-
- Konu Sahibi sedakara81
Öyle deme yine merak edip giriyo insanÇok sevindim. Şimdi ağrıyı azalarak çekip bir haftayı tamamlamak zamaniHatta haftaya sen de çok girmez unutursun burayı. Yaptıran bidaha buraya uğramıyor
Merhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)Canım mrb. Ben böyle agri sizi olmayanları çok merak ediyorum. Yani dokun vardı da protez çok baskı mi yapmadı ya da ağrı eşiğin mi yüksek çok merak ediyorum. Inşallah biz de böyle az ağrı ile atlatırız.
Fotoğraf işini çözmeye çalıştım hatat deneme yapıp bir rastgele foto koymustum olmuştu. sonra bir öncesi fotoğraf koydum şirketteyken o da oldu sandım ve o gün çok yoğun olduğum için bakamadım.eve geldiğinmde onlarca mesaj vardı kızlardan .gizlilik ayarı yapamamısı ve herkese açık olmuş. Hatta ayarlarını görüntülü de atmıştım. Ama yaşadığı şey kaynaklı şimdi çok korkuyorum. bulan olursa cidden tekrar deneyeceğim emin olduğumda:)Merhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)
Canım bunu doktoruna da sorar misin bizim icin? Yani yoksa farklı ağrı kesiciler mi kullanıyor? Fotoğraf ben de hic bilmiyorum keşke görsek ama sansürlü paylaş ben nedense internet ortamına hic güvenmiyorumMerhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)
Canım inan ameliyatımi yaptıracağım doktor aradım burda çok VAR ama dediğim gibi artık hic girmiyorlar. Hatta az dokusu olup kas üstü yaptıran aradım çok kişiye ulaşamadım. Yine de iyiki bura var. Gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize.Öyle deme yine merak edip giriyo insanben de 10. Günümü tamamladım çok çok daha iyiyim çok şükür
Neden az dokusu olup kas üstü yaptıran arıyosun kuzum sen de mi öyle düşünüyosun? Ben de olmadan önce çok istiyodum olan biriyle konuşmayı bana yol göstersin diye. Bulamadım. Onun için şimdi yaşadığım şeyi kafasında soru işareti olanlarla paylaşmak istiyorum az çok nasıl Bi süreç diyeCanım inan ameliyatımi yaptıracağım doktor aradım burda çok VAR ama dediğim gibi artık hic girmiyorlar. Hatta az dokusu olup kas üstü yaptıran aradım çok kişiye ulaşamadım. Yine de iyiki bura var. Gerçekten çok güzel destek oluyoruz birbirimize.
Merhaba doktorunuz kimdi paylaşır mısınızMerhaba oldum. Muhteşem oldu. Ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok. Bugün taburcu olacağım 345cc takıldı ikisine de.
LeiaLei çok güzel oluyor merak etme. Bir an önce sağlıkla kavuş inşallah memelerine. doktorun sorun olmaz dediyse sende 3gün sürüyor dedin zaten çok sıkıntı olmaz. Benim nerdeyse 10 gün sürüyor
Şu an sarılı memelerim yarın kontrol var açılacak inşallah ama şu haliyle ağrılı bile olsa çok güzeller arada aynanın karşısına geçip bakıyorum. Vay be diyorum çok sevimliler
bugun daha iyi olujm diye dusunmustjm ama felaket bi agriyla uyandim. yatmak sanirim bu surecin zor tarafi. ayakta olmak ve oturnak daha rahat ama yattigin yerden ve otursugun yerden kalkmak cok zor.S sedakara81 Nasıl oldun Seda.Ağrılar hafifledi mi ,rahat uyuyabildin mi
bense dun taburcu oldum gececek degil mi zorlaniyorum coxuklarda kucuk olunca epey zor oluyor. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim bi sey olmamistir degil mi korkuyorum da cunku surekli hareket halindeyimÖyle deme yine merak edip giriyo insanben de 10. Günümü tamamladım çok çok daha iyiyim çok şükür
merhaba tubuler mememiydi sizin benim oyleydiMerhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)
Merhaba, aksine az dokum vardı hatta çapım 63 cm meme altı. Doktorum Ayşegül Sivri sadece meme ameliyatı yapıyor. Teknikleri son teknoloji, dikiş yok lazer, kamera sistemi de kullanıyor. Kansız ameliyat. Çok uzun yıllar oldu buraya girmeyeli fotoğrafını göstermek isterim. Ama bana yol göstermeniz lazım sanırım :)
Ben ayşegül sivri ile ön görüşme yaptığımda kendisi kas zarı altı yöntemi kullandığını söylemişti. Bu yöntem de aslında kas üstünün bir türeviymiş, kas üstünden tek farkı arada ince bir zar olmasıymış. Ağrının az olmasının sebebinin aslında bu olduğunu düşünüyorum, kas kesilmemesi.Canım bunu doktoruna da sorar misin bizim icin? Yani yoksa farklı ağrı kesiciler mi kullanıyor? Fotoğraf ben de hic bilmiyorum keşke görsek ama sansürlü paylaş ben nedense internet ortamına hic güvenmiyorum
Lütfen ağırlık kaldırma kolunu yukarı kaldırma mümkünse otur gez dolaş ama zorlama evet ağrılı bir süreç Allah korusun dikisine falan dikkat et kadın olacaktı yanında yok mubense dun taburcu oldum gececek degil mi zorlaniyorum coxuklarda kucuk olunca epey zor oluyor. dun tencere kaldirdim yemek hazirladim bi sey olmamistir degil mi korkuyorum da cunku surekli hareket halindeyim
arkadaslar merhaba ven mart ayinda meme estetiği yaptiracsktim ama bu pandemi surecinin baslamasiyla vazgectim. simdi yine olmak istiyorum ama korkuyorum da hastanede virus bulasir mi diye ameliyat esnasinda ya da sonrasında.
