arkadaslar su an meme estetigi yaptiran var mi pandemi surecinde

Nerde okudun canım ben gercekten anlayamıyorum butun bu yazan seyleri bızde mi gariplik var onlarda mı sansızlık var cok ciddi bırsey nefes alamamak boyle bir sonucu nasıl olur yanı bilemiyorum cok sukur bende yok oyle bisey olanlara da gecmıs olsun diyorum ınsallah gecıcı bıseydır
Synem nerdesin senin durumun nasıl? Sanırım ameliyat kısmı epey geçti ama hissiyat nasıl ne hissediyorsun yani silikonlar unutuluyor mu gerçi henüz aşamaya var sanirim

Synem nerdesin senin durumun nasıl? Sanırım ameliyat kısmı epey geçti ama hissiyat nasıl ne hissediyorsun yani silikonlar unutuluyor mu gerçi henüz aşamaya var sanirim
Selamlar burdayımmm. yok be canım henuz unutma aşamasına gelmedim. Merhaba arada kendini hissettiriyor hepten de agrısız gecmiyor. Ama kızlar sunu soylıyım en agrısız sızısız gecende bile Bı 15 gun yardımcı lazım cunku kol yukarı kalkmıyor yanı benım suan kalkıyor aslında ama doktor tembıhledı asla o hareketi yapma diye e o hareketi yapmayınca raftan Bı tabak indiremiyorsun yemek hazırlamak sofra kurmak sıkıntı ama kendi işinizi banyo tuvalet yemek yeme vs cok rahat gorursunuz

Ameliyat olanlara geçmiş olsun🤗 ben de haftaya gidicem bakalım ameliyat günü alıcam inş. Ama iş yerine verilecek raporla ilgili endişem var. Çalışan ve iş yerine rapor veren var mı aranızda rapora ne yazıyorlar 🤷🏻‍♀️

Ameliyat olanlara geçmiş olsun🤗 ben de haftaya gidicem bakalım ameliyat günü alıcam inş. Ama iş yerine verilecek raporla ilgili endişem var. Çalışan ve iş yerine rapor veren var mı aranızda rapora ne yazıyorlar 🤷🏻‍♀️
Ben sordum canım meme estetıgı yazıyorum. Dedi Baska sey yazamaz mısınız dedım maalesef yoksa bben sorun yasarım dedi benimki ben de rapor almaktan vazgectim

meme ameliyatı yazıyorlarmış okuduğum kadarıyla. Ben yıllık izin alacağım 1 hafta

Canım merhaba nerde kime olacaksın? Ben doktoruma bunu sorduğumda memede bir yağ bezesi alma gibi cerrahi bi işlem bir sey yazarım o sıkıntı değil demişti.

siz hangi sehirdesiniz hangi doktoru dusunuyorsunjz hangi hastane
İstanbuldayım düne kadar düşündüğüm doktoru eledim şuan aklımda hakan gence bülent tekerekoğlu ve ayşegül sivri var. Hakan genceye bi arkadaşım burun ameliyatı olmuştu ve kendisinin ilgi alakasından çok memnun kalmıştı. Ama randevuyu 1 ay sonraya veriyolar çok yoğun. Ayşegül sivri ile görüşücem bu hafta bülent beyden henüz randevu almadım. Siz nereyi düşünüyosunuz?

kizlar bir sey sormak istiyorum daha dogrusu düşüncenizi almak istiyorum.

benim su an ameliyat icin gorusup karar verdigim dr universitede prof ogretim gorevlisi eşide estetik dr.
ama bu dr nin inst. yok her hangi bir cekmis oldugu video yok yaptigi isi goremedim.

ama gidip gorustugumde foto gosterdim bu sekilde olur mu diye olur oyle olacak dedi. cunku benim meme operasyonum herkesinkinden farkli olacak tubuler meme. söyledikleri tavri yaklasimi ilk görüşmemde icime sinmisti.

simdi adanada baska dr lerde var inst hesaplari, videolar yani sosyal medyada on plandalar.
dr secerken boyle bir seyin onemi var mi sizce benim sectigim dr cok arka planda unversitede calisan bir hoca yorum olarak ta sadece bir kötü yoruma rastladim. ama digerleri sosyal medyada on planda olan dr ler.

bu kadar seyi yazdiktan sonra da cok mu sacma dusunuyorum diye kendimi dusunmekten alikoyamiyorum
İstanbuldayım düne kadar düşündüğüm doktoru eledim şuan aklımda hakan gence bülent tekerekoğlu ve ayşegül sivri var. Hakan genceye bi arkadaşım burun ameliyatı olmuştu ve kendisinin ilgi alakasından çok memnun kalmıştı. Ama randevuyu 1 ay sonraya veriyolar çok yoğun. Ayşegül sivri ile görüşücem bu hafta bülent beyden henüz randevu almadım. Siz nereyi düşünüyosunuz?
ausegul sivruyi insragramdan takip eduyorum yaptigi her is guzel bence bulent tekerekoglunuda cok duydum

kizlar bir sey sormak istiyorum daha dogrusu düşüncenizi almak istiyorum.

benim su an ameliyat icin gorusup karar verdigim dr universitede prof ogretim gorevlisi eşide estetik dr.
ama bu dr nin inst. yok her hangi bir cekmis oldugu video yok yaptigi isi goremedim.

ama gidip gorustugumde foto gosterdim bu sekilde olur mu diye olur oyle olacak dedi. cunku benim meme operasyonum herkesinkinden farkli olacak tubuler meme. söyledikleri tavri yaklasimi ilk görüşmemde icime sinmisti.

simdi adanada baska dr lerde var inst hesaplari, videolar yani sosyal medyada on plandalar.
dr secerken boyle bir seyin onemi var mi sizce benim sectigim dr cok arka planda unversitede calisan bir hoca yorum olarak ta sadece bir kötü yoruma rastladim. ama digerleri sosyal medyada on planda olan dr ler.

bu kadar seyi yazdiktan sonra da cok mu sacma dusunuyorum diye kendimi dusunmekten alikoyamiyorum

ausegul sivruyi insragramdan takip eduyorum yaptigi her is guzel bence bulent tekerekoglunuda cok duydum
Canım mrb. Benim görüştüğüm doktor da instagramda bir-kac paylaşım var ama hasta paylaşımı.değil. Başka bir prof doktorla da görüşeceğim o da aynı. Bazı doktorlar prensip olarak paylaşmıyor Bazı ları da sanırım uğraşmıyor başka sebep ne olabilirki ama asla kötü doktor olduklarını düşünmüyorum. Hatta bu prof doktor okadar yoğunlu bir soru soruyorum bir gün sonra arayabiliyor asistanı. Ama öyle hergun paylaşım yapıyım derdinde değil. Duyulmamış çok değerli doktorlarımız da var.

X