- 12 Mart 2018
- 461
- 600
-
- Konu Sahibi sedakara81
Aaa oldunuz mu güzel geçmiştir umarım neye karar verdin sadece protez mi oldu bol bol su için narkozu atın geçmiş olsun
Anladim, cok gecmis olsun nasilsiniz simdi? diren takildi mi?
Ohh oh mis daha iyi olacakCanim doktor sadece protez takti suan iyiyim Cok sukur ❤
Canim 375 cc high profil takmis doktorum..evet diren de var Yarın cikaracakmis
Ohh oh mis daha iyi olacakbol su unutma
ohh gecmis olsun ilk gun bitti bile
Canım sakın yere bakma kalkarken bol ayran iç bisey olmazHer Ayaga kalkmamda siddetli bas donmesi ve Mide bulantisi esliginde tansiyonumum dusuyor inanin ameliyat acisini unutturdu
Canım sakın yere bakma kalkarken bol ayran iç bisey olmaz
Canım benim bitti gitti dinlen bol sıvı tüket memeler onbes güne güzelleşirAZ once direnleri cikardi doktorum taburcu oluyorum Allah razı olsun kızlar sizlerden desteginizi hissetmek Cok guzel
Canım benim bitti gitti dinlen bol sıvı tüket memeler onbes güne güzelleşir
Hayır hala kararsizim kafayı yicem.Çok aminsenin netleşti mi tarih ?
Çok geçmiş olsun. Süreci anlatabilir misin ? Nasıl oldu öncesi sonrası? Tetkik yapıldı mi? Kime nekadara oldunuz? Evli misiniz ? Ne çok soru sordumAZ once direnleri cikardi doktorum taburcu oluyorum Allah razı olsun kızlar sizlerden desteginizi hissetmek Cok guzel
Her turlu gidersin gel sen İzmir de ol su ameliyatı :)Ameliyattan bir gün sonra çıkıyoruz ya 4 saatlik yola gidebilir miyim? Arabayı eşim kullanacak
Canım benim sen gerçek misin? Gittin konuştun karar verdin oldunHer turlu gidersin gel sen İzmir de ol su ameliyatı :)
Dren takılmayanlarda morarma olabiliyor sanırım bende hıc olmadı bence dren yuzun den olmadı. koronaya gelince korona kan degerlerını degıstırıyor ve akcıger filminde de görülebiliyor korona testi yapmıyorlar ama hem kan degerlerıne hem de akcıger filmine bakıyorlar aynı hesap yanı bir nevi korona testi bunlar da. Suan protez yukarıda duruyor doktor uc asaması var dedi suan ilk asama ıkıncı asamada inecek ucuncu asamada da yerlesecek dedi. Ortalama uc ayı bulur dedi. Bence suan bile guzel duruyor ama yumusak degıl tas gibi zamanla yumusayacak protezi hissetmiyorum ama dedıgım gibi cok sertBazi doktorlar diren takmıyor bazı hastaneler korona testi yapmıyor anlamış değilim neden
Canim hala devam ediyor mu bu sıkayetlerin şimdi nasıl oldun dren yerleri acıyor mu benım dren yerim sol taraf biraz agrı yapıyorHer Ayaga kalkmamda siddetli bas donmesi ve Mide bulantisi esliginde tansiyonumum dusuyor inanin ameliyat acisini unutturdu
Çok geçmiş olsun. Süreci anlatabilir misin ? Nasıl oldu öncesi sonrası? Tetkik yapıldı mi? Kime nekadara oldunuz? Evli misiniz ? Ne çok soru sordum