- 13 Ağustos 2020
- 163
- 62
-
- Konu Sahibi sedakara81
Kol uyuşması okumadım ben ama hissizlik çok okudum.devam ediyorsa doktora ya da asistanına yaz istersen canım.takip et ,normaldir sanırım ama takipte fayda vartencere kaldirmiyorum ama basit islerimi yapiyorum. Allah buyuktur yardimcim olur atlaticam insallab bu surecide firsat buldukca dinleniyorum oturuyorum. kol uyusmasi basladi normal mi acaba tek tatrafli sag kolum sadece burda yasayan var miydi hic okudunuz mu
daha cok dinlenmeye basladim mumku oldukca daha dikkatli olucam. benim dr 10 gunde kontrol dedi. cok uzun degil mi benim burada okudugum hep 3 ya da 4 gun. kolum ara ara uyusuyor. aksi bi durum olsa nerden anlasilir ki nasil anlariz hersey yolundadir herhaldeKaldırma kaldırma olabildiğince dinlenmeye çalış. Doktorum 3.gün en çok ağrın olan gün olacak demişti ve öyle oldu. Bugün 4.günüm daha iyiyim kontrole gittim. Sargılarımı açtı baktı muayene etti tekrar sardı çarşamba sütyen kullanmaya başlıcakmışım. Bende arada sol kolumda uyuşukluk hissediyorum. Biraz zorlayınca oluyor ama dinlenince azalıyor geçiyor
gerçekten her doktorun metodu ve uyguladığı süreç farklı. Sende medikal sütyen şimdi yok sargı var,benimki biz giydireceğiz ameliyat sonrası medikal sütyeni direkt dedi. bakalımS sedakara81 dinlrnince geçiyorsa rahatlıyorsan hareket esip zorlamana bağlı olabilir ama bepimizin yeni deneyimlediği bir durum
Takip etmende fayda varLeiaLei dediği gibi.
Her doktorun çalışma şekli farklı.
Benimki 4. ve 6.gün görüyor sanırım sonrasını henüz bilmiyorum. 6.gün sütyene geçicez.
Yani açıkcası kontrole gittim ama bişey yapmadı. Sargımı değiştirip kanama var mı diye baktı. Tekrar sardı ama daha hafif. Nefes alabiliyorum biraz daha iyi. Çok güzel yapmışım dedimutlu oldum.
Canım ben fazla yormadan hareket edilmesini gerektiğini düşünüyorum zaten. Çünkü hareket ettikçe hem kasların açılıyo hem hastalık psikolojisinden çıkıyosun. Ben de sürekli dolaşıp bişeyler yapmaya çalışıyodum. Bişey olmamıştır inşallah. Kademe kademe hareket artıyo zaten. Tam dürüst olmak gerekirse sabah tek başıma da kalkabildiğim için ben 12. Günümde şuanda gerçekten ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım. Sadece sabret gün geçirmeye çalış inan gerisi çok güzel olacakbense dun taburcu oldum gececek degil mi zorlaniyorum coxuklarda kucuk olunca epey zor oluyor. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim bi sey olmamistir degil mi korkuyorum da cunku surekli hareket halindeyim
ara ara oluyor gece hareketsizlikten oluyor sanirim cunku hafif oturur pozisyonda yatiyorum ve hic harwket etmiyorum. kontrole kadar kendimi takip edicem. cok sik olursada ararim de yi artik.Kol uyuşması okumadım ben ama hissizlik çok okudum.devam ediyorsa doktora ya da asistanına yaz istersen canım.takip et ,normaldir sanırım ama takipte fayda var
