arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

schein13
Size de çok geçmiş olsun. Benimkiler de umarim bir tık küçülür ve şu hafif sertlik yok olur
Yüzüstü yatmaya başladığımdan beri sert olan memem daha hızlı yumuşadı. Biri baya yumuşak diğeri de ucundaki bölüm yumuşak dip kısım yani o göğüs kafesime değen en büyük yer biraz sert. Umarım anlatabilmişimdir 😊

Merhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)
canim hangi dunyada yasiyorsun bilmem ama bu islerin biliyorum va bi dolu ameliyatjhane hemsiresi arkadasim var.
1- kansiz ameliyat diye bisey yok(meme ameliyat onam formunda da yaziyor kanama olabilecegi) , ameliyat sirasinda mutlaka bir kanama kanama oluyor.
2-dikislerde lazer kullanilmiyor meme ameliyatlarinda, bazi doktorlar cahil hastalari kandirmak icin soyliyor boyle sacma seyleri. dikissiz kapatma diye bisey de yok cilt altinda yani icerde birakiliyor dikisler, onlarda 3-4 haftada eriyor.izsiz dikis diye bir sey de tip literaturunde yok. kisiden kisiye degisir bunyeyede bagli kiminde az iz kalir kiminde cok.

Merhaba ben bir konuşma arasında arkadaşım doktoru arayıp telefonu bana uzatınca tanıştım doktorumla.
4 gün önce kol germe ve meme estetiği operasyonu geçirdim.2 gün hastanede kaldım.Sonuçtan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Elbette ağrı eşiğiniz farklıdır ama ben hiçbir sıkıntı yasamadigimi söylemeliyim.Çanakkale 18 Mart üniv.Hastanesinde Doç.Dr.Abdullah Erkan Orhan tarafından ameliyatim yapıldı.Ben böyle bir doktorla daha önce hiç tanişmadim.Son derece ilgili ,en ince detayına kadar bilgi veriyor size ve sonuç gerçekten muhteşem.2 ay sonra da karın ve iç bacak germe olacak,hayırlısıyla.
Mrb baya zaman geçmiş siz ameliyat olalı gecmis olsun umarım güzel olmuştur sonuçlar.kol germe dusunuorm bende forumda cok fazla bilgi bulamadım biraz anlatır mısınız?agrı acı olayları nasildi?ve en önemlisi ameliyat izi ne durumda?Bende 6 yıl önce karın germe lipo ve göğüs estetiği kombin ameliyat oldum memnunum .ama bu kol germeden cok korkuyorum cevaplarsanız çok sevinirim

merhaba bende 39 yasindayim. bazen diyorum ki ya 40 yasima geldim bu yastan sonra olur mu hic diyorum 😀 keske diyorum bekarken yaptirsaymisim sonra diyorum ki bu benim hep istediğim neden yaptirmayom kendim icin yaptiricam sonrada kendimi eksik hissettigim yerden tamamlicam. cok istiyorum gercekten ama cesaret edemiyorum.
biri 4 yasina yakin dugeri 2.5 yasinda iki oglum var ailem sehirdisinda yasiyor. eve bir yardimci almayi dusunuyoum 20 gunluk sonrasinda idare ederim diye düşünuyorum ama gel gor ki cesaretim kiriliyor ya aksi bi durum olursa diye.
Ben de meme kucultme oldum bir tane 7 yaşında kızım ve 4 yaşında ikizlerim var yani toplam üç küçük çocuk hiç bir yardım almadim hala da almıyorum

kizlar bir sey sormak istiyorum daha dogrusu düşüncenizi almak istiyorum.

benim su an ameliyat icin gorusup karar verdigim dr universitede prof ogretim gorevlisi eşide estetik dr.
ama bu dr nin inst. yok her hangi bir cekmis oldugu video yok yaptigi isi goremedim.

ama gidip gorustugumde foto gosterdim bu sekilde olur mu diye olur oyle olacak dedi. cunku benim meme operasyonum herkesinkinden farkli olacak tubuler meme. söyledikleri tavri yaklasimi ilk görüşmemde icime sinmisti.

simdi adanada baska dr lerde var inst hesaplari, videolar yani sosyal medyada on plandalar.
dr secerken boyle bir seyin onemi var mi sizce benim sectigim dr cok arka planda unversitede calisan bir hoca yorum olarak ta sadece bir kötü yoruma rastladim. ama digerleri sosyal medyada on planda olan dr ler.

