- 4 Eylül 2020
- 16
- 10
- 43
-
- Konu Sahibi sedakara81
aaaa, bende severim kendisini, ilgili ve sevencendir.Özgür ERDEM bilirim çok tatlı bir doktor. Kendisine hayatımın ilk.botoksunu yaptrmistim 20 li yaslardaydim:) Doku konusunu merak ediyorum aslında. Kaç beden takıyordunuz?
canım bir aksilik vs olmazsa 8 Ekim de olucam bakalım. Evet ,haber ederim durumu mutlaka :)
cok tesekkur ederim oyle rahatlattiki yazdikllariniz evet bende kucuk cocuklarimi dusunuyorum hareketlerim onlarla kistlanacak insallah en kisa zamanda toparlarim ve ayaga kallarimmerhaba,
ben 17.08.2020 de meme ve burun ucu estetiği oldum, açıkcası pandemi falan da umrumda olmadı; zaten gerekli önlemlerin alınmış olacağını düşündüğüm için de çok kafaya takmadım.
uzun yıllardır aklımda olanı cuma günü netleştirip pazartesi için doktorumdan gün aldım ve ameliyat oldum, iyikide kısa sürede ameliyata girmişim ki pazar akşamı bir türlü pazartesi olmamıştı. yapı olarak beklemekten hiç hoşlanmam. şimdi 4 hafta oldu bile, ama ben size söylim kızlar:
1. ameliyat sonrası yanınızda muhakkak birisi olsun, bedenen ihtiyacınız olacağından değil ruhsal olarak ihtiyacınız olacak! Tabi bu arada kas altımı, kas üstümü olacak buda önemli...
2. ameliyat ve ameliyat sonrası yaşananlar hiç bir şey değil ki benim ağrı eşiğim baya yüksek belki ondandır; asıl sonrasında ki süreç sıkıcı; insan sonucu merak ediyor, helede benim gibi 2 ameliyat birden olunca... iyileşme sürecindeki masaj, bakım, kısıtlı hareketler benim gibi hareketli birini zorluyor ki ben 3. gün işimin başına döndüm; ama asıl üzüldüğüm konu küçük oğlum, sarılmak , kucaklaşmak sıkıntılı oluyor, 2 ayrı yere dikkat etmem gerektiği için...
umarım dileyen ve arzu eden herkes bu süreci en hafif ve gönlüne göre atlatır.
selam, Ben de 6 Ekime aldim gunumu insallah cabuk iyilesiriz. Bi korkuyorum bi cesaretleniyorum
Süper,hayırlısı olsunselam, Ben de 6 Ekime aldim gunumu insallah cabuk iyilesiriz. Bi korkuyorum bi cesaretleniyorum
İyi olacak,endişelenmehayirli olsun simdide bende bu cumartesi olacagim Allahim nasip ederse bende bi korkuyorum bi cesaretleniyoum Allahim hepimizin yardimcisi olsun
insallah tesekkur ederimİyi olacak,endişelenmeBir bakmışsın bitecek ve hep o hayalini kurduğun anda bulacaksın kendini
Merhaba synem rica etsem özelden fiyat hakkında bilgi verir misinNerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır
İnşallah, hepsi geçecek elbette, şu hayatta neler geçmiyorki sonuçta...cok tesekkur ederim oyle rahatlattiki yazdikllariniz evet bende kucuk cocuklarimi dusunuyorum hareketlerim onlarla kistlanacak insallah en kisa zamanda toparlarim ve ayaga kallarim
amin insallahİnşallah, hepsi geçecek elbette, şu hayatta neler geçmiyorki sonuçta...
darısı başımıza gerçekten. Son 3 hafta geri sayımKızlar ben de ameliyat oldum yarın birinci haftamı tamamlıyorum. Çok şükür ağrı sızı çok azaldı hareketlerim de yavaş yavaş normale döndü. Darısı isteyen herkesin başına
Cok daha iyiyim ama agrılar tamamen gecmedi dokununca filan acıyor Bı hassasiyet var hala ama iş yapabiliyorum kesinlikle engel değil en güzeli kızıma yavas yavas sarılmaya başladım :)
ohhh süper çok sevindim senin adına . Darısı bana olsunCok daha iyiyim ama agrılar tamamen gecmedi dokununca filan acıyor Bı hassasiyet var hala ama iş yapabiliyorum kesinlikle engel değil en güzeli kızıma yavas yavas sarılmaya başladım :)
Aaa hemen karar verdin n mi canım? Yaa darısı başıma yaz bizehayirli olsun simdide bende bu cumartesi olacagim Allahim nasip ederse bende bi korkuyorum bi cesaretleniyoum Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Canım sen de yaz yaşadıklarını. Sen hangi şehir kaç cc bilgi verir misinBen Cumartesi gunu korka korka olacagim. Hastaneme covidli hasta kabul edilmiyor ama yine de normal bir surecte degiliz. 10 yildir cok istiyordum artik zamani geldi, cesaretlendim.
evet cesaretimi kaybedip vazgecmeden olmak istedim insallah hersey yolunda gider sag salim girer sag salim cikarim. insallah darisi sizinde basinizaAaa hemen karar verdin n mi canım? Yaa darısı başıma yaz bize