arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

S sedakara81 canım oldun sanırım,umarım ağrın sızın çok yoktur🙏🏻 Biran evvel toparlanman dileğiyle🤗 hayırlı ve ömürlük olsun♥
merhaba cok sukur evime geldim ssbahtan cikardilar 11 gibi girdim 3.5 ta ciktim. ilk ciktiginda zor oluyor gercekten ama katlanilmayacak sekilse degil. oturman kalkman su icmen tuvalete gitmen. tabi dune gore bugun daha iyiyim yarin insallah saha iyi olucam. sezeryan gibi bence. ama tabi gogsunde bi agirlik hissediyorsun tam nefes alamiyorsun cok derinden olmuyor nefesin agriuor cunku. ama o da zaman gectikce daha iyi oluyor. direnlerim vardi onlari da sabah cikartti tabi onlari cikartirken de aciyor ama desigim katlanilmayacak agrilar degil gececegini bildigin icin agriya alisiyorsun kabulleniyorsun bence. ama eminim gun gectikce daha iyi olacak.

Bu donemde ameliyatlarda hastanelerin onlemleri yeterlimi amekiyat olan arkadaslar cevap verebilirmi
olacaginiz hastaneye bagli bence biraz da size tabi ve Allaha emanetsiniz. ben dun girdim.bugun ciktim Adanada yasiyorum. kendimce dikkat ettim ama bilemem tabi yine. Hepimiz Allaha emanetiz

Nasılsınız oldunuz mu ameliyat? Benim ağrılarım var şu an sizin durumunuzu merak ettim
merhaba evet dun 11 de girdim 3.5 ta ciktim. ilk gun kotu geciyor gercekten. eve geldim sabahtan cikardilar. agrilarim var tabi ama agri kesiciyle idare edicez. nefes alirken oturup kalkarken kollarimi kaldirirken agrilarim oluyor. ama inaniyorum ki gun gectikce daha iyi olacak sizde oyle düşünün

@Angelica822 S sedakara81 çok geçmiş olsun tekrar kızlar. İkinizde bugün taburcu olursunuz sanırım. Bandaj mı yapıldı yoksa direkt medikal sütyen mi? Kendi yemeğinizi yiyebiliyor durumda mısınız ya da tuvalete vs kendi başınıza gidebildiniz mi
merhaba evet bugun taburcu oldum.medikal sutyen takti bir ay takili kalcak bende sadece bayodan banyoya cikarticam. 3 gun banyom var 10 gun kontrolum. 85 c olmus memelerim. biraz yukarda, sert ve sisler, doktor bir aya yumusayip bi tik kuculecegini ve asagiya inecegini soyledi. birine 375 digerini 400 mentor yuzeyi duz yuksek profil takildi.
ilk gun yiyemedim yemegimi ilk gun gercekten zor oluyor hersey, tuvalete gitmek oturup kalkmak su icmek hepsi zor ama yapilamayacak seyler degil katlaniyorsun ve yapiyorsun. ikinci gun kendim yedim birz zor oluyor ama hallediyoraun kendim gittim tuvalete kendim yurudum. inaniyorum ki her gecen gun daha iyi olacak

evet diren takildi cikartirken epey aciyor ama geciyor sonrasinda
Süpersin arkadaşım aynen öyle geçip gidecek ilk günler zor geçiyor ama şimdi unuttum bile Bi hafta sık dişini sonra hızla iyi olacaksın bol su iç su iyi geliyor sisliklere baktın çok acıyor buz akusunu peçeteye sar üstüne koy o da iyi geliyor

merhaba evet bugun taburcu oldum.medikal sutyen takti bir ay takili kalcak bende sadece bayodan banyoya cikarticam. 3 gun banyom var 10 gun kontrolum. 85 c olmus memelerim. biraz yukarda, sert ve sisler, doktor bir aya yumusayip bi tik kuculecegini ve asagiya inecegini soyledi. birine 375 digerini 400 mentor yuzeyi duz yuksek profil takildi.
ilk gun yiyemedim yemegimi ilk gun gercekten zor oluyor hersey, tuvalete gitmek oturup kalkmak su icmek hepsi zor ama yapilamayacak seyler degil katlaniyorsun ve yapiyorsun. ikinci gun kendim yedim birz zor oluyor ama hallediyoraun kendim gittim tuvalete kendim yurudum. inaniyorum ki her gecen gun daha iyi olacak
Çok sevindim. çok daha iyi olacaksın dediğin gibi her geçen gün. Düne göre bugün daha iyi olman da bunun göstergesi. uyurken vs az zorlayacakmış sanırım bir jaç gün ama o da geçecek. Sonra bir bakacaksın ki çok çok iyisin. (hatta beni teselli eder olmuşsun,inşallah :) ) Bol su içmen önemliymiş Işık'ta söylemiş. benim olan bir kaç arkadaşım da söylemişti. Bir an evvel şifalan dilerim ve bakmalara doyama umarım .Çok bekledik bu anları :KK76:

