arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Çok geçmiş olsun ve ömürlük olsun dilerim 🙏🏻 Nasılsınız,ağrınız çok var mı
Amin 🙏 meme dokum olmadığı için kas altı yapıldı. Hiç ağrım yok diyemem ama pişman olunacak kadar değil. Saati gelince ilaçlarımı alıyorum. Oturup kalkarken yardım almak zorundayım. Bi kaç güne daha iyi olurum diye düşünüyorum.

Amin 🙏 meme dokum olmadığı için kas altı yapıldı. Hiç ağrım yok diyemem ama pişman olunacak kadar değil. Saati gelince ilaçlarımı alıyorum. Oturup kalkarken yardım almak zorundayım. Bi kaç güne daha iyi olurum diye düşünüyorum.
Elbette iyi olacaksınız umarım en kısa zamanda. Benim de kas altı yapılacak. Kaç cc yapıldı ve mentor mu takıldı size . Bir de anesteziden kaç saat sonra kendinize geldiniz,kusma vs oldu mu acaba

Elbette iyi olacaksınız umarım en kısa zamanda. Benim de kas altı yapılacak. Kaç cc yapıldı ve mentor mu takıldı size . Bir de anesteziden kaç saat sonra kendinize geldiniz,kusma vs oldu mu acaba
360cc takıldı 2saat sonra baya kendimdeydim. Bulantım oldu biraz ama direk serum taktılar geçti. Kusmadım hiç.

bendr nasil olursa sabah giricem sanirim 10- 11 gibi yanima neler almaliyim ? pijamami ondwn dugmeli aldim eve gelirken nasil bi kiyafet olmali nasil daha kolay olur bana cevaolarsaniz sevinirim
Önden düğmeli pijama aldım yanıma daha rahat giymesi. Hastaneden çıkarken de yine önden düğmeli bluz almıştım onu giydim. Su içerken fln pipet çok kırtarıcı. Zaten ilk yudum yudum içiriyorlar suyu

bendr nasil olursa sabah giricem sanirim 10- 11 gibi yanima neler almaliyim ? pijamami ondwn dugmeli aldim eve gelirken nasil bi kiyafet olmali nasil daha kolay olur bana cevaolarsaniz sevinirim
2 küçük çocuğum var evde süreç biraz daha zor geçiyor. Sarılmak kucağıma gelmek istiyorlar. Aşı oldum kolum ağrıyor diyebildim. Sarılamadık, bacaklarıma sarılıp kolumu öptüler hemen iyileşsin kocaman sarılalım dediler.

S sedakara81 şimdiden geçmiş olsun,herşey çok güzel olacak. Şal alın yazmıştı bir çok arkadaş benim de hastane listemde var. Okursan gitmeden unutma canım 🙏🏻 Toparlayınca da yazar mısın merak etmeyelim. Dualrımız seninle beklediğin o ana çok az kaldı🤗 A Angelica822 canım senin de operasyon bugün müydü. Aynı dileklerim senin için de geçerli ☺️ Zor kısmı bitecek bir kaç gün içinde ve çok çok daha mutlu hissedeceğimiz yeni anlarımız başlayacak hayatta🙏🏻❤️

2 küçük çocuğum var evde süreç biraz daha zor geçiyor. Sarılmak kucağıma gelmek istiyorlar. Aşı oldum kolum ağrıyor diyebildim. Sarılamadık, bacaklarıma sarılıp kolumu öptüler hemen iyileşsin kocaman sarılalım dediler.
ahhhh kiyamammm iste insani en cok uzen o sanirim. benimkilerde kucuk iki oglum var biri 2 digeri 3.5 yasinda. en cok onlari dusunuyorum.birde sikintisizca hastaneden cikmayi. artik agrilari dusunmuyorum eve sag salim gelip cocuklarimin yaninda olmayi dudunuyorumm. yanimda bi bayan olacak benim de eve ilk uc gun gelip ev işlerine yardim edecek sonrası nasil olur nilmiyorum

S sedakara81 şimdiden geçmiş olsun,herşey çok güzel olacak. Şal alın yazmıştı bir çok arkadaş benim de hastane listemde var. Okursan gitmeden unutma canım 🙏🏻 Toparlayınca da yazar mısın merak etmeyelim. Dualrımız seninle beklediğin o ana çok az kaldı🤗 A Angelica822 canım senin de operasyon bugün müydü. Aynı dileklerim senin için de geçerli ☺ Zor kısmı bitecek bir kaç gün içinde ve çok çok daha mutlu hissedeceğimiz yeni anlarımız başlayacak hayatta🙏🏻
cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun evet sal da guzel fikir alicam. insallah herkes sagligina kavusur hizli bir sekilde

Tabi gelismeleri aktaracagim. Saatler kaldi cok heyecanliyim. Gogus kafes kismim 63 cm dar dedi. 325 cc uygun buldu ama ben 350 istiyorum sabah belli olacak. Istanbuldayim.
canim sanada simdiden gecmis olsun bende bugun giriyorim sabahtan erkenden uyandim uyuyamadim heyecandan mi korkudan mi bilmiyorum. bende adanads olucam insallah. Allah yardimcimiz olsun

X