arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

bugun benimm 3 gunum ben ikinci gun kendi kahvaltimi yapmistim eve geldim makarna yaptim eşimle gun icinde daha iyiyim ama sabahlari bi felaket. benim.kas alti 375 ve 400 takildi gogus ucundan açıldı oranında kuculmesi gerekiyordu. agir kaldirmamak sartiyla cok yormadan ayakta geciriyorum mecburen.
Sabah kalkarken eşin sırtına parmaklarını iyice açıp elini koysun o seni tüm gücüyle kaldırsın sen de Bi yandan diğer elinden destek al. En rahat öyle kalkılıyo

Sabah kalkarken eşin sırtına parmaklarını iyice açıp elini koysun o seni tüm gücüyle kaldırsın sen de Bi yandan diğer elinden destek al. En rahat öyle kalkılıyo
bugun daha iyi kalktim şükür kendi basima. zaten yari oturur pozisyonda uyuyorum insallah daha iyi olurum gun gectikce zaten yatarak geciremiyorum ayaktayim ara ara dinleniyorum kollarim agriyinca.

süper Seda. Daha da iyi olacaksın inşallah. Duş ne zaman alabilirsin demişti sana.
dun demişti ben bugun aldim ilk defa gördüm memislerimi :KK16: guzel olmus ama ortasi mosmor boyle olan var mi acaba. bir de gazli bezleri çıkartırken seffaf banda yapismis artik islattim cok zor cikti hatta seffaf dikis bandini azicik ucundan cikartti bi sey olur mu bilmiyorum.
bir de benim meme ucundan oldu sadece dikis orasi kanamis kan kurumus oyle mi oluyor normal mi bilemedim

kizlar az once doktorumla görüştüm kafami takilanlari sordum normal dedi herşeye. morarmasina icerden bi kanama olmustur geçer bir haftaya dedi.
uyusmasida ameliyatta cok uzun suru çarmıha gerili gibi kaldığı icin olabilirmiş.
bantida soylesim ona da normal dedi.
ama hafiften ev işleri yaptığımı soyledim ona biraz kizdi 10 gun dikkat et dedi. agir agir yavas yavas yap dedi.
guzel gecti bende bu kadarini beklemiyordun senden dedi :eek:cunku benim memelerim gerçekten cok kotuydu cok sukur insallah bi aksilik olmazda guzelce gecer surecim.

kizlar az once doktorumla görüştüm kafami takilanlari sordum normal dedi herşeye. morarmasina icerden bi kanama olmustur geçer bir haftaya dedi.
uyusmasida ameliyatta cok uzun suru çarmıha gerili gibi kaldığı icin olabilirmiş.
bantida soylesim ona da normal dedi.
ama hafiften ev işleri yaptığımı soyledim ona biraz kizdi 10 gun dikkat et dedi. agir agir yavas yavas yap dedi.
guzel gecti bende bu kadarini beklemiyordun senden dedi :eek:cunku benim memelerim gerçekten cok kotuydu cok sukur insallah bi aksilik olmazda guzelce gecer surecim.
Çok güzel. Zaten doktorla bağlantı kurmak bile insanı rahatlatiyordur.

Çok güzel. Zaten doktorla bağlantı kurmak bile insanı rahatlatiyordur.
evet evwt kesinlikle bu dr gercekten diger proflardan cok ayri cok mutevazi bir adam. cunku her zaman ulasabiliyorsun ve uzun uzun anlatiyor komuauyor rahatlatiyor. en son ameliyattan once konusmamda beni oyle rahatlatip pozitif gonderdiki. sezgilerime güvenmekle hakki oldugum ortaya cikti gibi. su ana kadar gercekten iyi bi dr. dr ninde reklamini yapmis gibi oldum :21:

evet evwt kesinlikle bu dr gercekten diger proflardan cok ayri cok mutevazi bir adam. cunku her zaman ulasabiliyorsun ve uzun uzun anlatiyor komuauyor rahatlatiyor. en son ameliyattan once konusmamda beni oyle rahatlatip pozitif gonderdiki. sezgilerime güvenmekle hakki oldugum ortaya cikti gibi. su ana kadar gercekten iyi bi dr. dr ninde reklamini yapmis gibi oldum :21:
Geçmiş olsun.. Doktorunuz kimdi? Ücret ne kadar ödediniz?

bugun daha iyi kalktim şükür kendi basima. zaten yari oturur pozisyonda uyuyorum insallah daha iyi olurum gun gectikce zaten yatarak geciremiyorum ayaktayim ara ara dinleniyorum kollarim agriyinca.
Çok iyisin. Böyle böyle iyileşiyoruz sanırım. Yan yada yüz üstü yatabildiğimiz günler de gelirse tamamdır 😄