mümkün oldukca gogus kismini zorlamadan hareket ediyorum basit yemekler yapiyorum, coxuklarin yanina oturup puzzle yapiyoruz, camasir katlayip yerine yerlestiriyorum sadece temizlik yapmiyorum ona da bi bayan gelecek. bugün sabah agrim cok olunca kayinvalidemi mi cagirsan acaba dedim en azindan cocuklarla ilgilenseler yemek yapsa yeter bana. bilemiyorum ne zaman tam anlamiyla toparlaniyorsjn ne kadar suruyor bu hareketsizlik. coxuklardan da surekli kendimi korumak zorundayim. sabir gerektiren bir surec.Canım ben fazla yormadan hareket edilmesini gerektiğini düşünüyorum zaten. Çünkü hareket ettikçe hem kasların açılıyo hem hastalık psikolojisinden çıkıyosun. Ben de sürekli dolaşıp bişeyler yapmaya çalışıyodum. Bişey olmamıştır inşallah. Kademe kademe hareket artıyo zaten. Tam dürüst olmak gerekirse sabah tek başıma da kalkabildiğim için ben 12. Günümde şuanda gerçekten ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım. Sadece sabret gün geçirmeye çalış inan gerisi çok güzel olacak
bende bi an once kontrole gitmeyi istiyorum ne diyecek aksi bir durum var mi hersey yolunda mi.S sedakara81 dinlrnince geçiyorsa rahatlıyorsan hareket esip zorlamana bağlı olabilir ama bepimizin yeni deneyimlediği bir durum
Takip etmende fayda varLeiaLei dediği gibi.
Her doktorun çalışma şekli farklı.
Benimki 4. ve 6.gün görüyor sanırım sonrasını henüz bilmiyorum. 6.gün sütyene geçicez.
Yani açıkcası kontrole gittim ama bişey yapmadı. Sargımı değiştirip kanama var mı diye baktı. Tekrar sardı ama daha hafif. Nefes alabiliyorum biraz daha iyi. Çok güzel yapmışım dedimutlu oldum.
masallah ya benim agrilarim sabah cok oluyor sonra gun icinde azalmaya basliyor. ama agrim var dayanilmayacak.gibi degil ama hissediyorum ve asiri gergin sert. bana da 375 ve 400 takildi kas alti.benimde tabani dardi tabani grnisletti kaslari keserek.Kızlar ben de bir problem mi var hiç ağrım olmuyor. Sadece hafif sızı o da arada. Eşim evde çocuklarla ilgileniyor ben bütün gün yemek yiyip iki üç tur evin içinde gezinip oturuyorum. Pazar günü çiktim hastaneden bir kere bile ağrı kesici kullanmadım. Doktorum medikal sütyen kullanma dedi. Bildiğiniz ince atlet giyiyorum. Dokum azdı 345 cc takıldı. Ve memelerim küçüktü ama çok diriydi ben asla sığmaz zannediyordum çünkü boşluk yoktu.
Ağrı esiginiz yüksek muhtemelen maşallah bizim hissettiğinizi hissetmiyorsunuz süperKızlar ben de bir problem mi var hiç ağrım olmuyor. Sadece hafif sızı o da arada. Eşim evde çocuklarla ilgileniyor ben bütün gün yemek yiyip iki üç tur evin içinde gezinip oturuyorum. Pazar günü çiktim hastaneden bir kere bile ağrı kesici kullanmadım. Doktorum medikal sütyen kullanma dedi. Bildiğiniz ince atlet giyiyorum. Dokum azdı 345 cc takıldı. Ve memelerim küçüktü ama çok diriydi ben asla sığmaz zannediyordum çünkü boşluk yoktu.
