arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Canım çok sevindim. Daha dün gibi burda doktor araştırıyordun. Ne güzel oluyor ameliyat olup 1 aylık olmayı çok isterdim. Artık ağrılar bittiğine gore hissiyatı tarif eder misin? Benim bir de psikolojik olarak kabullenememe korkum.var. En kötü geri çıkarttiririm diye teselli veeiyroum kendime. Protez orda olduğunu dokunmadan hissediyor muyuz ? Nasıl bişey? Ya da dokununca kendi mememiz gibi mi?

Evet dokunduğum zaman kendı memem gibi normal zamanda bırsey varmıs gibi bir his yok agırlıgı da yok valla ben cok ama cok memnunum hemen alıstım bir an olsun pişmanlık duymadım kabullenmek hıc zor olmadı aynada baktığın zaman gordugundeki mutluluk ve özguven tarıf edilemez...

Canım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bugün 3. Günüm. Kontrole gittim sargılarım çıktı ilk halleri bile beni mutlu etti ağrılarım da azalıyo ama kendi başına kalkıp yatma dedi yine de doktorum bi 10 gün daha. İlk gece ben de çok düşündüm nasıl cesaret ettim doğru mu yaptım diye ama gerçekten iyi araştırıp iyi bir cerrah bulduysanız olum derim beklemeyin

Kızlar bişey sorucam. Ameliyattan sonra ödemlerin azalması için özel bişey yapıyo musunuz/yaptınız mı?
ilaçlar ve kas gevşetici jel kullanıyorum su an ama alternatif bişey uyguladınız mı?

ameliyat olan arkadaslarim nasilsiniz. benim bugun 13. günüm sanki agrim fazlalaştı 11. gunde kontrole gittim hersey normal iyi gorunuyor dedi. o gun duz yatabilirsin diye soyledi bende o gunden beri iki yastik yatiyorum acaba o yuzden mi agtim artti. cunku oncesinde oturur pozisyonda uyuyordum.

Seda merhaba benim de 6. Günüm bugün daha iyiyim ben hep sırtüstü ama 2 3 yastıkla yattım arada ben de rahatsız olunca oturdum ama ondan kaynaklandığını sanmam ağrının. Belki farkında olmadan ağrıtacak bi hareket yaptın.

merhaba evet belkide olabilir kalkarken zorlamis olabilirim duz yataktan kalkmak daha zor.

Kızlar bişey sorucam. Ameliyattan sonra ödemlerin azalması için özel bişey yapıyo musunuz/yaptınız mı?
ilaçlar ve kas gevşetici jel kullanıyorum su an ama alternatif bişey uyguladınız mı?
Canım sık sık buz koy çok iyi geliyo özellikle koltuk altına doğru hem ağrı hafifletiyo hem ödeme etki ediyo ve sıkı sütyen kullan en önemli etki onda

Yastığı azalttığın an ağrın artar canım. Her bünye farklı ama az çok yaşananlar aynı. Bi süre alıştır kendini fazla yastıkla yat daha fazla rahat edersin

Yastığı azalttığın an ağrın artar canım. Her bünye farklı ama az çok yaşananlar aynı. Bi süre alıştır kendini fazla yastıkla yat daha fazla rahat edersin
bugun tejrar yukselticem yastiklarimi cunku sag mememde sanki zorlamaktan kaynakli agri var kalkarken zorlaniyorum cunku yardimsiz kalkmaya calisiyorum

Selam kızlar, benim ameliyatımı da İzmir'de Dr.Fatih Uygur yaptı. Meme büyütme ameliyatı ile beraber karın ve yan simitlerden vaser liposuction da oldum. Bugün tam 1 hafta oldu. Ağrım sızım olmadı fakat İlk 4 gün tansiyon düşüklüğü beni çok zorladı. Günde en az 2 litre tuzlu ayran içerek onu da dengeledik. Şimdi çok daha iyiyim. Benimde sargılar çıktı, memeler fora :) doktorum sutyen takmamı istemiyor. Yeni memelere alışmaya ćalisiyorum. Gözüme bu hali biraz büyük ve hafif aşağı eğimli gibi geldi. Zamanla ödem gidecek ama bu hafif aşagı eğimli duruşu kafama takılıyor. Doktorum bana mememin üst kısmının boş olması dolayisiyla dekolteyi dolgunlastiracak 300cc yuvarlak slikon önerdi, kas zarı altına uyguladi. Ve bu alt memem olduğu için memenin dekolte kısmına yani üst tarafa yerlestirildi. Ödemler gidince ne kadar kuculuyor acaba? Slikonu benimki gibi yerlestirilen var mı aramızda, sizde durumlar nasıl?

Merhaba ben bir konuşma arasında arkadaşım doktoru arayıp telefonu bana uzatınca tanıştım doktorumla.
4 gün önce kol germe ve meme estetiği operasyonu geçirdim.2 gün hastanede kaldım.Sonuçtan ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Elbette ağrı eşiğiniz farklıdır ama ben hiçbir sıkıntı yasamadigimi söylemeliyim.Çanakkale 18 Mart üniv.Hastanesinde Doç.Dr.Abdullah Erkan Orhan tarafından ameliyatim yapıldı.Ben böyle bir doktorla daha önce hiç tanişmadim.Son derece ilgili ,en ince detayına kadar bilgi veriyor size ve sonuç gerçekten muhteşem.2 ay sonra da karın ve iç bacak germe olacak,hayırlısıyla.

Çok geçmiş olsun
360 kas altı oldum ben. İlk etapta büyük gelmişti gözüme ödemden fln. meme dokum bile yoktu. Sonra bi tık küçüldü. Çok doğal sanki kendi mememmiş gibi bir boya geldi. Çok güzel gözüküyorlar.
Büyük memesi olan bi kaç kişi de "bunun için mi, bu kadarcık meme için mi yaptırdın kaç gün ağrı çektin" dedi.
Bazıları da "aynı 18lik kızımın yuvarlacık memeleri gibi olmuş, çok doğal, çok güzel görünüyor" dedi
Hiç memesi olmayan insan için sütyen kullanmadan dimdik memelerle, memeli olarak gezmek nasıl bir özgüven anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…