arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Aaaa kızlar ben girmeyeli ne çok kişi ameliyat olmuş. Ameliyat olan arkadaşların hepinize çok gecmis olsun. Umarım dilediğiniz gibi olur. Ağrısız bir an evvel süreci atlatırsınız. Olacak arkadaşların kendinize gelince yaz in bize durumunuzu

Nasılsınız oldunuz mu ameliyat? Benim ağrılarım var şu an sizin durumunuzu merak ettim
merhabalar bende ameliyatımı oldum benim de agrim var acim var ama olacak bence bunlar sezeryanda nasil oliyorsa bundada olacak. bana birine 375 digerine 400 takildi. tubuler memeydi benim. ameliuatim 3.5 saat surdu uzun surdu biraz tubuler oldugu icin.

A Angelica822 S sedakara81 çok geçmiş olsun tekrar kızlar. İkinizde bugün taburcu olursunuz sanırım. Bandaj mı yapıldı yoksa direkt medikal sütyen mi? Kendi yemeğinizi yiyebiliyor durumda mısınız ya da tuvalete vs kendi başınıza gidebildiniz mi

Çok geçmiş olsun. Hayırlı olsun memeleriniz
Kas altı mı oldu sizin de? Benim kas altı ve geceleri biraz ağrım oluyor

Süper maşallah diyeyim. Benim geceleri ağrım oluyor biraz biraz, sizleri merak ettim nasıl devam ediyor süreç diye
Oturarak mı uyuyorsunuz yoksa yatabiliyor musunuz. Çok yastık destekli oturup uyunuyor kısımlarını çok okumuştum az kaldı benimde ve gece gündüz hep ameliyatı ve sonrası süreci düşünüyorum

Oturarak mı uyuyorsunuz yoksa yatabiliyor musunuz. Çok yastık destekli oturup uyunuyor kısımlarını çok okumuştum az kaldı benimde ve gece gündüz hep ameliyatı ve sonrası süreci düşünüyorum
Ne oturarak ne yatarak. Nasıl diyeyim bebekler yastıklarla destekli oturmaya başlar ya aynen öyle. Başımın altında, sırtımda bi de sağ tarafımda yastıklar var. Kaykılık durumda sırtüstü ama başımı sağa yatırıp uyuyorum. Yatakta değil koltuktayım.
Tuvaletim gelince eşimi uyandırıyorum o kaldırıyor, kendim gidip yapabiliyorum. Yemeğimi yiyebiliyorum. Pipetle bardağımdan su içebiliyorum, ilaçlarımı içebiliyorum
Ama bi tek desteksiz oturduğum yerden kalkamıyorum. Diğer herşeyi yapabiliyorum

LeiaLei sizin ameliyat ne zaman? Vaka sayıları artmadan ameliyatlar yasaklanmadan bir an önce olun bence
Benim 8 Ekim de. Eylül de izin alamadığım için en uygun 8 Ekim e karar verebildik doktorumla. Çok çok heyecanlıyım,geçmiyor sanki günler benim de eşim bakacak hatta o gün bir de regl olacağım. Dr sorun olmaz dedi,ötelemeyeceğiz . Regl ikeb olanlar var çok okudum olmasaydı iyiydi ama yapacak birşey yok maalesef. Yan yatarak uyurum normalde bu belirttiğiniz uyuma(ya çalışma hatta ) şekli sıkıntılı ama geçici diyerek teselli edelim. Bir an evvel gelsin geçsin

LeiaLei
Geciktirici ya da kadın doğumla görüşüp bir kaç hafta ileriye atma şansın varsa reglini ameliyatla aynı zamana denk getirme derim ben. Çünkü hem aşağıdan kanayacaksın hem de rahat kollarını fln hareket ettiremeyebilirsin. Ped değiştir tuvalete git vs biraz zorlar. Ne kadar yardım eden kişi eşin de olsa rahatsız olabilirsin ben geçen perşembe olacaktım doktor regl olduğum için 1hafta erteledi. haftaya yapalım hem o hem de memelerinle uğraşma demişti. İyi ki de öyle olmuş. Yatıp kalkarken dışarıya taştı mı yok ped değiştirmem gerekiyo derdiyle uğraşmıyorum

Evet geciktirici düşündüm aslında ama gerek yok dedi dr . Ben de seninle benzer endişeler sebebiyle sormustum. 2. Günü olacak 3 te bitiyor benim sadece o gün sıkıntı. Onda da eşim halledeceğini söyledi, dr da döngüyü bozmayalım dedi. Kansız vs de değilim diye kan kaybı da sorun olmayacak dedi. Hatta ben öne alınacak birşeyler varsa onu yapayım dedim. Ödem söktürücü va . Sakın dedi, yeşil çay dahi 2 hafta öncesinden içme dedi kan sulandırıcılar da dahil. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İzin mevzuu sevebiyle ameliyat tarihini de değiştiremiyorum. İyi olur umarım demekten başka bir şey diyemiyorum

LeiaLei çok güzel oluyor merak etme. Bir an önce sağlıkla kavuş inşallah memelerine. doktorun sorun olmaz dediyse sende 3gün sürüyor dedin zaten çok sıkıntı olmaz. Benim nerdeyse 10 gün sürüyor
Şu an sarılı memelerim yarın kontrol var açılacak inşallah ama şu haliyle ağrılı bile olsa çok güzeller arada aynanın karşısına geçip bakıyorum. Vay be diyorum çok sevimliler

Tek tesellim onlar olacak ben de kaç yüz foto çekerim kimbilir umarım her şey güzel olsun ağrımız,sancımız bitsin . Yıllardır beklediğimiz o balensiz desteksiz hayata geçelim

Tek tesellim onlar olacak ben de kaç yüz foto çekerim kimbilir umarım her şey güzel olsun ağrımız,sancımız bitsin . Yıllardır beklediğimiz o balensiz desteksiz hayata geçelim
Amin aminnnn
bütün destekli sütyenlerimi attım ameliyattan 1gün önce. Hastaneye giderken kullanmalık 1tane bırakmıştım. Normale döneyim özgür istediğim gibi sütyen kullanmaya başlayacağım zamanı 4gözle bekliyorum

Merhaba oldum. Muhteşem oldu. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. Bugün taburcu olacağım 345cc takıldı ikisine de.
kızlar çok.gecmis olsun ikinize de. Kurtuldunuz. Inşallah ağrı süreci de bir an evvel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…