- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
-
- Konu Sahibi sedakara81
daha iyiyim cok sagol ama cocuklarla zor gercekten kendini korumak hem onlardan hem ev islerinden. Allahim yardimcim olsunda su 1 ayi bi bitireversem aksiliksiz. su an yoruldukça kol agrim oluyor. bi aksilik olsa sanirim belli ederdi kendini bi rahatsızlık verirdi sanirim.ayy kıyamam ya .çocuk olunca insan kendi derdini unutuyor tabi.Şimdi nasılsın ,daha iyisin ya.
@schein13 duştan sonrada yorumlar mısın zor oldu mu. sacınızı nasıl topluyorsunuz kızlar kol pek kalkmıyorsa.
A Angelica822 canım meme başından ölçüyorsun sanırım değil mi .
Tam 2 haftam kaldı ve şimdiden heyecan sardıkorkuyla karışık
Aslında ben bi tık küçülsün istiyorum şu anKizlar, memelerim 3 cm kuculmus :) Of keske kuculmeseydi, sizce kuculmeye devam edecek mi? ne odemmis...
Şu an annemler var 1haftam bitti hep yanımda yardımcıydılar bana. çocuklardan korudular yemek vs uğraşmadım pek desem yalan olmaz. Salı günü gidecekler sonra ne yapacağımı düşünüyorum perşembe iş başı gibi görünüyor. Umarım o zamana kadar çok daha iyi olurumdaha iyiyim cok sagol ama cocuklarla zor gercekten kendini korumak hem onlardan hem ev islerinden. Allahim yardimcim olsunda su 1 ayi bi bitireversem aksiliksiz. su an yoruldukça kol agrim oluyor. bi aksilik olsa sanirim belli ederdi kendini bi rahatsızlık verirdi sanirim.
doktorum bana sacini toplayabilecek kadar kaldirabilirsin kollarini demisti.
bu ameluyat gercekten sadece agrisi sizisiyla zor degil iyilesme sureci de zor sabir ve cok dikkat gerektiriyor.
sansliymissin insalah daha iyi olursun 10 gun sonra iyilesir dikislerin. isin de yorucu degilse sorun olmaz. onemli olan eger coxuklar varsa muhakkak bi bakan olmaliymis ve ev işlerini de biri yapmalıymış. bunuŞu an annemler var 1haftam bitti hep yanımda yardımcıydılar bana. çocuklardan korudular yemek vs uğraşmadım pek desem yalan olmaz. Salı günü gidecekler sonra ne yapacağımı düşünüyorum perşembe iş başı gibi görünüyor. Umarım o zamana kadar çok daha iyi olurum
su an odem var ya bence sizinkiler de kuculecektirAslında ben bi tık küçülsün istiyorum şu an
Sanki çok büyükmüş gibi geliyor ama doktorum bana küçülecek demedi
Azıcık küçülecekse çok mutlu olurum
Benim de baya küçüldü her geçen gün duruşu değişiyo seninki de küçülür emin olAslında ben bi tık küçülsün istiyorum şu an
Sanki çok büyükmüş gibi geliyor ama doktorum bana küçülecek demedi
Azıcık küçülecekse çok mutlu olurum
Medikal sütyenin nasıl bir faydası var acaba. Ben şu an penti sporcu atleti gibi yarım atlet takıyorum. Sargı sonrası buna geçiş yaptıBende masaja basladim ve hala medikal sütyen kullaniyorum. Ama isin garip tarafi benim agrilarim hala cok fazla
Yani masaj yaparken falan bazi noktalar felaket canimi yakıyor... Onun disinda yapmazken de her iki gögüs cevresinde agrı mevcut
aaa hala ağrı var mıBende masaja basladim ve hala medikal sütyen kullaniyorum. Ama isin garip tarafi benim agrilarim hala cok fazla
Yani masaj yaparken falan bazi noktalar felaket canimi yakıyor... Onun disinda yapmazken de her iki gögüs cevresinde agrı mevcut
Ben de penye sporcu atleti kullaniyorum medikal sutyen kullandirmadi. Disari cikacaksa ve evde ayakta is yaparken sargi sar dedi o kadar.Medikal sütyenin nasıl bir faydası var acaba. Ben şu an penti sporcu atleti gibi yarım atlet takıyorum. Sargı sonrası buna geçiş yaptı
Keske kuculmese. Yani benim acimdan. Suan meme ucundan 86 olcuyorum. ilk gunler 90 di. Ama 34-36 bedenim gogus kafesim 63 cm.Benim de baya küçüldü her geçen gün duruşu değişiyo seninki de küçülür emin ol
ben mecilal sutuen kullaniyorum ve bir ay kullamaya decam edicem. cok sıkı bir sutyen onu cikarttigimda cok rahatliyorum su an gogsumde surtimda izleri var ki o kadar sıkıyorMedikal sütyenin nasıl bir faydası var acaba. Ben şu an penti sporcu atleti gibi yarım atlet takıyorum. Sargı sonrası buna geçiş yaptı
Gerçekten ben de aynı şeyi söylüyorum ilk başta gözüme büyük geliyodu ama keşke öyle kalsaydı gittikçe şu acıya değmeyecek boyuta geliyo. Bedenimize göre güzel olur inşallahKeske kuculmese. Yani benim acimdan. Suan meme ucundan 86 olcuyorum. ilk gunler 90 di. Ama 34-36 bedenim gogus kafesim 63 cm.
Ben iyiyim kızlar ağrım neredeyse tamamen bitti bana hıc sutyen kullandırmadı doktorum herkes kullanmış anlamadım bu işi ilk dort gun bandaj vardı ccıkardı sonra sutyen bir ay sonra dedi haftaya randevum var masaj gösterecek ve artık sutyen kulllanabılıcem
Ben de aynı durumdayım :/Hepinize cok ozeniyorum okudukca cesaret geliyor hemen ameliyat olmak istiyorum ama diger pisman olanlar topigine giriyorum vazgeciyorum.
Hepinize cok ozeniyorum okudukca cesaret geliyor hemen ameliyat olmak istiyorum ama diger pisman olanlar topigine giriyorum vazgeciyorum.
Hangi konu o beni bir gönderiye etiketler misiniz? Merak ettim ben de okumak istiyorumBen de aynı durumdayım :/
Hangi konu o beni bir gönderiye etiketler misiniz? Merak ettim ben de okumak istiyorum
hangi doktora ameliyat oldunuz paylaşır mısınızdun demişti ben bugun aldim ilk defa gördüm memislerimiguzel olmus ama ortasi mosmor boyle olan var mi acaba. bir de gazli bezleri çıkartırken seffaf banda yapismis artik islattim cok zor cikti hatta seffaf dikis bandini azicik ucundan cikartti bi sey olur mu bilmiyorum.
bir de benim meme ucundan oldu sadece dikis orasi kanamis kan kurumus oyle mi oluyor normal mi bilemedim