-
- Konu Sahibi sedakara81
ayy nasi rahatlatti icimi yazdiklariniz. cok doğru söylüyorsunuzCanım mrb. Benim görüştüğüm doktor da instagramda bir-kac paylaşım var ama hasta paylaşımı.değil. Başka bir prof doktorla da görüşeceğim o da aynı. Bazı doktorlar prensip olarak paylaşmıyor Bazı ları da sanırım uğraşmıyor başka sebep ne olabilirki ama asla kötü doktor olduklarını düşünmüyorum. Hatta bu prof doktor okadar yoğunlu bir soru soruyorum bir gün sonra arayabiliyor asistanı. Ama öyle hergun paylaşım yapıyım derdinde değil. Duyulmamış çok değerli doktorlarımız da var.
evet hepsi de ozel hepsinin muayanesi var sadece ameliyat yaptiracagim universite hastanesinde ogretim gorevlisi ayni zamanda onun da ozel muayenesi var.Bu dedigin doktorlar özel mi
Canım sen Istanbul da mi araştırıyorsun? Şuan senle aynı aşamadayız sanırım. Ben doktoruma karar verdim.gibi. Ameliyat tarihi alacağım. Izin durumu ayarlamam lazim.evet hepsi de ozel hepsinin muayanesi var sadece ameliyat yaptiracagim universite hastanesinde ogretim gorevlisi ayni zamanda onun da ozel muayenesi var.
ben adanadayim canim bende bi dr ile daha girusup karar verecegim sanirin. ankara da ailem yasıyor ordada olabilirdim ama annem babam yasli olunca evimde olayim dedim. ama ankarda takip ettigim ve guvenebilecegim tek dr ferruh bingul. inst takip ediyorum vegercekten basarili buluyorum yaotigi isleri ama cok fazla istiyor eger bana uyvun bi ucret soyleseydi ona her kosulda yaptırmaya zorlicaktim ke ndimiCanım sen Istanbul da mi araştırıyorsun? Şuan senle aynı aşamadayız sanırım. Ben doktoruma karar verdim.gibi. Ameliyat tarihi alacağım. Izin durumu ayarlamam lazim.
Canım kaç cc idiCok sükür daha iyiyim canim agrilarim çok çok azaldi.
Ama benim söyle bir sorunum var gözüme kücük görünmeye basladi benim memisler
keşke benim eşimde ikna olsa bende olmak istiyorum beraber gittik gün aldık sonra vazgecti dünya yıkıldı basımayok eşim bakacak bana ameliyatta ve sonrasında :) artık ikna oldu o da sonunda
Yaaa. Ben yıllarca kendim isteyip sonra kendimi istemediğime ikna edip yaşadım(ama istiyordum) kendim için bunu istiyorum. Gerek yok dedi elbette ama bunu kendim için istediğimi ve bu defa kararlı olduğu söyledim.sağolsun anlayışla karşıladı.bakalım az kaldı ameliyata umarım sorun vs olmazkeşke benim eşimde ikna olsa bende olmak istiyorum beraber gittik gün aldık sonra vazgecti dünya yıkıldı basıma
inşlh herşey istediğiniz gibi olur :) şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun :)Yaaa. Ben yıllarca kendim isteyip sonra kendimi istemediğime ikna edip yaşadım(ama istiyordum) kendim için bunu istiyorum. Gerek yok dedi elbette ama bunu kendim için istediğimi ve bu defa kararlı olduğu söyledim.sağolsun anlayışla karşıladı.bakalım az kaldı ameliyata umarım sorun vs olmazÜzülmeyin pes etmeyin ,konuşun.ne kadar istediğinizi görünce yine destekleyecektir
Canım bence eşini ikna et. Benimki de öyleydi diye diye oluyor. Çok abartıyorlar bir de. Evet ağrılı bir ameliyat ama sonuç ta meme iste. Sanki emzirince de süt doluyo aynı sey. süt de yağ dokusu değil. meme istem Ben de bu eşleri anlamıyorum. Hadi en en kötü geri çıkarırım de ne bilim ikna et. Teknolojiokadar hızlı ki belki 5 sene sonra başka bir yöntem çıkacak silikon tarihe karışacak ya da baska şeyler. Umarım ikna edersin.keşke benim eşimde ikna olsa bende olmak istiyorum beraber gittik gün aldık sonra vazgecti dünya yıkıldı basıma
Canım sırada sen mi varsın? Nezaman olacak haber et bize lütfen.Yaaa. Ben yıllarca kendim isteyip sonra kendimi istemediğime ikna edip yaşadım(ama istiyordum) kendim için bunu istiyorum. Gerek yok dedi elbette ama bunu kendim için istediğimi ve bu defa kararlı olduğu söyledim.sağolsun anlayışla karşıladı.bakalım az kaldı ameliyata umarım sorun vs olmazÜzülmeyin pes etmeyin ,konuşun.ne kadar istediğinizi görünce yine destekleyecektir
canım bir aksilik vs olmazsa 8 Ekim de olucam bakalım. Evet ,haber ederim durumu mutlaka :)Canım sırada sen mi varsın? Nezaman olacak haber et bize lütfen.