bu kadar seyi yazdiktan sonra da cok mu sacma dusunuyorum diye kendimi dusunmekten alikoyamiyorum

ausegul sivruyi insragramdan takip eduyorum yaptigi her is guzel bence bulent tekerekoglunuda cok duydum
merhaba ben doktor hakan gence ye meme büyütme ameliyatı oldum ve çok memnunum. sorularınız var ise yardımcı olurum :)

merhaba ben doktor hakan gence ye meme büyütme ameliyatı oldum ve çok memnunum. sorularınız var ise yardımcı olurum :)
Geçmiş olsun ben de doktor zekeriya kul’a oldum bugün 5.günüm sizin ne kadar oldu? Kaç cc hangi marka? Ben de hakan gence ile de görüşecektim ama kısmet olmamıştı

Geçmiş olsun ben de doktor zekeriya kul’a oldum bugün 5.günüm sizin ne kadar oldu? Kaç cc hangi marka? Ben de hakan gence ile de görüşecektim ama kısmet olmamıştı
teşekkür ederim size de geçmiş olsun daha çok yenisiniz :) ben haziran 2020 de oldum ameliyatımı. mentor marka dual plan damla takıldı. göğüs boyut farklılığım olduğu için bir taraf 255 diğer taraf 225 cc.

teşekkür ederim size de geçmiş olsun daha çok yenisiniz :) ben haziran 2020 de oldum ameliyatımı. mentor marka dual plan damla takıldı. göğüs boyut farklılığım olduğu için bir taraf 255 diğer taraf 225 cc.
Teşekkürler :) benim de dual plan motiva ergonomix 315 cc. Sizin öncesinde dokunuz vardı sanırım? Ve başlarda üst kısım sizde de şişkince miydi? Bende şuan üst taraf baya şiş alt basık duruyo biraz bu yüzden. Ne zaman yumuşamaya başladılar?

Teşekkürler :) benim de dual plan motiva ergonomix 315 cc. Sizin öncesinde dokunuz vardı sanırım? Ve başlarda üst kısım sizde de şişkince miydi? Bende şuan üst taraf baya şiş alt basık duruyo biraz bu yüzden. Ne zaman yumuşamaya başladılar?
bende sıfır doku hiç yoktu göğüsüm. ilk zamanlar üst bölge şişti tabii ama 1 aya indi ve ilk zamanlara göre baya küçüldüğünü söyleyebilirim şuan. 6. ay bitmek üzere ve ilk zamanlara göre oldukça yumuşadı sanırım daha da yumuşamaya devam edecektir diye umıuyorum. Çünkü hala normal meme yumuşaklığı gibi değil. ama göğüsüm tam damla şeklinde çok güzel bir şekil aldı dokunulmadan bakıldığında kesinlikle silikon oldugu belli olmuyor ve dekolte vs çok hoş duruyor. görünümden çok memnunum :)

bende sıfır doku hiç yoktu göğüsüm. ilk zamanlar üst bölge şişti tabii ama 1 aya indi ve ilk zamanlara göre baya küçüldüğünü söyleyebilirim şuan. 6. ay bitmek üzere ve ilk zamanlara göre oldukça yumuşadı sanırım daha da yumuşamaya devam edecektir diye umıuyorum. Çünkü hala normal meme yumuşaklığı gibi değil. ama göğüsüm tam damla şeklinde çok güzel bir şekil aldı dokunulmadan bakıldığında kesinlikle silikon oldugu belli olmuyor ve dekolte vs çok hoş duruyor. görünümden çok memnunum :)
İlk zamanlara göre küçülme mi oluyor yoksa aslında üst kısımdaki şişlik alta mı kayıyor? Boyutundan memnun musunuz? Ben acaba biraz daha büyük olsa mıydı diye düşünmedim değil

İlk zamanlara göre küçülme mi oluyor yoksa aslında üst kısımdaki şişlik alta mı kayıyor? Boyutundan memnun musunuz? Ben acaba biraz daha büyük olsa mıydı diye düşünmedim değil
hem üst kısımdaki şişlik gidiyor hem de biraz küçülme oluyor genel anlamda. Yani ben de öyle oldu. Ama ben zaten büyük sevmediğim için şuan ki görünümünden çok memnunum ilk zamanlar çok büyük geliyordu bana. Şuan tam ideal ve doğal bir görüntü var

Merhaba ben bir konuşma arasında arkadaşım doktoru arayıp telefonu bana uzatınca tanıştım doktorumla.
4 gün önce kol germe ve meme estetiği operasyonu geçirdim.2 gün hastanede kaldım.Sonuçtan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Elbette ağrı eşiğiniz farklıdır ama ben hiçbir sıkıntı yasamadigimi söylemeliyim.Çanakkale 18 Mart üniv.Hastanesinde Doç.Dr.Abdullah Erkan Orhan tarafından ameliyatim yapıldı.Ben böyle bir doktorla daha önce hiç tanişmadim.Son derece ilgili ,en ince detayına kadar bilgi veriyor size ve sonuç gerçekten muhteşem.2 ay sonra da karın ve iç bacak germe olacak,hayırlısıyla.
Herhangi bir ücret ödediniz mi acaba

İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

X