arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Özgür ERDEM bilirim çok tatlı bir doktor. Kendisine hayatımın ilk.botoksunu yaptrmistim 20 li yaslardaydim:) Doku konusunu merak ediyorum aslında. Kaç beden takıyordunuz?
aaaa, bende severim kendisini, ilgili ve sevencendir.
85 b kullanıyordum, push up ve balenli sütyen kullanıyordum. sütyen takmaya başlayınca kaç beden kullanırım bilmiyorum ama push up lara veda edeceğim ve çeşit çeşit iç çamaşırımın olacağı kesin

dokudan kast edilen zannedersem memenin olup olmaması galiba, hiç memesi veya çok küçük memesi olanların dokusu olmadığından ve kas altı uygulama yapılması gerektiğinden bahsetmişti kendileri...

cok tesekkur ederim oyle rahatlattiki yazdikllariniz evet bende kucuk cocuklarimi dusunuyorum hareketlerim onlarla kistlanacak insallah en kisa zamanda toparlarim ve ayaga kallarim

hayirli olsun simdide bende bu cumartesi olacagim Allahim nasip ederse bende bi korkuyorum bi cesaretleniyoum Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba synem rica etsem özelden fiyat hakkında bilgi verir misin

Ben Cumartesi gunu korka korka olacagim. Hastaneme covidli hasta kabul edilmiyor ama yine de normal bir surecte degiliz. 10 yildir cok istiyordum artik zamani geldi, cesaretlendim.

Cok daha iyiyim ama agrılar tamamen gecmedi dokununca filan acıyor Bı hassasiyet var hala ama iş yapabiliyorum kesinlikle engel değil en güzeli kızıma yavas yavas sarılmaya başladım :)
ohhh süper çok sevindim senin adına . Darısı bana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…