Süpersin arkadaşım aynen öyle geçip gidecek ilk günler zor geçiyor ama şimdi unuttum bile Bi hafta sık dişini sonra hızla iyi olacaksın bol su iç su iyi geliyor sisliklere baktın çok acıyor buz akusunu peçeteye sar üstüne koy o da iyi geliyor
ya var ya bu kk cok tatli insanlarla dolu inanin burda konusarak cesaretlendim ve sizin gibi guzel insanlar bana daha kolay karar vermemi sagladi. tesekkir ederim bu surec sizlerle daha guzel geciyor. uygulicam soylediklerini kesknlikle:KK15:

Çok sevindim. çok daha iyi olacaksın dediğin gibi her geçen gün. Düne göre bugün daha iyi olman da bunun göstergesi. uyurken vs az zorlayacakmış sanırım bir jaç gün ama o da geçecek. Sonra bir bakacaksın ki çok çok iyisin. (hatta beni teselli eder olmuşsun,inşallah :) ) Bol su içmen önemliymiş Işık'ta söylemiş. benim olan bir kaç arkadaşım da söylemişti. Bir an evvel şifalan dilerim ve bakmalara doyama umarım .Çok bekledik bu anları :KK76:
yaa cok cokkk tesekkur ederim. ben burdaki guzel insanlarin yorumlarini okuyarak cesaretlendim guc buldum ve karar verdim. etrafimdan kimse istemiyordu hem ortamdan dolayi korkulari vardi hemde iki kucuk cocuk olunca isleri daha da zor olacagini dusunuyorlardi. insallah hersey yolunda gider ya da gitmistir hastane de insan ordan cikincada tabi bi korkuyor ama napalim tum onlemleri aldik girdik ciktik bakalim.
insallah sizlerde olursunuz sag salkm girer cikarsiniz bizleede burdan sizlere.moral veririz cunku moral kismi ve guclu durma kismida onemli.:21:

ya var ya bu kk cok tatli insanlarla dolu inanin burda konusarak cesaretlendim ve sizin gibi guzel insanlar bana daha kolay karar vermemi sagladi. tesekkir ederim bu surec sizlerle daha guzel geciyor. uygulicam soylediklerini kesknlikle:KK15:
Canım benim Burda bu yorumlarla cesaret aldım ben de inan ki damdan düşeni damdan düşen anlıyor sen iyi olunca başkalarına cesaret vereceksin 😘

Canım senin bir de günülerdi. Baktın mi normale dönmüş mu seninki daha farklı çok sevindim adına. Çok korkuyorum ameliyattan. Hayırlısı ile ben de geçiririm insallah kasım da.
evet benim cok zordu ameliyatım 3.5 saat surmus zaten nornali 1.5 ya da 2 saat. su an guzel gorunuyor ama asiri sert. birde meme ucundan oldu sadece kesi. meme ucumunda kuclmesi gerekiylrdu kuculmus 😀

evet benim cok zordu ameliyatım 3.5 saat surmus zaten nornali 1.5 ya da 2 saat. su an guzel gorunuyor ama asiri sert. birde meme ucundan oldu sadece kesi. meme ucumunda kuclmesi gerekiylrdu kuculmus 😀
Çok sevindim. Şimdi ağrıyı azalarak çekip bir haftayı tamamlamak zamani🤗Hatta haftaya sen de çok girmez unutursun burayı. Yaptıran bidaha buraya uğramıyor 😁

Merhaba oldum. Muhteşem oldu. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. Bugün taburcu olacağım 345cc takıldı ikisine de.
Canım mrb. Ben böyle agri sizi olmayanları çok merak ediyorum. Yani dokun vardı da protez çok baskı mi yapmadı ya da ağrı eşiğin mi yüksek çok merak ediyorum. Inşallah biz de böyle az ağrı ile atlatırız.

X