arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Canim hala devam ediyor mu bu sıkayetlerin şimdi nasıl oldun dren yerleri acıyor mu benım dren yerim sol taraf biraz agrı yapıyor

Canim cok sükür evimde tansiyonum daha normalde döndü . Sag Diren yerim biraz agrı yapıyor benim de🤧
Bana doktor sargi yapmadi yalnizca ameliyattan ciktigimda sporcu sutyeni vardi sizinki nasil

Canim cok sükür evimde tansiyonum daha normalde döndü . Sag Diren yerim biraz agrı yapıyor benim de🤧
Bana doktor sargi yapmadi yalnizca ameliyattan ciktigimda sporcu sutyeni vardi sizinki nasil
Cok sevindim ıyı olmana. Bende sargı vardı 4.gun cıkarttılar sonra sutyen vermediler artık sutyen yok dediler kime sorsam sutyen takmıs benimkı takma dedi anlamadım

Hayır hala kararsizim kafayı yicem.
Yok cesaretimizi kırmıyoruz. Benim planım Eylül de muayene ve Ekim de ameliyat (ortaları gibi nasipse )
korona için de Sinem demşiş sanırım bazı ön kontrollerde ters giden birşeyler varsa ancak başvurabilirler,cesur olalım. Olacak bu iş. İnşallah senle ben de en kısa zamanda Sinem ve Biskolata gibi süreci anlatır ve başkanlarına yardımcı olur pozisyona gelicez ☺️ 🙏🏻

ya bende ne yapacahimi bileniyorum olmayi cok uatiyorum ama su pandemi sureci beni cok dusunduruyor
Hepimizde var aslında aynı endişe ama riske atmaz sanırım hastaneler tedbirler konusunda. Bekleyelim diyeceğim de kısa vadede geçecek gibi de değil .ben zaten yıllardır bekliyorum birde 😬

Yok cesaretimizi kırmıyoruz. Benim planım Eylül de muayene ve Ekim de ameliyat (ortaları gibi nasipse )
korona için de Sinem demşiş sanırım bazı ön kontrollerde ters giden birşeyler varsa ancak başvurabilirler,cesur olalım. Olacak bu iş. İnşallah senle ben de en kısa zamanda Sinem ve Biskolata gibi süreci anlatır ve başkanlarına yardımcı olur pozisyona gelicez ☺️ 🙏🏻

Ins kuzum sizinde hikayelerinizi burdan aliriz.

Hepimizde var aslında aynı endişe ama riske atmaz sanırım hastaneler tedbirler konusunda. Bekleyelim diyeceğim de kısa vadede geçecek gibi de değil .ben zaten yıllardır bekliyorum birde 😬
ya aynen bende gecen yil ikinci ciocugumu amzirme surecim bitti hemen dr ye gittim. tam 6 ay martta doldu corona cikti. bitecek gibi dedegil risk nedir. cesaret edemiyorum ama cok istiyorum yaptirmayi ya bir de evliyken cok rahatsiz oluyorsun. bir de tubuler memw benim normal bi memede degil. beklwmmwk cok sancılı bi donem benim icin.

ya aynen bende gecen yil ikinci ciocugumu amzirme surecim bitti hemen dr ye gittim. tam 6 ay martta doldu corona cikti. bitecek gibi dedegil risk nedir. cesaret edemiyorum ama cok istiyorum yaptirmayi ya bir de evliyken cok rahatsiz oluyorsun. bir de tubuler memw benim normal bi memede degil. beklwmmwk cok sancılı bi donem benim icin.
Bir cesaretle yaptırmak lazım,kısmetse diğer yaza kadar herşey normale kavuşur bizim için dilerim 🙏🏻 Ben de genç kızken de pek yoktu,gebelik sonrası emzirme sonrası da hiç kalmamıştı. Bir dönem çok taktım kafaya sonra vazgeçtim ve rafa kaldırmıstım bu düşünceyi. Kızım büyüdü genç kız oldu hatta ve bir kaç aydır yine diyorum ki neden erteledim neden vazgeçtim ve hiç birşey için geç değil. Şuanda oldukça kararlıyım ve bu ay muayene ve bir aksilik olmazsa Ekim se ameliyat. Hayalleri ertelememek lazım. Ben 42 yaşımda bunu yaşayacağım bir mani çıkmazsa☺️

Eger imkaniniz varsa eylul bitmeden halledin bence. iyice artmaya baslayacak soguklarin gelmesiyle ve zaturre riskinin artmasiyla. ben eylul dedigimde doktor olabiliyorsa agustosta ol geciktirme demisti. kisitlamalarin tekrar gelebilmesi soz konusuymus zaten.

Ama olamadi tabi, eylule kaldi

Bir cesaretle yaptırmak lazım,kısmetse diğer yaza kadar herşey normale kavuşur bizim için dilerim 🙏🏻 Ben de genç kızken de pek yoktu,gebelik sonrası emzirme sonrası da hiç kalmamıştı. Bir dönem çok taktım kafaya sonra vazgeçtim ve rafa kaldırmıstım bu düşünceyi. Kızım büyüdü genç kız oldu hatta ve bir kaç aydır yine diyorum ki neden erteledim neden vazgeçtim ve hiç birşey için geç değil. Şuanda oldukça kararlıyım ve bu ay muayene ve bir aksilik olmazsa Ekim se ameliyat. Hayalleri ertelememek lazım. Ben 42 yaşımda bunu yaşayacağım bir mani çıkmazsa☺
merhaba bende 39 yasindayim. bazen diyorum ki ya 40 yasima geldim bu yastan sonra olur mu hic diyorum 😀 keske diyorum bekarken yaptirsaymisim sonra diyorum ki bu benim hep istediğim neden yaptirmayom kendim icin yaptiricam sonrada kendimi eksik hissettigim yerden tamamlicam. cok istiyorum gercekten ama cesaret edemiyorum.
biri 4 yasina yakin dugeri 2.5 yasinda iki oglum var ailem sehirdisinda yasiyor. eve bir yardimci almayi dusunuyoum 20 gunluk sonrasinda idare ederim diye düşünuyorum ama gel gor ki cesaretim kiriliyor ya aksi bi durum olursa diye.

Eger imkaniniz varsa eylul bitmeden halledin bence. iyice artmaya baslayacak soguklarin gelmesiyle ve zaturre riskinin artmasiyla. ben eylul dedigimde doktor olabiliyorsa agustosta ol geciktirme demisti. kisitlamalarin tekrar gelebilmesi soz konusuymus zaten.

Ama olamadi tabi, eylule kaldi
ne yazık ki yok. Bu ay izin alamıyorum maalesef. Belki Eylül sonu ,Ekim başını zorlayacağım bakalım . Umarım olur

X