ben tubuler meneye sahibim cok çirkinler bi an once bu goruntuden kurtulmaj istiyorum ve evkiyim. iki kucuk cocugum var. adana da medkine da olacaktim.
nasil ortam su an hic biomiyorum. olan arkadaslar surec naail gecuyor ameliyattan sonra komplike bi dirun oluyor mu tekrar hastaneye yatmaktan da korkuyorum
buhun gelecekti isi ciktigi icin gelemedi hergun degil zaten bi gün arayla gelecekti. esim evde o bakiyor cocuklara bende ayakta dolaniyorum yemek hazirlayabiliyorum basit yemekleri yapabikiyorum gogsumu cok zorlamadan. elimde cok zorlamadan bir iki tabak yikayabiliyorum. cok zor su an coxuklarla dinlenebilmek. bi 10 guni gecirsemLütfen ağırlık kaldırma kolunu yukarı kaldırma mümkünse otur gez dolaş ama zorlama evet ağrılı bir süreç Allah korusun dikisine falan dikkat et kadın olacaktı yanında yok mu
evet su antam şuan mi?
ahhh bugün yarın da bir atlatsan. Tabak falan kaldırmasan iyi olur sanki ama çocuklarda var sen de haklısın. Eşin bugün yarın da bir extr çaba gösterebilirse 4. günden sonra nispeten daha iyi olacaksın inşallah. tencere de kaldırma Seda nolurbuhun
buhun gelecekti isi ciktigi icin gelemedi hergun degil zaten bi gün arayla gelecekti. esim evde o bakiyor cocuklara bende ayakta dolaniyorum yemek hazirlayabiliyorum basit yemekleri yapabikiyorum gogsumu cok zorlamadan. elimde cok zorlamadan bir iki tabak yikayabiliyorum. cok zor su an coxuklarla dinlenebilmek. bi 10 guni gecirsem
tencere kaldirmiyorum ama basit islerimi yapiyorum. Allah buyuktur yardimcim olur atlaticam insallab bu surecide firsat buldukca dinleniyorum oturuyorum. kol uyusmasi basladi normal mi acaba tek tatrafli sag kolum sadece burda yasayan var miydi hic okudunuz muahhh bugün yarın da bir atlatsan. Tabak falan kaldırmasan iyi olur sanki ama çocuklarda var sen de haklısın. Eşin bugün yarın da bir extr çaba gösterebilirse 4. günden sonra nispeten daha iyi olacaksın inşallah. tencere de kaldırma Seda nolur
Kaldırma kaldırma olabildiğince dinlenmeye çalış. Doktorum 3.gün en çok ağrın olan gün olacak demişti ve öyle oldu. Bugün 4.günüm daha iyiyim kontrole gittim. Sargılarımı açtı baktı muayene etti tekrar sardı çarşamba sütyen kullanmaya başlıcakmışım. Bende arada sol kolumda uyuşukluk hissediyorum. Biraz zorlayınca oluyor ama dinlenince azalıyor geçiyortencere kaldirmiyorum ama basit islerimi yapiyorum. Allah buyuktur yardimcim olur atlaticam insallab bu surecide firsat buldukca dinleniyorum oturuyorum. kol uyusmasi basladi normal mi acaba tek tatrafli sag kolum sadece burda yasayan var miydi hic okudunuz mu