arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Her turlu gidersin gel sen İzmir de ol su ameliyatı :)
Canım benim sen gerçek misin? Gittin konuştun karar verdin oldunMuhteşem. 11 sene önce olan arkadaşım da diyor cuma konuştum pazartesi oldum. Hatta geçen ay karin germe oldu Izmır de. Başka şehirde olma en büyük sıkıntı. Canim nasilsin şimdi. Protez hissediliyor mu? Esin ne tepki verdi?

Bazi doktorlar diren takmıyor bazı hastaneler korona testi yapmıyor anlamış değilim neden
Dren takılmayanlarda morarma olabiliyor sanırım bende hıc olmadı bence dren yuzun den olmadı. koronaya gelince korona kan degerlerını degıstırıyor ve akcıger filminde de görülebiliyor korona testi yapmıyorlar ama hem kan degerlerıne hem de akcıger filmine bakıyorlar aynı hesap yanı bir nevi korona testi bunlar da. Suan protez yukarıda duruyor doktor uc asaması var dedi suan ilk asama ıkıncı asamada inecek ucuncu asamada da yerlesecek dedi. Ortalama uc ayı bulur dedi. Bence suan bile guzel duruyor ama yumusak degıl tas gibi zamanla yumusayacak protezi hissetmiyorum ama dedıgım gibi cok sert

Her Ayaga kalkmamda siddetli bas donmesi ve Mide bulantisi esliginde tansiyonumum dusuyor inanin ameliyat acisini unutturdu
Canim hala devam ediyor mu bu sıkayetlerin şimdi nasıl oldun dren yerleri acıyor mu benım dren yerim sol taraf biraz agrı yapıyor

Çok geçmiş olsun. Süreci anlatabilir misin ? Nasıl oldu öncesi sonrası? Tetkik yapıldı mi? Kime nekadara oldunuz? Evli misiniz ? Ne çok soru sordum

Kuzum evliyim 1 kizim var.Ameliyat günü akciger film, Kan tahlilleri, ekg yapıldı ve 1 Saat Sonra ameliyata girdim.Ameliyatim 2 Saat sürdü.375 cc mentor high profile takildiNarkoz etkisi Cok gec cikti benden tansiyonum Ilk gün nerdeyse sabaha kadar hep düsük seyretti.Ilk yurumek icin kalktigimda gözüm karardı dinlenip yemek yedikten Sonra tekrar denedik ve yürüdüm. Ben ameliyat agrisini unuttum tansiyonla ugrastim maalesef.Suan 2.günüm ve yataktan kalkarken ve tekrar yatarken agri oluyor.
Kolumu oynatabiliyorum ama yukarı kalkmiyor Tabi..ama yemegimi yiyebiliyorum suyumu icebiliyorum.Cok sukur iyi gidiyor en azindan Bugün tansiyonum normal
16 bin tl ye oldum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…