İşte 8 ekim e alabildik. Eylül de izin alamıyorum en erken müsaitlik olan tarih o bakalım. Umarım sorun olmaz ve olurum operasyonumuKızlar düsünenler bence ertelemesin durumlar iyice kotuye gidiyor
Canım geçmiş olsun öncelikle bize meme buyutme hakkında bilgi verir misin Hangindoktor fiyat Kas üstü kasalti kaç cc doku var miydimerhaba,
ben 17.08.2020 de meme ve burun ucu estetiği oldum, açıkcası pandemi falan da umrumda olmadı; zaten gerekli önlemlerin alınmış olacağını düşündüğüm için de çok kafaya takmadım.
uzun yıllardır aklımda olanı cuma günü netleştirip pazartesi için doktorumdan gün aldım ve ameliyat oldum, iyikide kısa sürede ameliyata girmişim ki pazar akşamı bir türlü pazartesi olmamıştı. yapı olarak beklemekten hiç hoşlanmam. şimdi 4 hafta oldu bile, ama ben size söylim kızlar:
1. ameliyat sonrası yanınızda muhakkak birisi olsun, bedenen ihtiyacınız olacağından değil ruhsal olarak ihtiyacınız olacak! Tabi bu arada kas altımı, kas üstümü olacak buda önemli...
2. ameliyat ve ameliyat sonrası yaşananlar hiç bir şey değil ki benim ağrı eşiğim baya yüksek belki ondandır; asıl sonrasında ki süreç sıkıcı; insan sonucu merak ediyor, helede benim gibi 2 ameliyat birden olunca... iyileşme sürecindeki masaj, bakım, ksıtlı hareketler benim gibi hareketli birini zorluyor ki ben 3. gün işimin başına döndüm; ama asıl üzüldüğüm konu küçük oğlum, sarılmak , kucaklaşmak sıkıntılı oluyor, 2 ayrı yere dikkat etmem gerektiği için...
umarım dileyen ve arzu eden herkes bu süreci en hafif ve gönlüne göre atlatır.
İzmirde olduğum ve daha önce ameliyat olup memnun kalan arkadaşım vesilesi ile Dr.Özgür Erdem e ameliyat oldum. Dokumu yeterli gördüğü için kas üstü oldum. Asimetri olduğundan bir göğsüme 365cc diğerine 385 cc takıldı. daha çok yeni olduğu için şuanki aşama da durumdan memnunum, ileride de umarım memnuniyetim devam eder. Fiyat konusu ise uygulanan işleme ve kullanılan malzemeye göre değişmekte, bende tam zam önceki karar verip ameliyat oldum. o nedenle şuanki fiyatlar değişmiştir. birde ben 2 ameliyat birden oldum. fiaytı özelden yazarımCanım geçmiş olsun öncelikle bize meme buyutme hakkında bilgi verir misin Hangindoktor fiyat Kas üstü kasalti kaç cc doku var miydi
Özgür ERDEM bilirim çok tatlı bir doktor. Kendisine hayatımın ilk.botoksunu yaptrmistim 20 li yaslardaydim:) Doku konusunu merak ediyorum aslında. Kaç beden takıyordunuz?İzmirde olduğum ve daha önce ameliyat olup memnun kalan arkadaşım vesilesi ile Dr.Özgür Erdem e ameliyat oldum. Dokumu yeterli gördüğü için kas üstü oldum. Asimetri olduğundan bir göğsüme 365cc diğerine 385 cc takıldı. daha çok yeni olduğu için şuanki aşama da durumdan memnunum, ileride de umarım memnuniyetim devam eder. Fiyat konusu ise uygulanan işleme ve kullanılan malzemeye göre değişmekte, bende tam zam önceki karar verip ameliyat oldum. o nedenle şuanki fiyatlar değişmiştir. birde ben 2 ameliyat birden oldum. fiaytı özelden yazarım