arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Kızlar iyileşme sürecinde çok pişman olmuş biri olarak diyorum ki geçecek hepsi unutulacak lütfen dört hafta sabredin yormayın bezmeyin sonuç güzel olacak, değecek yan yatma az destekli yatma zaten otomatik olarak vücut yapacak rahat olun sırt ağrısı oluyor evet bilmez miyim onu çok çektim iki hafta sonra tek yastık yattım bir ay sonra hafif yan şu an 47.gunum yüzüstü yatarken buluyorum kendimi beş hafta sonra yogaya başladım süpürge yemek ama çok yormadan yaptım o kadar bunaldım ki o süreçte çok iyi anlıyorum sizi az kaldı ha gayret

Biz seneler sonra memeye kavuşanlar olarak herkese bu güzelliği savunuyoruz herkesin memesi olsun

Hepinize cok ozeniyorum okudukca cesaret geliyor hemen ameliyat olmak istiyorum ama diger pisman olanlar topigine giriyorum vazgeciyorum.
bsle
masallah size insallah bizlerse eski gucunuze ve konforumuza kavusuruz. boyle insan biraz eksik hissesiyor kendini her ne kadar memeler olsada istesigimi yapamayinca eksik kalıyorum tabi buna da cok sukur. ben ilk haftami bitirdim bugun. geçtiğimiz hafta bu saatlerde ameliyattayim doktorum kim bilir memelerime ne yapıyordu
bende hala iki uc yastikla yatiuorum sirt agrisi oluyor evet ama desteksiz kalkabiliyorum yataktan. agrim hic yok gibi sadece kol agrim oluyor yoruldugumda.
bende en kisa zamanda bi yoga deneyimine baslamak istiyorum ya da yuruyuse carsamba 10 gun kontrolum var bakalim insallah hersey yolunda olur.

Benim eşim yaptı her şeyi nasıl mahçup oldum üzüldüm bilsen canım aciyor diyemedim sucluluktan tek duam iyileşmek ve kimseye muhtaç olmamakti çok şükür geçti gitti senin de gidecek hiç korkma düz yatınca Bi nebze daha rahat olacaksın sonra her gün biraz daha iyi olacak

Merhaba kızlar
Bn de bu sabah oldum. Ağrım var baya bandaj da cok sıkı. İnş bu ilk Ağrı bir iki güne geçiyordur. Annem olmasa doğrulup kalkamıyorum. Umarım ben de sizin gibi toparlarım okudukça rahatladım çünk0

cok gecmis olsun ilk gunler zor olur ama her gecen gun daha iyi olurdunuz. benim ilk 3 gun cok agrim oldu ama sukur bi haftayi bitirdim daha iyiyim. sizin de insallah daha iyi olacaktir. sabirla ve dikkatle gunlerin gecmesini bekleyin ben de su an sadece gunleri bitiriyorum

evet aynen kimseye muhtac olmak istemiyor insan. insallah sizleri okudukça daha rahat geciyor ve daha sabirli oluyorsun. bi haftayi bitirdim simdi sira da 10 gun kontrilum var

Çok gemiş olsun. Umarım hızlıca ve ağrısız geçer süreç. Hangi marka ve kaç cc takıldı size

teşekkür ederim inş çabuk toparlarım bnde ☺ Mentor marka damla 345 takıldı.
Çok geçmiş olsun 4-5.gün iyice toparlıyorsun 10.gün normal hayata dönmüş oluyorsun neredeyse
Neden damla yapıldı?
Benim yuvarlak. Doktorum karar verdi.
Senin süreç nasıl oldu
Kas altı mı yapıldı?

Çok geçmiş olsun 4-5.gün iyice toparlıyorsun 10.gün normal hayata dönmüş oluyorsun neredeyse
Neden damla yapıldı?
Benim yuvarlak. Doktorum karar verdi.
Senin süreç nasıl oldu
Kas altı mı yapıldı?
Benim de bi hafta iznim var işe dönücem sonrasında. Meme dokun yok denecek kadar azdı. O yüzden damla tercih etmiş bi de asimetri vardı. Biri 330 biri 345 Cc oldu.
kasaltı oldu. Sanırım o yüzden ağrılı baya.
senin kaç cc ve kas üstü mü?

teşekkür ederim inş çabuk toparlarım bnde ☺ Mentor marka damla 345 takıldı.
Nazlı,ağrın çok mu. kalkabiliyor musun ya da kollarını oynatmakta sıkıntı var mı. Lavaboya kendin gidebiliyor musun mesela ya da yemeğini kendin yiyebiliyor musun. İlk gün oldugu için merak ettim. Benım de operasyonuma çok az kaldı. Herşey aklıma gelıyor bir br. Burda bir çok arkadaşın yorumlarıyla kafamda epey şekillendi süreç sağolsunlar. Yin de her ameliyat olandan sıcağı sıcağına dikkat etmem gereken birşey var mı kısmı için soruyorum .Eşim refakat edecek bana .çok zorlu olur mu hem benim hem de onun için :)

Leila, narkozun etkisi geçmeye başladıkça ağrın ortaya cıkıyor. Ben ilk gece hiç uyuyamadım tek pozisyon yatmak ve ağrı izin vermedi. Yatıp doğrulmam annem yardım ediyo ama doktor da öyle yap kendini zorlama bi kaç gün dedi. Kollarını zorlamamak lazım yoksa ağrı yapar ekstra.
şöyle söyliym dayanılmicak bi ağrı değil sonucu motive ediyo düşünmesi bile. Ama kişiden kişiye de değişebiliyormus.
şimdiden geçmiş olsun sana da

Meme dokum yoktu benimde
360cc yuvarlak kas altı yapıldı. İlk günler çok ciddi ağrı kesiciler verildi, ona rağmen ağrım vardı.
İlk 3-4gün "pişman mısın" diye soranlara "şu an bu konu hakkında konuşmak istemiyorum,ağrım var" diyordum
Ama şu an iyi ki de yaptırmışım diyorum

Ben de iki gündür konuşmak istemiyorum ağrıdan kendimle uğraşıyorum ama inş sizlerin de anlattıkları bana umut oluyo. Bu gece az da olsa uyudum her gün düzenlilik inş

Ben de iki gündür konuşmak istemiyorum ağrıdan kendimle uğraşıyorum ama inş sizlerin de anlattıkları bana umut oluyo. Bu gece az da olsa uyudum her gün düzenlilik inş
Kızlar benim bir ay oldu agrı suanda sıfır yuzustu yatabiliyorum kollarımı rahatça uzatabiliyorum tamamen normale döndüm ağrılar azala azala 15 20 gun kadar sürüyor ben basından beri çok çok ağrı çekmedim ama tam anlamıyla iyileşmek eski haline dönmek bir ayı buluyor lutfen sabredin sonuc muhteşem olacak yıllar sonra istediğin memelere kavusmak harika bir duygu!!!

Sinem,harika ve darısı bize umarım Şafak saymaya başladım çok az kaldı

Bi benim agrilar gecmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…