Yardımcı mutlaka gerekiyo bana da arkadaşlarım yardım ettiler yemeğime kadar yedirdiler anca böyle geçer bu süreç. Senin kaçıncı günündü Bi de kas altı mı yapıldımümkün oldukca gogus kismini zorlamadan hareket ediyorum basit yemekler yapiyorum, coxuklarin yanina oturup puzzle yapiyoruz, camasir katlayip yerine yerlestiriyorum sadece temizlik yapmiyorum ona da bi bayan gelecek. bugün sabah agrim cok olunca kayinvalidemi mi cagirsan acaba dedim en azindan cocuklarla ilgilenseler yemek yapsa yeter bana. bilemiyorum ne zaman tam anlamiyla toparlaniyorsjn ne kadar suruyor bu hareketsizlik. coxuklardan da surekli kendimi korumak zorundayim. sabir gerektiren bir surec.
maaşallah valla,darısı bize umarım. İlk birkaç gün zorluyor diye okuduk ama sizde o da yokmuş süper. Siz yine de dikkat edin mümkün mertene sorun olmasın. Mentor mu takıldı size 345 .düz mü pütürlü müKızlar ben de bir problem mi var hiç ağrım olmuyor. Sadece hafif sızı o da arada. Eşim evde çocuklarla ilgileniyor ben bütün gün yemek yiyip iki üç tur evin içinde gezinip oturuyorum. Pazar günü çiktim hastaneden bir kere bile ağrı kesici kullanmadım. Doktorum medikal sütyen kullanma dedi. Bildiğiniz ince atlet giyiyorum. Dokum azdı 345 cc takıldı. Ve memelerim küçüktü ama çok diriydi ben asla sığmaz zannediyordum çünkü boşluk yoktu.
bugun benimm 3 gunum ben ikinci gun kendi kahvaltimi yapmistim eve geldim makarna yaptim eşimle gun icinde daha iyiyim ama sabahlari bi felaket. benim.kas alti 375 ve 400 takildi gogus ucundan açıldı oranında kuculmesi gerekiyordu. agir kaldirmamak sartiyla cok yormadan ayakta geciriyorum mecburen.Yardımcı mutlaka gerekiyo bana da arkadaşlarım yardım ettiler yemeğime kadar yedirdiler anca böyle geçer bu süreç. Senin kaçıncı günündü Bi de kas altı mı yapıldı
benim doktorum söylediği puturlude risk daha fazlaymis duze gore aralarinda da bi fark yokmis goruntu acisindanmaaşallah valla,darısı bize umarım. İlk birkaç gün zorluyor diye okuduk ama sizde o da yokmuş süper. Siz yine de dikkat edin mümkün mertene sorun olmasın. Mentor mu takıldı size 345 .düz mü pütürlü mü
Canım senin kas üstü muKızlar ben de bir problem mi var hiç ağrım olmuyor. Sadece hafif sızı o da arada. Eşim evde çocuklarla ilgileniyor ben bütün gün yemek yiyip iki üç tur evin içinde gezinip oturuyorum. Pazar günü çiktim hastaneden bir kere bile ağrı kesici kullanmadım. Doktorum medikal sütyen kullanma dedi. Bildiğiniz ince atlet giyiyorum. Dokum azdı 345 cc takıldı. Ve memelerim küçüktü ama çok diriydi ben asla sığmaz zannediyordum çünkü boşluk yoktu.
Canım ne güzel bir aşamaya geldin. Az kaldı sabret. Ilk haftan hayirlisi ile biter insallah.bugun benimm 3 gunum ben ikinci gun kendi kahvaltimi yapmistim eve geldim makarna yaptim eşimle gun icinde daha iyiyim ama sabahlari bi felaket. benim.kas alti 375 ve 400 takildi gogus ucundan açıldı oranında kuculmesi gerekiyordu. agir kaldirmamak sartiyla cok yormadan ayakta geciriyorum mecburen.
insallah zor oluyor ana olacal halledicem yavas yavas kendimi cok yormadan ev ialerimi bi sekilde esimle hallediyorumCanım ne güzel bir aşamaya geldin. Az kaldı sabret. Ilk haftan hayirlisi ile biter insallah.
darisi sizleein basina insallah hayirlisiylaCanım ne güzel bir aşamaya geldin. Az kaldı sabret. Ilk haftan hayirlisi ile biter insallah.