Daha alçak yastıkta ya da normal yastıkta uyumaya ne zaman başlayabiliyoruz bilen var mı acaba🤔
hafif yan yatmayi bana bir ay sonra dedi. aslinda benim dr cok duz yatma ya da yastikla yat diye bi sey demedi nedense ben burdan okuduklarimla hareket ettim Hoppa hic sormak aklima gelmedi kontrolumde sorayim. ama su var tamamen duz yattigin zaman sanki gogusler biraz daha gergin olcakmis gibi geliyor bana o yuzden egimli yatmak daha rahat oluyor sanki.

S sedakara81 bana hastanedeki yatakta yattığım yükseklik için "bu yükseklik iyi, böyle yat" demişti. Ama artık sırtım ağrıyor biraz daha az destekli uyumak istiyorum.

Bi de dün akşam eşim uyku sersemi beni kaldırmaya çalışırken yanlışlıkla mememe kafa attı gibi oldu. Yani canım acıdı ben öyle hissettim. Ağrım azalmıştı ama şu an tekrar ağrım var o mememde.
Çocuklardan korudu 1haftadır ama kendisi yaptı 😂

S sedakara81 bana hastanedeki yatakta yattığım yükseklik için "bu yükseklik iyi, böyle yat" demişti. Ama artık sırtım ağrıyor biraz daha az destekli uyumak istiyorum.

Bi de dün akşam eşim uyku sersemi beni kaldırmaya çalışırken yanlışlıkla mememe kafa attı gibi oldu. Yani canım acıdı ben öyle hissettim. Ağrım azalmıştı ama şu an tekrar ağrım var o mememde.
Çocuklardan korudu 1haftadır ama kendisi yaptı 😂
ben ayri yatiyorum iste o yuzden 😁 kanepede yatiyorum destek alirim bacagima yuksekte kalir diye. ama cocuklardan cok koruyamiyorum yumusak cok sert olmayacak sekilde iki defa kafa yedim 😟 agrim az cok sukur ama kollarim kisitli ve cok yordugumda uyusma oluyor kolumda. bende artik gece sirt agrisindan kademe kademe duzlestirmeye basladim gun gectikce.
senin memelerinde de morarma var mi yoksa sadece bende mi oldu tabi benimki biraz zordu.

:oha:
ben ayri yatiyorum iste o yuzden 😁 kanepede yatiyorum destek alirim bacagima yuksekte kalir diye. ama cocuklardan cok koruyamiyorum yumusak cok sert olmayacak sekilde iki defa kafa yedim 😟 agrim az cok sukur ama kollarim kisitli ve cok yordugumda uyusma oluyor kolumda. bende artik gece sirt agrisindan kademe kademe duzlestirmeye basladim gun gectikce.
senin memelerinde de morarma var mi yoksa sadece bende mi oldu tabi benimki biraz zordu.
Morarmam olmadı. Ağrım da baya azalmıştı ama dün tekrardan bi artış oldu. Bugün de inşallah duş alacağım

Kizlar, memelerim 3 cm kuculmus :) Of keske kuculmeseydi, sizce kuculmeye devam edecek mi? ne odemmis...
kacinci gun dr banada soylemisti küçülecek diye nerden nasil olctunuz?
bugun beninde oglumun ayagi kaydi dustu bende memelerimi unuttum kolundan tuttum ayagi kaldirdim dikis yerimden bi iki damla kan geldi bi sey olur mu ki cok canim sıkıldı :KK42:

bugun beninde oglumun ayagi kaydi dustu bende memelerimi unuttum kolundan tuttum ayagi kaldirdim dikis yerimden bi iki damla kan geldi bi sey olur mu ki cok canim sıkıldı :KK42:
ayy kıyamam ya .çocuk olunca insan kendi derdini unutuyor tabi.Şimdi nasılsın ,daha iyisin ya.
@schein13 duştan sonrada yorumlar mısın zor oldu mu. sacınızı nasıl topluyorsunuz kızlar kol pek kalkmıyorsa.
A Angelica822 canım meme başından ölçüyorsun sanırım değil mi .
Tam 2 haftam kaldı ve şimdiden heyecan sardıkorkuyla karışık :KK76:

Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var zor bi ameliyat geçirmişsiniz şuan içeride dokular çok hassas riske atmayın bu şekilde olup 2 gün sonra tekrar ameliyat olanları okumuştum forumda

X