arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

merhaba bende 39 yasindayim. bazen diyorum ki ya 40 yasima geldim bu yastan sonra olur mu hic diyorum 😀 keske diyorum bekarken yaptirsaymisim sonra diyorum ki bu benim hep istediğim neden yaptirmayom kendim icin yaptiricam sonrada kendimi eksik hissettigim yerden tamamlicam. cok istiyorum gercekten ama cesaret edemiyorum.
biri 4 yasina yakin dugeri 2.5 yasinda iki oglum var ailem sehirdisinda yasiyor. eve bir yardimci almayi dusunuyoum 20 gunluk sonrasinda idare ederim diye düşünuyorum ama gel gor ki cesaretim kiriliyor ya aksi bi durum olursa diye.
lütfen kırma cesaretini. Daha öncede defalarca düşündün ve vazgeçtin yüksek ihtimal. ben öyleydim çünkü. Bu defa çok çok istiyorum ve geç değil hiçbirşey için diyorum . çok güzel olacak umarım. Aslolan pandemi vs den etkilenmeden umarım süreci ivedi atlatabilelim de

ayyy hadi hayırlısı .çok heyecanlandım. Kaç takılacak belli miydi yaklasık ve mentor mu sizin de

ben coook cook heyecanliyim foruma her gun 1 saat ayirmaktan is yapamaz oldum😂 bitse de kurtulsam artik diyorum. 315-325cc iyi olur dedi ama burdan konustuklarim bu ccyi az buldu, ameliyata girmeden tekrar konusacagim 🤷🏼‍♀️

ben coook cook heyecanliyim foruma her gun 1 saat ayirmaktan is yapamaz oldum😂 bitse de kurtulsam artik diyorum. 315-325cc iyi olur dedi ama burdan konustuklarim bu ccyi az buldu, ameliyata girmeden tekrar konusacagim 🤷🏼‍♀️
hadi bakalım hayırlısı olsun. kendi ameliyatım yaklaşmış gibi heyecanlandım. Cumartesi olacak sanırım değil mi . çok çok güzel geçsin inşallah :)

lütfen kırma cesaretini. Daha öncede defalarca düşündün ve vazgeçtin yüksek ihtimal. ben öyleydim çünkü. Bu defa çok çok istiyorum ve geç değil hiçbirşey için diyorum . çok güzel olacak umarım. Aslolan pandemi vs den etkilenmeden umarım süreci ivedi atlatabilelim de
evet aynen su an ne agri ne basinc ne de direnler bemi düşündürüyor sadece pendemi sureci kafamda tek olan.

Kuzum evliyim 1 kizim var.Ameliyat günü akciger film, Kan tahlilleri, ekg yapıldı ve 1 Saat Sonra ameliyata girdim.Ameliyatim 2 Saat sürdü.375 cc mentor high profile takildiNarkoz etkisi Cok gec cikti benden tansiyonum Ilk gün nerdeyse sabaha kadar hep düsük seyretti.Ilk yurumek icin kalktigimda gözüm karardı dinlenip yemek yedikten Sonra tekrar denedik ve yürüdüm. Ben ameliyat agrisini unuttum tansiyonla ugrastim maalesef.Suan 2.günüm ve yataktan kalkarken ve tekrar yatarken agri oluyor.
Kolumu oynatabiliyorum ama yukarı kalkmiyor Tabi..ama yemegimi yiyebiliyorum suyumu icebiliyorum.Cok sukur iyi gidiyor en azindan Bugün tansiyonum normal🙏
16 bin tl ye oldum canim
hangi hastaneye oldunuz hangi doktor fiyatlar artmis gibi sanki benim ki uclu kombin uc islem 16 bin demişlerdi

evet tek korlum su pandemi brnim de. insallah isteyen herkesin cok iyi ve guzel bir uyikesme sureci olur

ay cok tatlisiniz sagolunn🤗 evet cumartesi, bakalim insallah dediginiz gibi guzel gecer, sizlere sonuclari yazarim burdan 🤗
öncelikle geçmiş olsun operasyonunuz nasıl geçti size hangi yöntemle kaç cc takıldı? doktorunuzu önerir misiniz? iyi bir hekim arıyorum bende çok endişeliyim.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar insallah ekim olmadan olur biter. Bir de kollarımı kaldıramazsam isyerinde nasıl yaparım diye korkuyorum. 10 gün kesin izin alacağım. Ama mesela kıyafet nasıl giyeceğim saçımı tarayabilecek miyim yikayabilecek miyim işimi ne derece yapabileceğim. Çok sis mi görünüyo mesela şuan ben 80 b dolgulu giyiyorum. Dışardan çok güzel. O özel.sutyenle yine oyle gozukecek mi yoksa anlasilir mi? Biraz havalqr soğusa trençkot falan giyer saklarım enazindan

Çok normal düşünemeye çalış. Bence en zor kısmı atlatmışsın. Karar vermek. Nerde hangi doktora olacak? Bir de merak ediyorum meme buyutme ameliyatı öncesi hangi tetkikler yapılıyor?

istanbulda bulent tekerekglu doktorum. insallah memnun olurum🤗

Kan testi, akciger filmi, dahiliye doktoru ve anestezi doktoruyla muayene bildigim kadariyla. bir gun onceden yapilacak bu testler.

X