arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Merhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)

Fotoğraf işini çözmeye çalıştım hatat deneme yapıp bir rastgele foto koymustum olmuştu. sonra bir öncesi fotoğraf koydum şirketteyken o da oldu sandım ve o gün çok yoğun olduğum için bakamadım.eve geldiğinmde onlarca mesaj vardı kızlardan .gizlilik ayarı yapamamısı ve herkese açık olmuş. Hatta ayarlarını görüntülü de atmıştım. Ama yaşadığı şey kaynaklı şimdi çok korkuyorum. bulan olursa cidden tekrar deneyeceğim emin olduğumda:)

Canım bunu doktoruna da sorar misin bizim icin? Yani yoksa farklı ağrı kesiciler mi kullanıyor? Fotoğraf ben de hic bilmiyorum keşke görsek ama sansürlü paylaş ben nedense internet ortamına hic güvenmiyorum

Öyle deme yine merak edip giriyo insan ben de 10. Günümü tamamladım çok çok daha iyiyim çok şükür
Canım inan ameliyatımi yaptıracağım doktor aradım burda çok VAR ama dediğim gibi artık hic girmiyorlar. Hatta az dokusu olup kas üstü yaptıran aradım çok kişiye ulaşamadım. Yine de iyiki bura var. Gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize.

Neden az dokusu olup kas üstü yaptıran arıyosun kuzum sen de mi öyle düşünüyosun? Ben de olmadan önce çok istiyodum olan biriyle konuşmayı bana yol göstersin diye. Bulamadım. Onun için şimdi yaşadığım şeyi kafasında soru işareti olanlarla paylaşmak istiyorum az çok nasıl Bi süreç diye

Merhaba doktorunuz kimdir paylaşır mısınız

S sedakara81 Nasıl oldun Seda.Ağrılar hafifledi mi ,rahat uyuyabildin mi
bugun daha iyi olujm diye dusunmustjm ama felaket bi agriyla uyandim. yatmak sanirim bu surecin zor tarafi. ayakta olmak ve oturnak daha rahat ama yattigin yerden ve otursugun yerden kalkmak cok zor.
ayaktayim mecburen iki kucuk coxuk olunca. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim mecburen o biraz canini yakti. daha iyi olacagima inanıyorum oyle olmak zorundayim.

Öyle deme yine merak edip giriyo insan ben de 10. Günümü tamamladım çok çok daha iyiyim çok şükür
bense dun taburcu oldum gececek degil mi zorlaniyorum coxuklarda kucuk olunca epey zor oluyor. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim bi sey olmamistir degil mi korkuyorum da cunku surekli hareket halindeyim

merhaba tubuler mememiydi sizin benim oyleydi

Canım bunu doktoruna da sorar misin bizim icin? Yani yoksa farklı ağrı kesiciler mi kullanıyor? Fotoğraf ben de hic bilmiyorum keşke görsek ama sansürlü paylaş ben nedense internet ortamına hic güvenmiyorum
Ben ayşegül sivri ile ön görüşme yaptığımda kendisi kas zarı altı yöntemi kullandığını söylemişti. Bu yöntem de aslında kas üstünün bir türeviymiş, kas üstünden tek farkı arada ince bir zar olmasıymış. Ağrının az olmasının sebebinin aslında bu olduğunu düşünüyorum, kas kesilmemesi.

bense dun taburcu oldum gececek degil mi zorlaniyorum coxuklarda kucuk olunca epey zor oluyor. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim bi sey olmamistir degil mi korkuyorum da cunku surekli hareket halindeyim
Lütfen ağırlık kaldırma kolunu yukarı kaldırma mümkünse otur gez dolaş ama zorlama evet ağrılı bir süreç Allah korusun dikisine falan dikkat et kadın olacaktı yanında yok mu

tam şuan mi?

buhun
Lütfen ağırlık kaldırma kolunu yukarı kaldırma mümkünse otur gez dolaş ama zorlama evet ağrılı bir süreç Allah korusun dikisine falan dikkat et kadın olacaktı yanında yok mu
buhun gelecekti isi ciktigi icin gelemedi hergun degil zaten bi gün arayla gelecekti. esim evde o bakiyor cocuklara bende ayakta dolaniyorum yemek hazirlayabiliyorum basit yemekleri yapabikiyorum gogsumu cok zorlamadan. elimde cok zorlamadan bir iki tabak yikayabiliyorum. cok zor su an coxuklarla dinlenebilmek. bi 10 guni gecirsem

ahhh bugün yarın da bir atlatsan. Tabak falan kaldırmasan iyi olur sanki ama çocuklarda var sen de haklısın. Eşin bugün yarın da bir extr çaba gösterebilirse 4. günden sonra nispeten daha iyi olacaksın inşallah. tencere de kaldırma Seda nolur

tencere kaldirmiyorum ama basit islerimi yapiyorum. Allah buyuktur yardimcim olur atlaticam insallab bu surecide firsat buldukca dinleniyorum oturuyorum. kol uyusmasi basladi normal mi acaba tek tatrafli sag kolum sadece burda yasayan var miydi hic okudunuz mu

Kaldırma kaldırma olabildiğince dinlenmeye çalış. Doktorum 3.gün en çok ağrın olan gün olacak demişti ve öyle oldu. Bugün 4.günüm daha iyiyim kontrole gittim. Sargılarımı açtı baktı muayene etti tekrar sardı çarşamba sütyen kullanmaya başlıcakmışım. Bende arada sol kolumda uyuşukluk hissediyorum. Biraz zorlayınca oluyor ama dinlenince azalıyor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…