muhtemelen..benim de Mide bulantisi olmustu hatta kusacagim diye düsünmüstüm.Hemsireler Mide bulantin icin bi igne yapabilir Rahatla esim.Korkma canim zaten hastanede agrilar olmuyor hic eve gelince basliyor
hadi yaaa. Ya bu sikayetler ne zaman tam anlamiyla gecer acaba? kac gun oldu sizin? benim de suan o dediginiz yanmadan var, ama dayanilmayacak gibi degil. Ama evet sirt agrisiii! Ilerleyen gunleri merak ediyorumCanim ikinci gün de rahat oluldu benim ama 3. Gün maalesef hassasiyet coktu biber gibi yandi resmen ama o da gecti bir gun Sonra.. Suan bel agrim Cok fazla o da geceleri Rahat uyuyamadigim icin ve hafif Kas agrim var bir de dikis yerlerim oturup kalktikca hafif sizliyor..yani demek istedigim her gun baska bir sikayet oluyorTam Yarın daha iyi olurum derken baska bir yer agriyor vs..ama dayanilmayacak gibi degil sükür..Bugün yine dus aldim rahatlatiyor..doktorum Bana 2 gun Sonra dus alabilirsin demisti dikis yerindeki bantlari acmadan..Sana da derse yap gercekten iyi geliyor.diren takildi mi canim
Ayyy insallah cook tesekkur ederimİnşAllah sorunsuz bir iyilesme surecin olur den de oldun ameliyat darısı dıgerlerınin basına :)
Ahhh çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın,çok ağrın var mıBugun 10da ciktim ameliyattankorkuyorum bisey olur diye kalkarsam.. gerci burda ayni gun hastane bahcesine inenler varmis
Tesekkur ederiim, iyiyim gayet agri yok cok sukur suan. sadece baski hissi ve direnlerimi bosalttilar onlar yaniyor birazAhhh çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın,çok ağrın var mı
Evet o igneyi istedim
hadi yaaa. Ya bu sikayetler ne zaman tam anlamiyla gecer acaba? kac gun oldu sizin? benim de suan o dediginiz yanmadan var, ama dayanilmayacak gibi degil. Ama evet sirt agrisiii! Ilerleyen gunleri merak ediyorumevet diren var bi de
yaaa of insallah yarin cikar benim canimi sadece onlar yakiyor sankiKuzum daha benim bile Tam anlamiyla gecmedi bugun 6.gunum sanirim bi muddet Boyle devam edecek.Direni benim 1 gun Sonra cikarmisti ins seninki de hemen cikar bazilarinin ki 3. Veya 4. Gün cikartiyor direnlerle evde daha zor olur sanirim.Yanma erken baslamis canim daha hastanedesin umarim evde artmaz..gerci Herkesi farkli etkiliyor.. Nihayetinde zor olan bitti Cok gecmis olsun Canim ❤
cok gecmis olsun hayirli olsun yeni memislerinizBugun 10da ciktim ameliyattankorkuyorum bisey olur diye kalkarsam.. gerci burda ayni gun hastane bahcesine inenler varmis